QUOTE(Vilma J. @ 2006 03 31, 12:24)
Daivut, o Tu kelintą dieną pirmą testuką dareisi?
Aš pirmą testuką pasidariau 8-ą dieną po įsodinimo. Po kokiu 20 min. pasimatė kažkoks šešėlis, bet aš juo netikėjau, nes tik visaip kraipant testą ir prie gero apšvietimo lyg ir buvo galima įžiūrėti, kad ten rūžaviau. Labai bijojau apsigauti.
Paskui dariau 10-ą dieną ir jau buvo aiškiau matoma irgi labai blyški juostelė. Aš vistiek maniau, kad man vaidenasi - tada atvažiavo Paidukė revizuoti mano testo ir ji pasakė, kad tikrai kažkas matosi.
12-ą dieną pasirodė blyški, bet jau akivaizdi 2-a juostelė.
Tačiau man šitoj istorijoj nuostabesnis Viros, o ne mano atvejis. Jos hcg buvo santykinai mažas net 14-ą dieną, taigi apie tai, kad testas ką nors parodytų net 10 ar 12-ą dieną negalėjo būti nė kalbos. O pas ją kuo puikiausias nėštumas.
Aš išskaitinėjau apie testus visą eva.ru. Ir pastebėjau tokį dėsningumą - tik labai labai retai atvejais testai ką nors parodo 8-9 dieną ir tai dažniausiai kai pasitvirtina daugiavaisis nėštumas. Vidutiniškai pusei moterų kažkas testuose pasimato 10-ą dieną. Na o jau kokią 12-14 pasimato beveik visoms nėštukėms bent jau šešėliukas antros juostelės.
Dar tokį dalyką išskaičiau, kad tai, kaip sureaguoja testas labai priklauso nuo medžiagų apykaitos, nuo inkstų veiklos, netgi nuo maisto - kažkaip kitaip hcg išsiskiria kai vartoji aštrų maistą, kai geri daugiau ar mažiau skysčių. Netgi radau tokį teiginį, kad pas kai kurias moteris būtent antram rytiniam šlapime būna daugiau hcg nei pirmam.
Žodžiu jau galiu kokį darbelį apie tai rašyti