QUOTE(solo @ 2007 03 14, 17:49)
Nieks nieko ir nesako,tiesiog pas ruta ir agneta yra savitos treniruotes. Sutinku,kad pas Agneta greiciausiai ir kruvis didesnis,ypac kai dirbama su priemonem,bet asmeniskai man ruta pirmoje vietoje del savo sokiu subegejimu,butent,kai aerobikos treniruote ji pavercia vos ne gera sokiu pamoka
Ir apskritai,man trenere turi tureti sarmo. agneta miela,faina,draugiska trenere, nu bet zinokit ruta vistiek turi kazka savo
Aš pati labai seniai sportuoju ir savo subjektyviu vertinimu galiu pasakyti tik tiek, kad visada eidavau į sporto klubus daryti gera sau - savo kūnui, nuotaikai ir laiko praleidimui. Kadangi mano pagr. tikslas buvo ir yra sportas, tai niekada neskirsčiau trenerių į blogas , geras, patinkančias arba nemėgiamas.
Žinoma, jokiu būdu nesmerkiu kitaip manančiu. Sportavau įvairiuose klubuose, trenerių įvairių mačiau - visos savaip buvo šaunios, nors esu pastebėjusi klienčių, kurios viešai ir tyčia demonstruodavo savo emocijas tuomet, kada dirbdavo jų neitin mėgiama trenerė. Manau, kad toks elgesys rodo, jog moteriškė ne sportuoti eidavo, o išsilieti ne namuose - man atrodo, kad tai kvaila ir laabai moteriška ( blogaja prasme)