QUOTE(Daiva @ 2006 04 04, 11:43)
Rosita, jei gydytoja sako, kad tai normos ribose, tai tikrai neverta nervintis. Nu net jei nespės priaugti tarkim iki 12-os, tikrai priaugs iki kokių 10 ir to pilnai užtenka.
O dėl gleivių nežinau, man jos irgi pasirodė per 1 IVF dar iki punkcijos. O tau nesakė kokio dydžio folikulai? Gal yra koks vienas kitas lavbai išsirovęs dydžiu į priekį ir besiruošiantis ovuliuoti? Man būtent taip ir buvo per tą 1 IVF, punkcijos dieną 2 ar 3 folikulai jau buvo ovuliavę, tačiau nepaisant to vistiek išpunktavo 15-a.
O dėl gleivių nežinau, man jos irgi pasirodė per 1 IVF dar iki punkcijos. O tau nesakė kokio dydžio folikulai? Gal yra koks vienas kitas lavbai išsirovęs dydžiu į priekį ir besiruošiantis ovuliuoti? Man būtent taip ir buvo per tą 1 IVF, punkcijos dieną 2 ar 3 folikulai jau buvo ovuliavę, tačiau nepaisant to vistiek išpunktavo 15-a.
ne, visi mano folikulai - o ju kiekvienoje kaiusideje net po 10!!- yra apie 11-12mm, tai lyg ir nera ovuliaciniu. Baiminuosi tik del gleivines dydzio, nuo kurio priklauso mano vaiku prisikabinimas, nors yra hiperstimuliacijos rizika. Sumazinom doze nuo 150 iki 112.5 gonalio.
Tikiuosi, kad ji uzaugs bent iki 10mm, labai labai viliuosi
aciu, Daiva, siek tiek nuraminai