Ei, apelsinietės, kur dingot?
QUOTE(O'Hara @ 2007 08 20, 10:20)
Ei, apelsinietės, kur dingot?
Vis sportuojam kasdien ir nesinori sustot
QUOTE(ČIČI @ 2007 08 21, 11:12)
kur pati dingai?
Aš remontuojuos butą savo. Pagalbos nedaug, tad ir darbai negreitai į priekį juda. Noriu iki rugsėjo apsitvarkyti ir išsikraustyti, o kaip tada su Apelsinu, tai nžn Patogiau tada bus Debreceno Apelsinas, o aš jau spėjau prie mūsiškio priprast dilema
QUOTE(solo @ 2007 08 21, 10:57)
Vis sportuojam kasdien ir nesinori sustot
O tu gal treniruoklių salėje darbuojies?
QUOTE(O'Hara @ 2007 08 22, 11:02)
Aš remontuojuos butą savo. Pagalbos nedaug, tad ir darbai negreitai į priekį juda. Noriu iki rugsėjo apsitvarkyti ir išsikraustyti, o kaip tada su Apelsinu, tai nžn Patogiau tada bus Debreceno Apelsinas, o aš jau spėjau prie mūsiškio priprast dilema
Na, va
QUOTE(O'Hara @ 2007 08 22, 10:33)
O tu gal treniruoklių salėje darbuojies?
Ir ten irgi, bet dažniau aerobika
Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2007 08 22, 10:02)
Man tai irgi nepatiko anam apelsine, ne ta atmosfera
QUOTE(solo @ 2007 08 23, 11:34)
Man tai irgi nepatiko anam apelsine, ne ta atmosfera
Ir as taip girdejau
Draugės vyras sakė kitaip, jam labiau prie širdies Debreceno Apelsinas. Na bet tai vyriška nuomonė, ne mūsų
Gal tai priklauso nuo to, kur pirmiausia apsilankai ir pripranti
Šiaip tai jo, gali būti
Niazinau, man tai net minties nera apie ejima kazkur kitur is Apelsino
erdves daug, kolektyvas malonus, svaru, grazu, ir kainos dar tokios pusetinos
beje, kazkur girdejau, maciau, kad apelsine PILVO SOKIAI yra (ar bus)..? gal kas turit daugiau info??
jetau, kaip faijna butu
erdves daug, kolektyvas malonus, svaru, grazu, ir kainos dar tokios pusetinos
beje, kazkur girdejau, maciau, kad apelsine PILVO SOKIAI yra (ar bus)..? gal kas turit daugiau info??
jetau, kaip faijna butu