Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2006 03 31, 11:45)
Tai ta viena I bjaurybė visada labai aiški blink.gif
Laikykis Darviena, 9-a diena tikrai dar ne laikas testui, biški čia pas mus manija užėjusi su tais testais forume, tai kai kam nors anksčiau parodo, tai visoms kitoms tik lyšni nervai, nors visi teigiami testai iki numanomų mmm greičiau išimtis nei taisyklė.

Aš sakau, gal man reiktų pašalinti iš savo parašiuko "pirmas teigiamas testukas - 9 dpo" ? blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 31 kovo 2006 - 11:08
QUOTE(Daiva @ 2006 03 31, 10:27)
Vilmute, o tau šiandien kelinta jau diena? g.gif

Kadangi man įsodinimas buvo praėjusį trečiadienį 17.30- tai šiandien skaičiuoju kaip ir Darviena 9-tą parą , o po 17.30 prasidės 10-ta....

Nu knieti, žinokit, ir man savaitgalį pasitestuoti doh.gif

Daivut, o Tu kelintą dieną pirmą testuką dareisi? ax.gif
Atsakyti
Oi tada tikrai dar labai anksti. Tu gal savęs nenervuok ir neerzink. nono.gif
Ramiai palauk, o pimadienį jau bus 12 dpo ir bus galima drąsiau daryti hcg. O tai neparodys nieko ir liūdėsi visą savaitgalį.

Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 03 31, 11:32)
Oi tada tikrai dar labai anksti. Tu gal savęs nenervuok ir neerzink.  nono.gif
Ramiai palauk, o pimadienį jau bus 12 dpo ir bus galima drąsiau daryti hcg. O tai neparodys nieko ir liūdėsi visą savaitgalį.

Tai vat, kad pirmadienį niekaip iš darbo neištrūksiu verysad.gif teks turbūt tikrai 14 dienų laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 03 31, 12:24)
Daivut, o Tu kelintą dieną pirmą testuką dareisi? ax.gif

Aš pirmą testuką pasidariau 8-ą dieną po įsodinimo. Po kokiu 20 min. pasimatė kažkoks šešėlis, bet aš juo netikėjau, nes tik visaip kraipant testą ir prie gero apšvietimo lyg ir buvo galima įžiūrėti, kad ten rūžaviau. Labai bijojau apsigauti.
Paskui dariau 10-ą dieną ir jau buvo aiškiau matoma irgi labai blyški juostelė. Aš vistiek maniau, kad man vaidenasi - tada atvažiavo Paidukė revizuoti mano testo ir ji pasakė, kad tikrai kažkas matosi.
12-ą dieną pasirodė blyški, bet jau akivaizdi 2-a juostelė.

Tačiau man šitoj istorijoj nuostabesnis Viros, o ne mano atvejis. Jos hcg buvo santykinai mažas net 14-ą dieną, taigi apie tai, kad testas ką nors parodytų net 10 ar 12-ą dieną negalėjo būti nė kalbos. O pas ją kuo puikiausias nėštumas.

Aš išskaitinėjau apie testus visą eva.ru. Ir pastebėjau tokį dėsningumą - tik labai labai retai atvejais testai ką nors parodo 8-9 dieną ir tai dažniausiai kai pasitvirtina daugiavaisis nėštumas. Vidutiniškai pusei moterų kažkas testuose pasimato 10-ą dieną. Na o jau kokią 12-14 pasimato beveik visoms nėštukėms bent jau šešėliukas antros juostelės.

Dar tokį dalyką išskaičiau, kad tai, kaip sureaguoja testas labai priklauso nuo medžiagų apykaitos, nuo inkstų veiklos, netgi nuo maisto - kažkaip kitaip hcg išsiskiria kai vartoji aštrų maistą, kai geri daugiau ar mažiau skysčių. Netgi radau tokį teiginį, kad pas kai kurias moteris būtent antram rytiniam šlapime būna daugiau hcg nei pirmam.

Žodžiu jau galiu kokį darbelį apie tai rašyti biggrin.gif

Atsakyti
man testas 10 d. jau rodė blankią, bet įžiūrimą juostelę nors ir negimdinis buvo. g.gif

o Viros atvejis tikrai nestandartinis ir labai smagu, kad viskas puiku. thumbup.gif

o dėl tų testų tai vis tiek keista: man paskutinį kartą ir 11 ir 13 d. RepiPreg nors ir po kelių valandų, bet juosteles antras parodė. o po to naujam cikle kai kilo įtarimas dėl nėštumo, aš pasidariau tą patį RepiPreg ir man jis net po kelių dienų nieko neišspaudė. tai kaip tai suprasti? g.gif ar tiesiog pirmieji testai dar užčiuopė ovidrelio liekanas? g.gif blink.gif
Atsakyti
Nu ir vėl aš pas jus 4u.gif neiškenčiu vis tiek, traukia kaip žalingi įpročiai biggrin.gif
jei beveik galiu priskirti SM prie žalingų įpročių, kuriems reikia valios ax.gif

Merginos, aš labai prašau nesidaryti testų, nes tikrai nervinsitės, net ir jei pamatysite neryškią juostelę...

Laukit, laukit ir darykite hcg, tai tikrai žinosite rezultatą, prieš kurį abejonių neliks...
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 03 31, 12:37)
Tai vat, kad pirmadienį niekaip iš darbo neištrūksiu verysad.gif  teks turbūt tikrai 14 dienų laukti doh.gif

Nesakyk op.... biggrin.gif Kažko įtariu, kad pirmadienį mistiškai atrasi kokį laisvą pusvalanduką.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 03 31, 12:38)
Žodžiu jau galiu kokį darbelį apie tai rašyti biggrin.gif

Recenzentų nereik? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 03 31, 09:54)
kaži, kaip ten Renatai su hcg?  g.gif tikiuosi, viskas gerai.  ax.gif

svajukė jau sms informuota, o dabar jums parašysiu, kad su mano HCg viskas gerai t.y. nėra nėštumo biggrin.gif
Atsakyti
Testai kazkokie pataikuniski pasidare - nervus tik be reikalo gadina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 03 31, 11:29)
Nu ir vėl aš pas jus  4u.gif  neiškenčiu vis tiek, traukia kaip žalingi įpročiai biggrin.gif
jei beveik galiu priskirti SM prie žalingų įpročių, kuriems reikia valios  ax.gif

Merginos, aš labai prašau nesidaryti testų, nes tikrai nervinsitės, net ir jei pamatysite neryškią juostelę...

Laukit, laukit ir darykite hcg, tai tikrai žinosite rezultatą, prieš kurį abejonių neliks...

pritariu ax.gif ir man tai kaip zalingas iprotis, kartais net laiko gaila blush2.gif nors ne vienos nepazystu bet atrodo kad pazystu blink.gif
sekmes visoms.
isijungsiu rytoj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, mano vaikučiai jau pilvelyje ax.gif .
Dabar lieka sunkiausia - laukti....
Atsakyti