Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(ŠANTEL @ 2012 08 31, 08:29)
Zinokit skambinausi tai sake nekeicia tik per 14 dienu doh.gif ,reiktu nebent vietoj nuvaziuot ir pabandyt pakeist koks jiems skirtumas jei barkodas bus toks pat tik kad dydi pakeist g.gif

na, bandykit, as kartais bandau ir pasiseka 4u.gif
QUOTE(Jolli @ 2012 08 31, 17:22)
Tai jau dabar pradedu galvoti, kad gal mums bus maža  g.gif , laukiame XS, mums tuoj 3,5m.  ohmy.gif  Bet tai kaip neatitinka taip rašomą amžių  doh.gif

nepanikuokite 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif mes tokio amziaus ja nesiojome
siandien jau iskeliavo pas jus
Atsakyti
Bus matyt ax.gif Nu aišku, turi būti gera biggrin.gif
Atsakyti
Labas labas, gavome paltuką bigsmile.gif , tinka mano merginai thumbup.gif , jau kaip gražiai atrodo, negaliu atsidžiaugt, ačiū knopkei 4u.gif Manau šiai žiemai bus kaip tik. Gaila nenorėjo, fotografuotis, būčiau parodžius. Labai gražiai tas įliemenavimas atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 08 30, 18:09)

siandien uzsukau, tai pakerejo mazoji su tokia israiska wub.gif

Megstu ir as Benetton pukinukes, kiekvienasi metais perkam, tik gaila kad is musu issikrauste, teks arba toliau vaziuot kazkur arba internetu pirkti ax.gif tada jau labai daznas svecias busiu cia lotuliukas.gif
Sita dar spejau priciupti su 20 proc nuolaida uzsidarymo proga thumbup.gif tik panele truputi pavargus buvo, tai nelabai norejo pozuoti ax.gif
Dydis 18-24 men (90 cm), bet realiai didesne nes esam 94 cm ugio.
user posted image
Sitoj reali spalva
user posted image
Atsakyti
kaip saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sakiau, akd nebus maza tikrai, vat mums jau ant ribo ribos per liemeni buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagaus nesiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aciu uz komplimentus mazajai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 02 rugsėjo 2012 - 10:17
QUOTE(Raselija @ 2012 09 02, 00:49)
siandien uzsukau, tai pakerejo mazoji su tokia israiska wub.gif

Megstu ir as Benetton pukinukes, kiekvienasi metais perkam, tik gaila kad is musu issikrauste, teks arba toliau vaziuot kazkur arba internetu pirkti  ax.gif  tada jau labai daznas svecias busiu cia  lotuliukas.gif
Sita dar spejau priciupti su 20 proc nuolaida uzsidarymo proga  thumbup.gif tik panele truputi pavargus buvo, tai nelabai norejo pozuoti  ax.gif
Dydis 18-24 men (90 cm), bet realiai didesne nes esam 94 cm ugio.
user posted image
Sitoj reali spalva
user posted image

Bet as Ju ddydziu tai tikrai nesuprantu vieni labai pamazinti kiti didinti doh.gif

Grazuole mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 09 02, 09:36)
Bet as Ju ddydziu tai tikrai nesuprantu vieni labai pamazinti kiti didinti doh.gif

Grazuole mergyte wub.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nesuprantu ir as su tais dydziais g.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri zinot-matet kiek UCB parduotuvej kainuoja tokia modeliuko striuke? pvz L dydzio? idomu ar ji butu tinkama saltai ziemai ( apie -20ir siek tiek salciau 4u.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 09 07, 08:01)
sveikos,
gal kuri zinot-matet kiek UCB parduotuvej  kainuoja tokia modeliuko striuke? pvz L dydzio? idomu ar ji  butu tinkama saltai ziemai ( apie -20ir siek tiek salciau  4u.gif  )

jeigu neklystu tai 179lt, man atrodo jinai pūkinė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 07 rugsėjo 2012 - 08:05
QUOTE(editaite @ 2012 09 07, 08:04)
jeigu neklystu tai 179lt, man atrodo jinai pūkinė  smile.gif

aga, pukai ir plunksnos 4u.gif na editaite, biggrin.gif is tavo patirties ji tinkama ziemai? 4u.gif

50% Federn, 50% Daunen
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 09 07, 09:07)
aga, pukai ir plunksnos  4u.gif na editaite,  biggrin.gif  is tavo patirties ji tinkama ziemai? 4u.gif

50% Federn, 50% Daunen

pernai ziema per salcius -20-25 nesusalo mano dickis mirksiukas.gif siemet tokia tik smelio spalvytes nesios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 07 rugsėjo 2012 - 08:09
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 09 07, 08:07)
aga, pukai ir plunksnos  4u.gif na editaite,  biggrin.gif  is tavo patirties ji tinkama ziemai? 4u.gif

50% Federn, 50% Daunen

mano pačios striukė 20% Federn, 80% Daunen, tai tikrai šilta ir šalčiausią, vėjuočiausią dieną nesušąlu.
Mato striukė 50% Federn, 50% Daunen, puikiai nešiojo žiemą ir niekada nesiskundė, kad šalta thumbup.gif Man atrodo jeigu įsigysit, tikrai nesigailėsit biggrin.gif
Atsakyti