kazkokie idomus tie testai Niekada nesu antros juosteles maciusi, isskyrus ta karta kai ji ir turejo buti . O dabar su tom neryskiom vos ne visom Labai noriu tiket ir galvot, kad ji pas tave ne siaip sau
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 21:51)
nuotaikos jau pasitaisę bet nuo vakar vėl prasidejo negausus kraujavimas (grynas kraujas). bazalinė 36,8 ir šiaip jokių nėštuminių pojūčių. tačiau iš baimės nusipirkau testą, kuris buvo neigiamas, bet po valandos atsirado neryški antra juostelė. tai šiek tiek neramu, kad nebūtų negimdinio. gal ryt net Hcg darysiuosi
Tikiuosi, kad viskas bus gerai (iš visos širdies to linkiu )
QUOTE(mallena @ 2006 03 30, 20:55)
kazkokie idomus tie testai Niekada nesu antros juosteles maciusi, isskyrus ta karta kai ji ir turejo buti . O dabar su tom neryskiom vos ne visom Labai noriu tiket ir galvot, kad ji pas tave ne siaip sau
jei ne šiaip sau tai tikrai negimdinis, nes buvo stiprios mmm ir testas jau būtų ryškus, jei viskas gerai. Tikiuosi, kad tai nuo hormonų organizmas išsiderino
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 20:51)
nuotaikos jau pasitaisę bet nuo vakar vėl prasidejo negausus kraujavimas (grynas kraujas). bazalinė 36,8 ir šiaip jokių nėštuminių pojūčių. tačiau iš baimės nusipirkau testą, kuris buvo neigiamas, bet po valandos atsirado neryški antra juostelė. tai šiek tiek neramu, kad nebūtų negimdinio. gal ryt net Hcg darysiuosi
Renata, tikiuosi viskas bus gerai
QUOTE(Vilma J. @ 2006 03 30, 20:58)
Renata, tikiuosi viskas bus gerai
ačiū o aš tikiuosi, kad tu būsi
kazkaip ir as niekada nesu macius nei ryskios nei neryskios juosteles Tiesiog labai ryski I
QUOTE(darviena @ 2006 03 30, 21:10)
kazkaip ir as niekada nesu macius nei ryskios nei neryskios juosteles Tiesiog labai ryski I
galim susitikti - parodysiu aš esu ir anksčiau mačiusi labai neryškią, gerokai po 5-10 min., o nėštumo tikrai nebuvo
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 22:14)
galim susitikti - parodysiu aš esu ir anksčiau mačiusi labai neryškią, gerokai po 5-10 min., o nėštumo tikrai nebuvo
o gal as nemaciau, nes niekada ir nebuvau
tikiu, kad galite pamatyti ir nuosirdziai pavydziu, kad turejote galimybe matyti toki vaizdeli
QUOTE(darviena @ 2006 03 30, 22:57)
o gal as nemaciau, nes niekada ir nebuvau
tikiu, kad galite pamatyti ir nuosirdziai pavydziu, kad turejote galimybe matyti toki vaizdeli
Darviena, nesupratau ko čia reikėjo įsižesiti. Renata M trylika metų vaikų negali susilaukti
Tai, kad čia niekas ir neįsižeidė
QUOTE(Aga @ 2006 03 31, 08:31)
Tai, kad čia niekas ir neįsižeidė
na, man taip nuskambėjo jei klystu, tada aš atsiprašau
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 21:14)
Man čia kažkokia mistika Aš iki šiol buvau prisiekusi tikėtoja, kad II juostelės tik neštumo atveju būna...o ką dėl hormonų sudurniavimo gali antra atsirasti?