Sveikos,
O situ striukyciu yra XS dydzio ar tik nuo S prasideda?
Gaila, kad Kaune zaliu nera tik melynos.
QUOTE(daiwas @ 2012 08 18, 18:48)
Sveikos,
Tikrai yra Vilniuje, viena mamyte netgi rode ant savo pupu kaip atrodo XS (geltona) ir S(zalia)
Oze siandien pas maziukus saleje nemaciau
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 08 18, 22:40)
Tikrai yra Vilniuje, viena mamyte netgi rode ant savo pupu kaip atrodo XS (geltona) ir S(zalia)
Maciau maciau kitoje temoje mergytes su zalia ir geltona striukyte. Laabai graziai atrode, tai ir mums prisireike.
Lekiau ir as i benettona tada, bet pas mus Kaune tik melynos ir nuo S dydzio O maniskei XS reiketu.
labai ieškau tokio romperiuko, gal dar kur užsilikęs dydis M ar L reikalingas būtų... gal kur matėt? Vilnius išieškotas
QUOTE(daiwas @ 2012 08 18, 18:48)
Sveikos,
šitą gyvai mačiau, tik mėlynos spalvos, kaip gražiai atrodo tai mmmmmm superinė striukutė, tik pas mus naujai atidarytoje ucb pardėje jų nebuvo
QUOTE(Pukė @ 2012 08 21, 08:47)
labai ieškau tokio romperiuko, gal dar kur užsilikęs dydis M ar L reikalingas būtų... gal kur matėt? Vilnius išieškotas
Šiandien ryte Ozo UCB kabėjo trys, L dydį tikrai čiupinėjau, o kokie kiti dydžiai, nežinau.
O aš noriu paklausti: kas skalbėt pūkinius UCB paltukus? Kažkada esu skaičiusi, kad su kažkokiais kamuoliukais, ale neužfiksavau. Galvoju ar pačiai namie skalbt, ar į valyklą nešti. Bijau sugadinti.
Zara 116cm ieškau labai Gal kur matėt kas nors ?
QUOTE(Paja @ 2012 08 22, 12:59)
Šiandien ryte Ozo UCB kabėjo trys, L dydį tikrai čiupinėjau, o kokie kiti dydžiai, nežinau.
O aš noriu paklausti: kas skalbėt pūkinius UCB paltukus? Kažkada esu skaičiusi, kad su kažkokiais kamuoliukais, ale neužfiksavau. Galvoju ar pačiai namie skalbt, ar į valyklą nešti. Bijau sugadinti.
Skalbiau paprastai,be kamuoliuku,nes neturiu,tai tik paskui stipriai as ji purciau ,isdziuvo ir vel atsistate pukai
tiesa naujo modelio paltuko violetinio Oze XS vakar jau nebuvo
QUOTE(Paja @ 2012 08 22, 13:59)
ten buvo XL ir du vnt. 2XL dydžio nuvažiavom, įsitikinom
skalbiau paprastai, kartu su visais rūbais, su tais kamuoliukais man nepasiteisino visiškai. Idealiausia, žinoma, džiovyklėje prasukt.
QUOTE(meduksi @ 2012 08 23, 08:20)
Skalbiau paprastai,be kamuoliuku,nes neturiu,tai tik paskui stipriai as ji purciau ,isdziuvo ir vel atsistate pukai
Ačiū, bandysiu skalbti.
QUOTE(Pukė @ 2012 08 23, 19:45)
ten buvo XL ir du vnt. 2XL dydžio nuvažiavom, įsitikinom
skalbiau paprastai, kartu su visais rūbais, su tais kamuoliukais man nepasiteisino visiškai. Idealiausia, žinoma, džiovyklėje prasukt.
Tai reiškia, kad abi su dukriuku "susivėlėm"... Pasiėmėm krūvą rūbelių L dydžio ir ėjom matuotis, tai dar pakeliui prigriebėm geltoną kombinezoną, nes pasirodė, kad irgi L dydis. Pasimatavom, tiko, bet nutarėm, kad nelabai mums tokie einami, tai ir padėjom atgal. Grįžusi įlindau į temą, kad paklaust kaip skalbt striukę ir matau, kad žmogus ieško tokio rūbo, kokį matavomės-pamaniau, reik pasakyt, nes gi tikrai L dydį matavomės. Pasirodo, kad ne L, o XL, bet keisčiausia, kad tiko.
Sorry, kad suklaidinau.
Einu striukės skalbt.
QUOTE(Paja @ 2012 08 24, 16:19)
Sorry, kad suklaidinau.
nieko baisaus, nupirkau aš tą dydį jau žinau, kaip pamažinsiu šiek tiek ir bus nešiojamas... vis geriau, nei nieko
Nu norejau pasidalinti patirtim dar kad praitu metu kolekcijos paltukai labai siauri per pilvuka krutine,mes turim xxs tai zinokit 2,5 metu mano merginai jei dar reiktu uzsidet storesni megztuka tai abejoju kaip butu ,jos mazintos mano vaikas sveria 12kg ir ugis 93cm ,o jau situ metu modeliuko sakyciau didinta nes xs truputi dar skestam