Įkraunama...
Įkraunama...

Siuntos iš UK į Lietuvą, info, kontaktai

QUOTE(Pūga_ @ 2013 06 17, 17:06)
kokios kainos siuntiniu? uz kg moki ar is akies nustato?

gal paveluotai bet atsakau,labai didele tase 30 svaru, vidutine 20sv.
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 08 09, 12:09)

o ar tinkamas firmas issirinkau? gal kas zinot
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2013 06 19, 20:01)
Sveiki, gal zinote kas atveztu siuntini is kauno i skotija?

Naudojames siu vezeju paslaugomis, kol kas nepavede, Skotijoje pristato/paima nuo/iki duru be papildomu salygu, LT reikia patiems pristatyti siunta, o is Skotijos jau atveza iki duru. Jie turi du vairuotojus, mes bendraujame su Irmantu, nes jis vaziuoja be priekabos, gal del to ir siuntas pristato per trumpesni laika. +37060092510, +37060030475 el. p.: dovilesim@gmail.com, UK Nr. +447708822536.
QUOTE(Magas @ 2013 08 07, 23:57)
merginos gal parekomenduosit gerus vezejus,
man reiktu is Londono i Kauna

isbandyti ir nekarta Tukis.eu ir Lietuva - Londonas, abieju vezeju paslaugomis patenkinti, tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 08 09, 18:11)
o ar tinkamas firmas issirinkau? gal kas zinot

GoBus tai tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gabenote namini gyvuna (turiu triusi) per kokia firma? Reikia labai patikimo, nes mano brangiausias "daiktas" blush2.gif
Atsakyti
Ieskau, kas paimtu siuntinius is Panevezio i Essex, Southend -on-sea miesteli. Gal galit ka parekomenduot? Nes nelabai randu...
Dekui is anksto!;)
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2013 08 13, 22:38)
Gal kas gabenote namini gyvuna (turiu triusi) per kokia firma? Reikia labai patikimo, nes mano brangiausias "daiktas"  blush2.gif

Mane irgi domina gyvūno gabenimas (didelio šuns). smile.gif

Gal čia taip rekomenduojamą GObus yra kas išbandęs pervežti augintiniams? Visgi ne tašė, patikimumo reikia 100%...
Atsakyti
as taip pat vis dar nepersiveziau savo daiktu, turbot vesiu su GoBus lyg neblogi atsiliepimai g.gif

parasykit mergaites kaip sekesi augintini gabenti,nes tikrai ne juokas. sekmes
Atsakyti
sveikos merginos as jau kelis metus naudojuosiu situ vezeju paslaugomis ir mano pazystami jie surenka siuntas is daugelio lietuvos miestu ir miesteliu paima nuo, duru anglijoje taip pat pristato iki duru gan nebrangiai ima galiu tikrai rekomenduoti tel -860440994. uk -+447510838393 feisbuke-
keliasi Europa lietuva anglija
Atsakyti
na pagaliau ir as galiu pasidalinti savo patirtimi, siunciausi tase per Go Bus, ne viskas buvo labai sklandziai, bet esme tase pristate su visais geriais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gal zinot kas veza siuntas is UK Stratfod upon Avon i Vilniu ?ar cia tik is didziuju miestu , kur daug lietuviu ax.gif
Atsakyti
O ar yra tekę kuriai naudotis Amber-way paslaugomis? smile.gif
Atsakyti