Įkraunama...
Įkraunama...

"Apelsingym"

Adult, tu esi "Apelsino" žinovas. Paaiškink, kodėl taip dažnai keičiasi treneriai? Kur dingo Germanas? Fainesnio trenerio nesu sutikusi. Nė vienas treneris iš dirbusių Apelsine neskyrė tiek dėmesio besportuojantiems salėje, kiek jis. vaikščiodavo, kontroliuodavo, kad teisingai darytume pratimus. Atėjo dabar kitas naujokas ir aiškina kad neteisingai darome, nors trenerio Germano pagrindimas, kodėl reikia daryti būtent taip, abejonių nekelia, o paklausus naujojo vaikinuko, kodėl reikia daryti taip, kaip jis sako, jis atsako, kad ir pats nežino. tai argi čia treneris? Net nebemalonu Apelsine pasidarė lankytis. Manau, kad trenerių algos pas jus nėra didelės (gal dėl to ir keičiasi taip dažnai treneriai?), bet Germanas tikrai vertas trigubos algos, kadangi salėje dirba trigubai daugiau, nei bet kuris dirbdavo ir dirba.
Atsakyti
nesuprantu kas cia tame apelsine vyksta,pastebejau,kad kai kurie zmones noredami pasireklamuoti, daro sau antireklama biggrin.gif. Susimastykit,nes labai kvailai atrodot fool.gif
Atsakyti
ar einat dar kazkas is klaipedieciu i ta Apelsina? g.gif
Atsakyti
norėčiau, bet kai pasiskaitai, kad visi peikia instruktorius tai kažkaip susilaikau......... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 07 25, 07:54)
norėčiau, bet kai pasiskaitai, kad visi peikia instruktorius tai kažkaip susilaikau......... unsure.gif

as vakar buvau visai patiko man ax.gif
Atsakyti
o kur buvai? treniruokliuose ar aerobikoj?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 07 25, 08:12)
o kur buvai? treniruokliuose ar aerobikoj?

i treniruoklius as, aerobika namuose pasidarau lotuliukas.gif
Atsakyti
į treniruoklius ir aš noriu ax.gif tai sakai, viskas normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 07 25, 08:45)
į treniruoklius ir aš noriu  ax.gif tai sakai, viskas normaliai  g.gif

nu pirma karta leidzia eit nemokamai.. gali pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Apelsine iš netreniruoklių liko liko tik aerobika.Nebėra jogos ir kalanetikos.
Ei, ir kas žino, kas yra kardio? Matot, aš dar neapsiskaičiusi.. ;D
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2006 08 02, 20:41)
Apelsine iš netreniruoklių liko liko tik aerobika.Nebėra jogos ir kalanetikos.
Ei, ir kas žino, kas yra kardio? Matot, aš dar neapsiskaičiusi.. ;D

labas, nezinau is kur tu is traukei, bet apelsine yra ir kalanetika ir joga smile.gif o kardio treniruote tai treniruote per kuria sokam stepa arba aerobika, ten nedarom jegos pratimu. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nu nežinau, kai man davė tvarkaraštį aerobikos, tai išbraukė beveik viską... blink.gif Nieko nesupratau xD
blush2.gif
Atsakyti