Vilma, Darviena .
Taip tikėjau, kad jums pasiseks
Laikykitės....
QUOTE(patrija @ 2006 04 03, 14:29)
Kaip gaila, kai po 2 savaičių laukimo sudūžta visos mūsų svajonės, viltys ir laukimas. lieka tik tuštuma širdyje.
Atrodo, ir už ką mus taip Dievas baudžia. Už ką mums toks skausmas...
Atrodo, ir už ką mus taip Dievas baudžia. Už ką mums toks skausmas...
Mano mintys nuo ryto buvo lygiai tokios pačios (net pati nežinau kodėl)
Vilmut, tiesiog nerandu žodžių. Manau, kad jie dabar nieko nepakeis... Žinok, kad mes visada su tavimi
Skausmas yra busena,kuomet zinai kokia didele dziaugsmo kaina.Merginos reikia isverkti skausma, kuris dabar sirdutej gyvena,o po to nusisluostyti asaras,atstatyti papus ir vel i kova uz laime. Gyvenimas pilnas akmenu,per juos reikia eiti,na ne visiems tenka eiti,bet kai kuriems tai- kelias akmenimis klotas. Visos nesusilaukiancios vaikuciu pritars.............Bet mes juk stiprios!
QUOTE(svajukė @ 2006 04 03, 18:07)
Darviena, gerai, kad neprarandi vilties ir imsi jautį už ragų. tik gal nestartuok iš karto kitą mėnesį, reikėtų leisti organizmui nors truputį pailsėti.
Papildyta:
Domile, o kaip tu laikais? ar planuoji dar kartą bandyti ir gal jau preliminariai nusprendei kada?
Papildyta:
Domile, o kaip tu laikais? ar planuoji dar kartą bandyti ir gal jau preliminariai nusprendei kada?
Bandysiu kita savaite nueiti pas U, bet labai bijau, kad vel man "sukals vinis i kakta"
O 5 IVF planuojam, noreciau vasara, bet viskas spresis po vizito pas U...
Taip tikėjausi gerų naujienų Vilmute...būk stipri
Dabar pirksim Vilmutei taupyklę ir vietoj to, kad susinešam kalną maisto į meetukus ir storėjam, taupysim trynukams ir triaukštei lovai, kad nereiktų lelių guldyt į komodos stalčius
Labai ačiū visoms už šiltus žodžius, palaikymą, paramą
Laikas užgydys visas žaizdas ir vėl judėsime į priekį...jau dėliojuos po truputį veiksmų planą...
Ačiū labai labai visoms
Aš Jus
Laikas užgydys visas žaizdas ir vėl judėsime į priekį...jau dėliojuos po truputį veiksmų planą...
Ačiū labai labai visoms
Aš Jus
Vilmut, mes per meetuką sustatysim tau marketingo planą ir turėsi vykdyt