Įkraunama...
Įkraunama...

"Apelsingym"

as isvis treneriu vardu nezinau, zinau tik sveta , ta garbane zinau, gera trenere, tik varda pamirsau, aiste lygtais
Atsakyti
Man tai labai ciotkai , kad nauju treneriu uzveze. Ziauriai pagyvina uzsiemimus. As sportuoju taip : Menesi treniruokliuose kita menesi Aerobika. Zinokit labai veiksminga. Agnetos patarimas man labai patiko. Pabandykite , riebaliukams bus sakes !
Lauksime naujienu is Rutos, parasykite kai jau bus naujienu ,-sveikinsime.
O ZUMBA tai galingai veza thumbup.gif , visos trys treneres labai sauniai jas veda. Gal tikrai paprasom , kad daugiau padarytu ?
Apelsinas Forever ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, o eina kas nors i debreceno apelsina? blush2.gif man ten arciausiai namu butu, noriu savo malonumui pavaiksciot. siaip forma palaikyt 4u.gif
labiausiai joga domina, bet kazi ar ten yra?
o zumba tai cia kas do biesas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazuoleee @ 2009 04 03, 13:49)
Man tai labai ciotkai , kad nauju treneriu uzveze. Ziauriai pagyvina uzsiemimus. As sportuoju taip : Menesi treniruokliuose kita menesi Aerobika. Zinokit labai veiksminga. Agnetos  patarimas man labai patiko. Pabandykite , riebaliukams bus sakes !
Lauksime naujienu is Rutos, parasykite kai jau bus naujienu ,-sveikinsime.
O  ZUMBA tai galingai veza thumbup.gif  , visos trys treneres labai sauniai jas veda. Gal tikrai paprasom , kad daugiau padarytu ?
Apelsinas Forever !  drinks_cheers.gif

Nu taip, trenerių baisiai daug. Perskaičiau savo pačios rašytus čia komentarus apie Agnetą, nu kaip gėda doh.gif Puiki ji trenerė, gerai sutariam, matyt, vis lygindavau su Rūta, stengiuos dabar pas Agnetą papult. O dėl Rūtos - dar jai daug laiko, tai ir mums su sveikinimais teks palaukt mirksiukas.gif O Sveta kada viliotinį ves? Tikiuos ne ryt, nes negalėsiu biggrin.gif

egliosha, zumbos pvz zumba, ten daug vaizdelių. Šiaip tai labai didelio intensyvumo treniruotė - latino, rock'n'rolo, hip hopo ir pan. mišinys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif nu noreciau ir as pradet lankyt blush2.gif arciausiai yra Vingio g. Labiausiai domina gal kalanetika. O sakykit lankancios mergaites, kaip siuo metu ten su vietomis? ar vis dar yra labai daug zmoniu? kokios kainos siuo metu gal zinote? aciu labai uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 04 21, 18:34)
Sveikutes  mirksiukas.gif  nu noreciau ir as pradet lankyt  blush2.gif  arciausiai yra Vingio g. Labiausiai domina gal kalanetika. O sakykit lankancios mergaites, kaip siuo metu ten su vietomis? ar vis dar yra labai daug zmoniu? kokios kainos siuo metu gal zinote? aciu labai uz ats  4u.gif

sveika, vasarai artejant truputi apmazeja zmoniu, manau drasiai gali pradet lankyt, o kaina tiksliai nepasakysiu,nes einu i aerobika, bet apie 90lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2009 04 29, 16:35)
sveika,  vasarai artejant truputi apmazeja zmoniu, manau drasiai gali pradet lankyt, o kaina tiksliai nepasakysiu,nes einu i aerobika, bet apie 90lt  4u.gif

dekui 4u.gif dabar reik sportine apranga normalia nusipirkt ir begsiu uzsirasyt smile.gif
Atsakyti
Ar girdėjote, kad Zumba ne tik apelsine ir kitonijoj vyksta? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, o Zumba įeina į aerobikos treniruotes ar maišau kažką aš čia? Turiu aerobikos abonementą, tai nesigaudau šiek tiek ar galiu eit į Zumbą ar ne biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asdf @ 2009 06 19, 13:12)
Klausykit, o Zumba įeina į aerobikos treniruotes ar maišau kažką aš čia? Turiu aerobikos abonementą, tai nesigaudau šiek tiek ar galiu eit į Zumbą ar ne  biggrin.gif  4u.gif

gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Lankau apelsina, aerobikos treniruotes, ilga laika treniruotes vesdavo Aiste (garbanotais plaukais), labai patiko,moka sudaryti visa treniruote sklandziai, visada vyksta aiskumas kiek reikia ko daryti, bet matyt atostogauti isejo, atejo vesti tokia visai jauna trenere as ja pirma karta maciau, bet man labai nepatiko, treniruotes metu vyko visiskas neaiskumas kiek ko reikia daryti, mazai kalbejo, turbut patirties trukumas.. Nebesinori net eiti ten kol negrys normali trenere. smile.gif
Atsakyti
Kas naujo vingio apelsine? biggrin.gif kokios trenerės beveda?
Atsakyti