QUOTE(Bransha @ 2007 03 23, 09:53)
Sveikutes! va jau menuo kaip sportuoju APELSINO treniruokliu salej.. ir noriu paklaust kaip jums treneriai?? siaip as nemazai klaipedos sporto klubu perejus esu, bet cia pasigendu treneriu demesio, palaikymo kazkokio. turiu omeny, jog prieitu, pasakytu, ka gal darai ne taip, gal kvepuoji ne taip, kaip galima padaryt pratima efektyvesni ir pan.. o dabar tai tik atejus parode, ir viskas
dar va yra treneris vaikinukas, tai jis labai malonus, sypsosi visada
tai bent nuotaika pakyla ir man
o va trenere tai tokia visad susiraukus, tai atrodo, jei dar prieisi ka paklaust tai isvis svaidyt ugnim prades
tiesa, maciau jau lyg ir dar viena nauja trenere atsirado
o siaip, kaip su tom pirtelem, tai as taip ir nesupratau.. yra ji debrecene ar ne?
Na,as apelsine nuo atidarymo sportuoju. Turiu pripažinti, kad anksčiau treneriai daugiau dėmesio skyrė... labai dėmesingas buvo Mindaugas, dabar Aretas..na, kaip čia pasakius.. jis negali visko sužiūrėti kas ką ne taip daro. Tiesiog reikia eiti, klausti, aš visada pati prieinu. Moteris (ilgais plaukais šviesi) tai pakankamai maloni, tiesa, pas ją pagalbos niekada neprireikė klausti, dabar apskritai jau nebereikia pagalbos
O naujoji tai.. nu tokia šustra atrodo, labai jau didelę sportininkę vaizduoja,nežinau, gal tokia ir yra
man jos veido mimika nelabai patinka... Tiesiog eik ir klausk, tikrai padės.
Dėl pirčių, nėra nei vienam nei kitam, kodėl - neaišku....tuo labiau, už ją vistiek reiktų mokėt atskirai...