QUOTE(solo @ 2007 06 02, 18:34)
Kai prasidėjo karščiai, nėjau į apelsiną, tai greičiausiai todėl ir nejaučiau, nors ką aš žinau, atsistojau po vienu, tai net šalta pasidarė, gal juos sutvarkė, pakeitė ar dar ką nors padarė?
Dėl trenerių... patinka man Kęstas atrodo, tik va klaiku žiūrėt į naujai atėjusias sportuot panas, kurios akivaizdžiai gadina sau sveikatą neteisingai darydamos pratimus. Mano gal ribotu suvokimu, treneris pradžioj turi vos ne stovėti prie klientėsir prižiūrėt..
o mano supratimu, treneris ne tik pradzioj, bet ir veliau turi prizvelgt, ir kai reikia, spirt uzpakalin, uz neteisingai daromus pratimus
nes bun uzsisvajoji arba pamirsti kur ten ka atsukt, padet, laikyt, isikibt ir fiksuot dar, ir pradedi makaluot belenkaip
ir kaip smagu, kai kazkas tavim pasirupina
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2007 06 02, 18:34)
Kai prasidėjo karščiai, nėjau į apelsiną, tai greičiausiai todėl ir nejaučiau, nors ką aš žinau, atsistojau po vienu, tai net šalta pasidarė, gal juos sutvarkė, pakeitė ar dar ką nors padarė?
Dėl trenerių... patinka man Kęstas atrodo, tik va klaiku žiūrėt į naujai atėjusias sportuot panas, kurios akivaizdžiai gadina sau sveikatą neteisingai darydamos pratimus. Mano gal ribotu suvokimu, treneris pradžioj turi vos ne stovėti prie klientėsir prižiūrėt..
tai kai as atejau kovo men dar buvo dvi merginos.. bet abi isnyko kaip niekur nieko..
kazkaip sunkiai cia su tais treneriais..