QUOTE(Daiva @ 2006 04 25, 18:37)
Tlana, aš buvau 17-ą dieną po įsodinimo echoskopijos daryti ir nieko nesimatė. O kad hcg 250, tai tik patvirtina nėštumą, bet nereiškia, kad būtinai turi echoskopiškai matytis.
Kai nuėjau 21-ą dieną po įsodinimo ir tai labai sunkiai suradom mano gemalinę puslytę, gydytoja net klausė, ar kartojau testą, buvom beišsigąstančios, kad nerasim nėštumo gimdoj. Taigi tavo echoskopija buvo tiesiog per anksti. Aišku, kartais pamato, bet tikrai ne visada.
O vat dėl negimdinio nebepamenu - klausiau Usonienės kokia tikimybė po IVF, bet jau išgaravo
Kai nuėjau 21-ą dieną po įsodinimo ir tai labai sunkiai suradom mano gemalinę puslytę, gydytoja net klausė, ar kartojau testą, buvom beišsigąstančios, kad nerasim nėštumo gimdoj. Taigi tavo echoskopija buvo tiesiog per anksti. Aišku, kartais pamato, bet tikrai ne visada.
O vat dėl negimdinio nebepamenu - klausiau Usonienės kokia tikimybė po IVF, bet jau išgaravo
nu fu tada atsidusau kaip mane nuraminot, as cia prisigalvojau visko, bet neturiu teisintis turbut nes viskas atrodo kaip ant to plaukelio .O tiesa anksi taip nuejau nes crinonas kuri deduos pasirode kazkos purvinos spalvos, nesuprasi ar kraujas, vot ier ejau, paziurejus vaginaliai tai pasake kad viskas l. geras, o man yra sudirginimas, o echo kartu ir padare/mes kartu ieskojom tos krupeles ir neradom , BET JAI SAKOT VISKAS BUT GERAI TAI TADA NESINERVINSIU, uzsirasiau geguzes 4d ieskoti zirnelio