Įkraunama...
Įkraunama...

Siuntos iš UK į Lietuvą, info, kontaktai

Na tesinys...

Atsibodo laukt kol atrasys, tai paskambinau... smile.gif

Kalbejau su tuo ,kuris paeme siunta, bet sake vairavo kitas. Esme ta, kad anas neturejo teises (?) ivaziuot i Londona, todel perdave kazkokiems draugams siunta ir t.t. doh.gif
O del isdraskymo, sake galejo muitine cia tikrint. cool.gif

SUtarem del kompensacijos, puse sumos grazinimo... Tiek.. blush2.gif
Atsakyti
Na ką, po Google postų jau galvojau teks ieškoti kitų vežėjų... Kaip tik siuntinuką turėjau įdėti. Ir dar kompiuterį siunčiau. Baimės ojoj kiek buvo, tuo labiau, kad į Londoną. Bet viskas kaip visada buvo super thumbup.gif Paėmė iš namų, nuvežė iki namų sveiką gyvą siuntinį.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 05 09, 10:29)
O del isdraskymo, sake galejo muitine cia tikrint. cool.gif


Jeigu muitine pazeidzia pakuote, uzklijuoja savo spec. lipnia juosta.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 05 14, 11:05)
Jeigu muitine pazeidzia pakuote, uzklijuoja savo spec. lipnia juosta.

nebuvo 4u.gif

kiek as esu dirbus-susidurus, tai israso lapeli muitine...ale gobus sake nieko neduoda muitine, nebent kazka randa. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 14 gegužės 2012 - 11:45
Sveikos, norėčiau sužinoti, kokia firma siuntinį iš Lietuvos nuvežtu iki Gatwick oro uosto? Praeita karta prižadėjo, bet skambina- atvažiuokit į Londona. Tokio streso nebenorėčiau. Bet kur rasti nemelagius?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 05 14, 10:05)
Jeigu muitine pazeidzia pakuote, uzklijuoja savo spec. lipnia juosta.

nors naudojausi tik karta jusu paslaugomis,bet likau labai patenkinta-siunta paimta,pristatyta.
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2012 06 03, 23:58)
nors naudojausi tik karta jusu paslaugomis,bet likau labai patenkinta-siunta paimta,pristatyta.


bigsmile.gif Kaip malonu, aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš čia truputį apie "Transpaulę"... Čia tikrai ne reklama, neturiu su jais nieko bendro, bet man su dviem siuntiniais nebuvo jokių problemų. Anglijoje paėmė iš namų, pristatė į Lietuvą pavėlavę tik 0,5 valandos, bet tai suprantama, kai važiuoja iš Klaipėdos į kitą Lietuvos kraštą. Prieš tai paskambino prieš valandą kad atvažiuoja. Iš Lietuvos iš ten pat paėmė siuntinį didelis autobusas, kuriame buvo ir keleivių. Pasakė, kad nuveš į tą Anglijos miestą, maniau kad irgi pasakys į kurią vietą atvažiuoti pasiimti, bet atvežė į namus iš anksto paskambinę ir laiku. Kaip supratau, ten Anglijoje pasitinka autobusą mikriukai ir išvežioja kur reikia. Aš buvau priskaičiusi apie "Transpaulę" nekokių dalykų, bet kadangi iš Anglijos pirmasis siuntinys buvo jau pakeliui, beliko laukti, o siuntėjas sakė, kad pas juos tai laikoma patikima firma, ne kartą lietuviai yra siuntas siuntę ir tikrai viskas buvo pristatyta.
Atsakyti
Naudojausi KelioneJums ir TravelUk paslaugomis, abejais likau patenkinta. Paima iš namų, pristato į namus. Tiesa ima tik didesnes siuntas, bet jeigu yra daugiau, tikrai suderinama. Labai maloniai bendrauja, skambina informuoja.
Atsakyti
gal kas galite rekomenduoti patikimus vezejus (keleiviu ir siuntu) i Skotija mirksiukas.gif aciu.
Atsakyti
Gal kas zinot, ar muitinej yra tikrinamos visos siuntos, ar atsitiktinumo tvarka. Ne viena ir ne du metus siunciuosi tases LT-UK, bet va pirma karta parkeliaujant tasei is LT i UK, radau ja perkratyta. Idomu kodel: del svorio(atrodo visad tokias tases siunciu apie 40kg), kazkas uzkliuvo (bet buvo tvarkinga tase). Patebejau, kai isemiau vaiko dovanu gauta paspirtuko deze..ji buvo praplesta..po to ziuriu mano kavos pakelis praplestas ir uzklijuotas muitines juosta...visa kosmetine isversta, kai kurie kremai istepti raudona spalva..Gerai, kad mamos uogieniu nepradare doh.gif Na bet sudejo po to tvarkingai. Vezejai nepasake grazinant tase, kad ji buvo isversta..Va taip ir likau nesupratus, kodel uzkliuvo mano tase...tokiems dalykams kaip narkotikai, jie turi sunis.., ir tases juk prasvieciamos.... (dar iduodant tases turejom pokalbi su draugais, nu kaip tie vezejai nebijo vest tasiu is svetimu zmoniu, juk gali bele koki biesa pridet ir uzklijuot neegzistuojanti adresa....ir se tau lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 09 20, 18:00)
Gal kas zinot, ar muitinej yra tikrinamos visos siuntos, ar atsitiktinumo tvarka. Ne viena ir ne du metus siunciuosi tases LT-UK, bet va pirma karta parkeliaujant tasei is LT i UK, radau ja perkratyta. Idomu kodel: del svorio(atrodo visad tokias tases siunciu apie 40kg), kazkas uzkliuvo (bet buvo tvarkinga tase). Patebejau, kai isemiau vaiko dovanu gauta paspirtuko deze..ji buvo praplesta..po to ziuriu mano kavos pakelis praplestas ir uzklijuotas muitines juosta...visa kosmetine isversta, kai kurie kremai istepti raudona spalva..Gerai, kad  mamos uogieniu nepradare  doh.gif  Na bet sudejo po to tvarkingai. Vezejai nepasake grazinant tase, kad ji buvo isversta..Va taip ir likau nesupratus, kodel uzkliuvo mano tase...tokiems dalykams kaip narkotikai, jie turi sunis.., ir tases juk prasvieciamos.... (dar iduodant tases turejom pokalbi su draugais, nu kaip tie vezejai nebijo vest tasiu is svetimu zmoniu, juk gali bele koki biesa pridet ir uzklijuot neegzistuojanti adresa....ir se tau  lotuliukas.gif )


Kai tikrina autobusa, tai tikrina viska is eiles. Jei ka pradaro, tuomet jie ir uzklijuoja. Bet, siaip lipa ant visu tasiu, traukia ka nori, su peiliukais pjausto ir ziuri. vienodai sviecia ar viduje desros, ar rubai ar dovana. jeigu ka nors pasakai, tai liepia padeti mobilu telefona ir iseiti is sandelio. O, jei dar labiau pasigincysi, tai ir bauda gausi.
Nesvarbu, nei tases, nei rentgenas, pagrindinis tikrinimas vyksta "ranka".
Atsakyti