[quote=ČIČI,2007 09 14, 12:29]
Ten daug kainu, manau niekas tiksliai nepasakys. Geriau paskambinti administratorei
sveikos norincos pradeti sportuoti ateikit bus linksmiau, o ir noriu pasakyti, kad isnaudotumet proga: si savaite paskutine tokiu kainu, kita savaite kainos jau bus rudenines sake, didesnes
Manau, ju ir man pats laikas grizti. Ko gero, kita savaite pasimatysim
Beje, merginos, vakar man Apelsino administratorė sakė, kad nuo ateinančios savaitės keisis kalanetikos užsiėmimų laikas. Ar Agneta ką nors minėjo? Nusipirkau abonentą ir nežinau, kaip laiką susiplanuoti
Tai, ar pasikeite grafikas? kas zino?
QUOTE(ČIČI @ 2007 09 20, 09:03)
Tai, ar pasikeite grafikas? kas zino?
pasikeite
kalanetikos klausi? dabar yra I, III, IV 19.10 ir rytaip yra 9.00 tik nepamenu dienu
QUOTE(Bransha @ 2007 09 20, 09:27)
pasikeite
kalanetikos klausi? dabar yra I, III, IV 19.10 ir rytaip yra 9.00 tik nepamenu dienu
Aciu Ryte negaleciau lankytis, tai nesvarbu
QUOTE(ČIČI @ 2007 09 20, 12:56)
Aciu Ryte negaleciau lankytis, tai nesvarbu
nesumaisykit, keiciasi viskas nuo kitos savaites, o sia dar taip pat grafikas
QUOTE(florida @ 2007 09 20, 13:59)
nesumaisykit, keiciasi viskas nuo kitos savaites, o sia dar taip pat grafikas
kalanetika anksciau buvo II ir IV, o nuo rugsejo 24, I, III ir V
oij daba pamaciau, buvau parasius kad I, III, IV, soriuks
Jo jo, as kai pirkausi abonenta administratore buvo pati pasmetus, nezinojo, kada keisis, tik zinojo, kad apskritai keisis laikas. Tad ir neberizikavau sia sav.
sveikutes, na va, pabuvau pirmoje treniruoteje, visai smagiai labai jauku, prisisokau, buvau aerobikoje, turiu grafikeli, tai jei domina ka, parasysiu
Jo, smagu ten būna