Nesakykit nieko.....
HCG-0,6
taip norisi manyti, kad laboratorija suklydo...
jomajo... nu negaliu kaip sunku pasidarė. Vilmut aš su tavim, bet kokiu atveju. Tau būtinai pavyks, pažadu
QUOTE(Vilma J. @ 2006 04 03, 13:19)
Vilmut, gaila ir liūdna be galo. taip tikėjausi, kad tau pavyks. gaila, kad daug kas pasaulyje priklauso ne nuo mūsų norų. laikykis, mažut, nepasiduok.
neteisybe........
Eina sau, galutinai dingo nuotaika
Vilmute, neturiu žodžių paguost
Vilmute, neturiu žodžių paguost
O man nesitiki, nors tu ką
Bandžiau rasti galvoj kažkokius paguodžiančius žodžius, bet suvokiau, kad ne, jokie žodžiai neturi galios palengvinti tai, kas atsitinka su žmogum, išgirdus tokią naujieną.
Todėl belieka liūdėti, jei liūdisi, pykti, jei norisi pykti, trankyti kumščius į sieną, bandyti gydytis miegu, ašaromis, atsitverti tylos siena, o gal kaip tik rėkti iš visų plaučių, norėti užsimiršti, kaltinti visus iš eilės, šauktis Dievo (arba kaip tik jo atsižadėti), velnio.... Ir laukti, nes praeina laikas ir vėl neabejotinai sugrįžta noras viską pradėti iš pradžių...
Todėl belieka liūdėti, jei liūdisi, pykti, jei norisi pykti, trankyti kumščius į sieną, bandyti gydytis miegu, ašaromis, atsitverti tylos siena, o gal kaip tik rėkti iš visų plaučių, norėti užsimiršti, kaltinti visus iš eilės, šauktis Dievo (arba kaip tik jo atsižadėti), velnio.... Ir laukti, nes praeina laikas ir vėl neabejotinai sugrįžta noras viską pradėti iš pradžių...
QUOTE(Laiminga @ 2006 04 03, 14:46)
Bandžiau rasti galvoj kažkokius paguodžiančius žodžius, bet suvokiau, kad ne, jokie žodžiai neturi galios palengvinti tai, kas atsitinka su žmogum, išgirdus tokią naujieną.
Visiskai sutinku su tavim...
Siandien man skauda ir del saves ir del Vilmos, ir dar esu labai supykusi. Supykusi tiek, kad planuoju darytis antra kaip imanoma greiciau. Mums turi pavykti!
Susideliosiu laika, pasiziuresi, kad neuzsirauciau ant kokios tolimos komandiruotes ir vel prasysiusi i Svajukes sarasiuka
Darviena ir Vilmute labai jus uzjauciu. Man kazkaip atrodo, kad labai jau daug nesekmiu paskutiniu metu. As dar laukdama rezultato po IVF, jau galvojau kaip taupysiu pinigelius antram IVF, jei nepasiseks. Mes juk moterys labai stiprios, vyrams to nesuprasti Todel manau ateities planai tuoj uzgos sias nesekmes...