Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

MamyteSirdele, Rosita, kaip jums sekasi? g.gif
Atsakyti
Teks turbut man persikelti pas jus.
Kita savaite parodys...
verysad.gif
Atsakyti
Erode wub.gif nu neliudek taip
Pasidarysi gimdos nuotrauka ir tada bus aisku, tada ir veiksmu strategija kaip itikint vyra galesi galvot. Beje vyrams visada reikia daugiau laiko. O gal dar bus viskas gerai, svarbiausia nepasiduok depresijai console.gif
laikykis 4u.gif
Atsakyti
Darviena, o kada tau pas gydytoją? pas tą pačią eisi kur darei pirmą IVF?
Atsakyti
Chiara, matau jau esi. ar startavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 04 10, 08:31)
Chiara, matau jau esi. ar startavai?  mirksiukas.gif

Jo, norejau jau is Prnacuzijos parasyti, bet pagalvojau, jog pamanysite, kad visiskai isprotejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 04 10, 08:44)
Jo, norejau jau is Prnacuzijos parasyti, bet pagalvojau, jog pamanysite, kad visiskai isprotejau  lotuliukas.gif

tai thumbup.gif linkiu, kad šitas bandymas būtų vaisingas visomis prasmėmis. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Chiara
Tai parašyk daugiau apie savo startą thumbup.gif
kiek dienų jau vaistus leidiesi, kada pas gydytoją ir t.t?

Plaštake
mačiau rašei šitoj temelėj, o poto kažkur dingai g.gif
Kaip tau sekasi, kokioj dabar stadijoj?

Kaip Mamytei širdelei, Rositai Devinai , Letai7 ir kitoms kurių galbūt nėra svajukės parašiuke sekasi, nebūkit tokios užsislapstinę, praneškit kaip sekasi wub.gif
Atsakyti
Jaučiuosi super. Paskutinėmis dienomis užplūdo tokia ramybė....
Šiandien 10 d po įsodinimo, tai nusprendžiau pasidaryt testuką, nes vyras nusprendė nesiskusti kol teigiamo testo nepamatys... Baisu žiūrėt į ką panašus blink.gif .
Tai va, sulaukiu, kol išvažiuos į darbą, užlašinu, laukiu.... Juostelė viena schmoll.gif . Esu priblokšta, nes buvau tvirtai įsitikinus, kad 2.gif implantavosi (ir netgi ne vienas). Valausi dantis. Dar kartą žvilgteliu į testą ir negaliu patikėti savo akimis - pradeda ryškėti antra juostelė. Puoliau fotkint. Galvojau įdėsiu jums, kad patvirtintumėt jog man nesivaidena. Bet kol krapščiausi su fotiku, juostelė paryškėjo. Taip kad dabar tikrai žinau, kad matau dvi juosteles.... Nežinau, gal kas ir pasikeis dar, bet dabar labai džiaugiuosi....
Atsakyti
[quote=paiduke,2006 04 10, 09:05]
Chiara
Tai parašyk daugiau apie savo startą thumbup.gif
kiek dienų jau vaistus leidiesi, kada pas gydytoją ir t.t?

Viskas kaip ir visada. Nuo penktadienio po 300 gonalio.
Mmm vos-vos pasirode, ko gero, irgi pozymis blink.gif
Noreciau pasitarti, U sako, kad atvykciau po Velyku. Ale ko tiek laukti? Gal dar sia savaite uzsukti? Juk apie 5 d. jau matysis, ar yra kas nors, ar ne. Nereiketu be reikalo tiek pinigu metyti.
Atsakyti
sveikinu, sveikinu Plaštake thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
superinė naujiena thumbup.gif , saugok savo pilvuko gyventoją, o greičiausiai gyventojus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiara @ 2006 04 10, 10:21)

Noreciau pasitarti, U sako, kad atvykciau po Velyku. Ale ko tiek laukti? Gal dar sia savaite uzsukti? Juk apie 5 d. jau matysis, ar yra kas nors, ar ne. Nereiketu be reikalo tiek pinigu metyti.

tai tu jau kaip suprantu leidiesi Gonalį nuo penktadienio, o po velykų blink.gif tai jau čia bus 12dienų leidimosi, g.gif gal ji geriau žino kaip ten pas tave viskas vyksta, bet aš tai bijočiau laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaštakė @ 2006 04 10, 10:16)
Jaučiuosi super. Paskutinėmis dienomis užplūdo tokia ramybė....
Šiandien 10 d po įsodinimo, tai nusprendžiau pasidaryt testuką, nes vyras nusprendė nesiskusti kol teigiamo testo nepamatys... Baisu žiūrėt į ką panašus  blink.gif .
Tai va, sulaukiu, kol išvažiuos į darbą, užlašinu, laukiu.... Juostelė viena  schmoll.gif . Esu priblokšta, nes buvau tvirtai įsitikinus, kad  2.gif implantavosi (ir netgi ne vienas). Valausi dantis. Dar kartą žvilgteliu į testą ir negaliu patikėti savo akimis - pradeda ryškėti antra juostelė. Puoliau fotkint. Galvojau įdėsiu jums, kad patvirtintumėt jog man nesivaidena. Bet kol krapščiausi su fotiku, juostelė paryškėjo. Taip kad dabar tikrai žinau, kad matau dvi juosteles.... Nežinau, gal kas ir pasikeis dar, bet dabar labai džiaugiuosi....

Plaštake thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti