Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

jo jie tikrai mažinti,aš turiu savo mergytei S dydi ten rašo6-7metai,bet tikrai nesamonė,nors mano mergyte bus 4metų bet mes su juo liuks atrodome,man jie superiniai thumbup.gif
Atsakyti
siumetiniai paltukai, xs dydis ant 105 ugio- L-134
pernai pirkome tokius pat dydzius, nes mazesni verze per liemeni, sie liuksiskai, laisva smile.gif tik rankovytes ilgokos abiems, tad kaip ir pernai - atlenksime i vidu
siuos jau tikrai pirkome dviems metams, nes kad ir kaip tikejau, jog pernyksciai atlaikys sia ziema, bet merginos jau choru sauke- verzia su megztiniu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 rugpjūčio 2012 - 19:12
QUOTE(knopke* @ 2012 08 30, 19:09)
siumetiniai paltukai, xs dydis ant 105 ugio- L-134
pernai pirkome tokius pat dydzius, nes mazesni verze per liemeni, sie liuksiskai, laisva smile.gif tik rankovytes ilgokos abiems, tad kaip ir pernai - atlenksime i vidu
siuos jau tikrai pirkome dviems metams, nes kad ir kaip tikejau, jog pernyksciai atlaikys sia ziema, bet merginos jau choru sauke- verzia su megztiniu doh.gif

user posted image

Mažosios išraiška kokia biggrin.gif

O man iškilo klausimas, o tai jūs po pūkinukėmis velkate megstinius šiltus? Matau daug kas rašo, skundžiasi, kad su megstiniais netelpa. O be megstinių šalta? g.gif Mes su gap pūkinuke nesušaldavome be jokių megstinukų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 30 rugpjūčio 2012 - 20:20
aga, sake "galiu tik taip" nori , kad pozuotu, tai turi sutikt su jos salygoms biggrin.gif
jusu jau tuoj tuoj iskeliaus pas jus 4u.gif
na, mes rengemes ziemiskiau, tai reiksia maikyte ir nelabai storas megstukas, na, ne vilnonis, bet megstukas..mano merginos megsta siluma, bet realiai- tai kaip su gap kombiais- nereikia tikrai persistengti biggrin.gif cia apredytos ant maikyciu tik, tai ziema juk vistiek siek tiek daugiau, mazaja maziau rengiu, bet didzioji- lanko mokykla, mokykloje megztuku reikia, nesinesa atskirai kuprineje, tad rengiames po striukyte ir ji skundziasi, kad verzia, negali laisvai judeti..pernai buvo gerai, bet paaugo enmazai, tad..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 rugpjūčio 2012 - 20:24
Gražūs tie paltukai, bet man šį kart nepatinka dvi eilės sagų, bet čia tik mano toks skonis, galbūt tongue.gif

Laukiam laukiam, tikėjomės, kad didelis bus, nes rašo 4-5m., bet žiūriu mažinti jie, tai bus kaip tik mano trimetei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 30 rugpjūčio 2012 - 20:25
na, pernyksciai man - be konkurencijos 4u.gif

tikrai tikrai, siemet vat pirkau irgi xs, tai pakankamai vietos, laisva jausis vaikas, o bus 4 su virsum ziema, tikiuosi jau 2 metus isnesios siuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 rugpjūčio 2012 - 20:27
Na, taip, mokyklose šalta, deja 4u.gif Darželyje pas mus per karšta. Galėtų paskirstyti tą šilumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 08 30, 22:25)
na, pernyksciai man - be konkurencijos 4u.gif

tikrai tikrai, siemet vat pirkau irgi xs, tai pakankamai vietos, laisva jausis vaikas, o bus 4 su virsum ziema, tikiuosi jau 2 metus isnesios siuos

Kokios sesytes wub.gif
Tai Jus keturmetei pirkot xs tai isivaizduokit as per neapsiziurejima nupirkau 2,5 metu mergytei xs lotuliukas.gif ir kuo toliau ziuriu tuo labaiu galvoju kad reiketu keist biggrin.gif ,bet deja cekio galiojimas praejo tai teks 4 metus nesiot jei Jums du lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 30 rugpjūčio 2012 - 20:37
mum jau suejo 4, bet tikrai pagal vaizda, turetu buti kitais metais dar geras 4u.gif ugis 105
pernykstis tiktu jums, bet siu metu- gal ir didokas, manau gal ir be cekio keistu, juk negrazinant, o tik keiciat 4u.gif cia nuo pardaveju noro priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 rugpjūčio 2012 - 20:48
QUOTE(knopke* @ 2012 08 30, 22:47)
mum jau suejo 4, bet tikrai pagal vaizda, turetu buti kitais metais dar geras 4u.gif ugis 105
pernykstis tiktu jums, bet siu metu- gal ir didokas, manau gal ir be cekio keistu, juk negrazinant, o tik keiciat 4u.gif cia nuo pardaveju noro priklauso

Zinokit skambinausi tai sake nekeicia tik per 14 dienu doh.gif ,reiktu nebent vietoj nuvaziuot ir pabandyt pakeist koks jiems skirtumas jei barkodas bus toks pat tik kad dydi pakeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 08 30, 21:32)
Kokios sesytes wub.gif
Tai Jus keturmetei pirkot xs tai isivaizduokit as per neapsiziurejima nupirkau 2,5 metu mergytei xs lotuliukas.gif ir kuo toliau ziuriu tuo labaiu galvoju kad reiketu keist  biggrin.gif ,bet deja cekio galiojimas praejo tai teks 4 metus nesiot jei Jums du lotuliukas.gif

As savo 2,5 metuku mergaitei taip pat pirkau XS ir mazesne net nebuvo minciu pirkti...rankovytes siek tiek ilgesnes, bet tai tikrai ne problema o pati striukyte tikrai neatrodo didele mirksiukas.gif

P.S. bet Jus ziuriu ir mazesnes uz mus, sendiena sveremes ir matavomes, tai maniskes ugis 1 m o svoris 14 kg 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGNI_1979: 31 rugpjūčio 2012 - 15:02
Tai jau dabar pradedu galvoti, kad gal mums bus maža g.gif , laukiame XS, mums tuoj 3,5m. ohmy.gif Bet tai kaip neatitinka taip rašomą amžių doh.gif
Atsakyti