jo jie tikrai mažinti,aš turiu savo mergytei S dydi ten rašo6-7metai,bet tikrai nesamonė,nors mano mergyte bus 4metų bet mes su juo liuks atrodome,man jie superiniai
siumetiniai paltukai, xs dydis ant 105 ugio- L-134
pernai pirkome tokius pat dydzius, nes mazesni verze per liemeni, sie liuksiskai, laisva tik rankovytes ilgokos abiems, tad kaip ir pernai - atlenksime i vidu
siuos jau tikrai pirkome dviems metams, nes kad ir kaip tikejau, jog pernyksciai atlaikys sia ziema, bet merginos jau choru sauke- verzia su megztiniu
pernai pirkome tokius pat dydzius, nes mazesni verze per liemeni, sie liuksiskai, laisva tik rankovytes ilgokos abiems, tad kaip ir pernai - atlenksime i vidu
siuos jau tikrai pirkome dviems metams, nes kad ir kaip tikejau, jog pernyksciai atlaikys sia ziema, bet merginos jau choru sauke- verzia su megztiniu
QUOTE(knopke* @ 2012 08 30, 19:09)
siumetiniai paltukai, xs dydis ant 105 ugio- L-134
Mažosios išraiška kokia
O man iškilo klausimas, o tai jūs po pūkinukėmis velkate megstinius šiltus? Matau daug kas rašo, skundžiasi, kad su megstiniais netelpa. O be megstinių šalta? Mes su gap pūkinuke nesušaldavome be jokių megstinukų
aga, sake "galiu tik taip" nori , kad pozuotu, tai turi sutikt su jos salygoms
jusu jau tuoj tuoj iskeliaus pas jus
na, mes rengemes ziemiskiau, tai reiksia maikyte ir nelabai storas megstukas, na, ne vilnonis, bet megstukas..mano merginos megsta siluma, bet realiai- tai kaip su gap kombiais- nereikia tikrai persistengti cia apredytos ant maikyciu tik, tai ziema juk vistiek siek tiek daugiau, mazaja maziau rengiu, bet didzioji- lanko mokykla, mokykloje megztuku reikia, nesinesa atskirai kuprineje, tad rengiames po striukyte ir ji skundziasi, kad verzia, negali laisvai judeti..pernai buvo gerai, bet paaugo enmazai, tad..
jusu jau tuoj tuoj iskeliaus pas jus
na, mes rengemes ziemiskiau, tai reiksia maikyte ir nelabai storas megstukas, na, ne vilnonis, bet megstukas..mano merginos megsta siluma, bet realiai- tai kaip su gap kombiais- nereikia tikrai persistengti cia apredytos ant maikyciu tik, tai ziema juk vistiek siek tiek daugiau, mazaja maziau rengiu, bet didzioji- lanko mokykla, mokykloje megztuku reikia, nesinesa atskirai kuprineje, tad rengiames po striukyte ir ji skundziasi, kad verzia, negali laisvai judeti..pernai buvo gerai, bet paaugo enmazai, tad..
Gražūs tie paltukai, bet man šį kart nepatinka dvi eilės sagų, bet čia tik mano toks skonis, galbūt
Laukiam laukiam, tikėjomės, kad didelis bus, nes rašo 4-5m., bet žiūriu mažinti jie, tai bus kaip tik mano trimetei
Laukiam laukiam, tikėjomės, kad didelis bus, nes rašo 4-5m., bet žiūriu mažinti jie, tai bus kaip tik mano trimetei
na, pernyksciai man - be konkurencijos
tikrai tikrai, siemet vat pirkau irgi xs, tai pakankamai vietos, laisva jausis vaikas, o bus 4 su virsum ziema, tikiuosi jau 2 metus isnesios siuos
tikrai tikrai, siemet vat pirkau irgi xs, tai pakankamai vietos, laisva jausis vaikas, o bus 4 su virsum ziema, tikiuosi jau 2 metus isnesios siuos
Na, taip, mokyklose šalta, deja Darželyje pas mus per karšta. Galėtų paskirstyti tą šilumą
QUOTE(knopke* @ 2012 08 30, 22:25)
na, pernyksciai man - be konkurencijos
Kokios sesytes
Tai Jus keturmetei pirkot xs tai isivaizduokit as per neapsiziurejima nupirkau 2,5 metu mergytei xs ir kuo toliau ziuriu tuo labaiu galvoju kad reiketu keist ,bet deja cekio galiojimas praejo tai teks 4 metus nesiot jei Jums du
mum jau suejo 4, bet tikrai pagal vaizda, turetu buti kitais metais dar geras ugis 105
pernykstis tiktu jums, bet siu metu- gal ir didokas, manau gal ir be cekio keistu, juk negrazinant, o tik keiciat cia nuo pardaveju noro priklauso
pernykstis tiktu jums, bet siu metu- gal ir didokas, manau gal ir be cekio keistu, juk negrazinant, o tik keiciat cia nuo pardaveju noro priklauso
QUOTE(knopke* @ 2012 08 30, 22:47)
mum jau suejo 4, bet tikrai pagal vaizda, turetu buti kitais metais dar geras ugis 105
Zinokit skambinausi tai sake nekeicia tik per 14 dienu ,reiktu nebent vietoj nuvaziuot ir pabandyt pakeist koks jiems skirtumas jei barkodas bus toks pat tik kad dydi pakeist
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 08 30, 21:32)
Kokios sesytes
Tai Jus keturmetei pirkot xs tai isivaizduokit as per neapsiziurejima nupirkau 2,5 metu mergytei xs ir kuo toliau ziuriu tuo labaiu galvoju kad reiketu keist ,bet deja cekio galiojimas praejo tai teks 4 metus nesiot jei Jums du
As savo 2,5 metuku mergaitei taip pat pirkau XS ir mazesne net nebuvo minciu pirkti...rankovytes siek tiek ilgesnes, bet tai tikrai ne problema o pati striukyte tikrai neatrodo didele
P.S. bet Jus ziuriu ir mazesnes uz mus, sendiena sveremes ir matavomes, tai maniskes ugis 1 m o svoris 14 kg
Tai jau dabar pradedu galvoti, kad gal mums bus maža , laukiame XS, mums tuoj 3,5m. Bet tai kaip neatitinka taip rašomą amžių