QUOTE(Adult @ 2006 03 29, 21:14)
As galeciau eit jei man palaikytu kompanija koks pazystmas.
Tai eik vienas, anokia cia beda...
Nebent drasus esi sneketi, nei imtis konkreciu veiksmu
QUOTE(Pikciurna_ @ 2006 03 30, 09:19)
Tai eik vienas, anokia cia beda...
tai zinok eisi teisus reik penktadieni nueit pabandyt.
QUOTE(Adult @ 2006 03 30, 10:39)
na tai va,yra toks klubas sporto Klaipedoje Apelsinas,ateikit pasportuot,
Prašau nepažeidinėti Forumo taisyklių!
Pacituosiu nesusipažinusiems:" Draudžiama atidaryti naujas temas tam, kad pratęstumėte diskusiją uždaryta/ pašalinta / moderatoriaus redaguota tema(išskyrus keletą atvejų)."
Ačiū!
ale triusikeliai ir maikute.
Man atrodo,jei vyrukai pradėtų lankyti aerobiką,tai panos visada ateitų pasitempusios ,su makiažu .
na, nezinau, priklausytu nuo kai ko. Pvz., kokios motrishkos eina dabar jau i aerobika. Kai kurios, nelabai patenkintos savo formom ar isvaizda, gal nenores eit su vyrais strakset, nors eitu i grynai moterishka aerobikos klase.
Gym'ui reikia pasigaminti anketas aerobikos dalyviams ir tiesiog padaryti ju apklausa. Na, tipo "ar eitumet i grupe su kitos lyties atstovais", "ko tikites is aerobines grupes" ir pan. Analogiskas anketas padaryti ir vyrams nariams " kas jus paskatintu eiti i aerobika" ar "i kokias grupines klases eitumet" ir pan. Ir bus aisku, ar eitu panos kartu su vyrais, ir i kokio tipo aerobines klases eitu vyrai.
Na, o dabar, uz tokius gerus mano patarimus ( ) prasom man nuolaida, kai grisiu i Lietuva.
Gym'ui reikia pasigaminti anketas aerobikos dalyviams ir tiesiog padaryti ju apklausa. Na, tipo "ar eitumet i grupe su kitos lyties atstovais", "ko tikites is aerobines grupes" ir pan. Analogiskas anketas padaryti ir vyrams nariams " kas jus paskatintu eiti i aerobika" ar "i kokias grupines klases eitumet" ir pan. Ir bus aisku, ar eitu panos kartu su vyrais, ir i kokio tipo aerobines klases eitu vyrai.
Na, o dabar, uz tokius gerus mano patarimus ( ) prasom man nuolaida, kai grisiu i Lietuva.