Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

kazkokie idomus tie testai g.gif Niekada nesu antros juosteles maciusi, isskyrus ta karta kai ji ir turejo buti . O dabar su tom neryskiom vos ne visom g.gif Labai noriu tiket ir galvot, kad ji pas tave ne siaip sau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 21:51)
nuotaikos jau pasitaisę mirksiukas.gif bet nuo vakar vėl prasidejo negausus kraujavimas (grynas kraujas). bazalinė 36,8 ir šiaip jokių nėštuminių pojūčių. tačiau iš baimės nusipirkau testą, kuris buvo neigiamas, bet po valandos atsirado neryški antra juostelė. tai šiek tiek neramu, kad nebūtų negimdinio. gal ryt net Hcg darysiuosi

Tikiuosi, kad viskas bus gerai wub.gif (iš visos širdies to linkiu wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 03 30, 20:55)
kazkokie idomus tie testai g.gif Niekada nesu antros juosteles maciusi, isskyrus ta karta kai ji ir turejo buti . O dabar su tom neryskiom vos ne visom g.gif Labai noriu tiket ir galvot, kad ji pas tave ne siaip sau wub.gif

jei ne šiaip sau tai tikrai negimdinis, nes buvo stiprios mmm ir testas jau būtų ryškus, jei viskas gerai. Tikiuosi, kad tai nuo hormonų organizmas išsiderino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 20:51)
nuotaikos jau pasitaisę mirksiukas.gif bet nuo vakar vėl prasidejo negausus kraujavimas (grynas kraujas). bazalinė 36,8 ir šiaip jokių nėštuminių pojūčių. tačiau iš baimės nusipirkau testą, kuris buvo neigiamas, bet po valandos atsirado neryški antra juostelė. tai šiek tiek neramu, kad nebūtų negimdinio. gal ryt net Hcg darysiuosi

Renata, tikiuosi viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 03 30, 20:58)
Renata, tikiuosi viskas bus gerai wub.gif

ačiū 4u.gif o aš tikiuosi, kad tu būsi nestuke.gif
Atsakyti
kazkaip ir as niekada nesu macius nei ryskios nei neryskios juosteles g.gif Tiesiog labai ryski I doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 03 30, 21:10)
kazkaip ir as niekada nesu macius nei ryskios nei neryskios juosteles g.gif Tiesiog labai ryski I doh.gif

galim susitikti - parodysiu lotuliukas.gif aš esu ir anksčiau mačiusi labai neryškią, gerokai po 5-10 min., o nėštumo tikrai nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 22:14)
galim susitikti - parodysiu lotuliukas.gif aš esu ir anksčiau mačiusi labai neryškią, gerokai po 5-10 min., o nėštumo tikrai nebuvo

o gal as nemaciau, nes niekada ir nebuvau nestuke.gif
tikiu, kad galite pamatyti ir nuosirdziai pavydziu, kad turejote galimybe matyti toki vaizdeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 03 30, 22:57)
o gal as nemaciau, nes niekada ir nebuvau nestuke.gif
tikiu, kad galite pamatyti ir nuosirdziai pavydziu, kad turejote galimybe matyti toki vaizdeli  ax.gif

Darviena, nesupratau ko čia reikėjo įsižesiti. Renata M trylika metų vaikų negali susilaukti doh.gif
Atsakyti
Tai, kad čia niekas ir neįsižeidė g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 31, 08:31)
Tai, kad čia niekas ir neįsižeidė  g.gif  g.gif

na, man taip nuskambėjo mirksiukas.gif jei klystu, tada aš atsiprašau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 21:14)

Man čia kažkokia mistika g.gif Aš iki šiol buvau prisiekusi tikėtoja, kad II juostelės tik neštumo atveju būna...o ką dėl hormonų sudurniavimo gali antra atsirasti?
Atsakyti