Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(MalboroT @ 2012 08 16, 22:51)
Mamytes su kuriom kalbejom apie UCB paltuka, kas moka ikelti foto, atsiusciau nuotraukas, spalvyte parodyciau kaip atrodo, alyvine 4u.gif

atsiuskit man vaidyle@gmail.com arba eikit per part.lt nuotrauku ikelimas ir is kompiuterio ikelkit ten apacioj dydi pasirinkti kokiu 640 ir nukopinkit nuoroda forumui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 16 rugpjūčio 2012 - 20:54
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 08 16, 20:50)
Bet kaip idomei kad visur tos kainos skiriasi tu paltu,oze jau yra pvz nauja visa kolekcija o akropoli tai dar beveik nieko ner dar ispardavimai,ir tai oze iskeltu melynos spalvos kai ejom pirkt nebuvo iskelta net pati pardavejos zuklausiau gal turi kitu spalvu tik tada isnese

todel, kad siu pardziu yra skirtingi savininkai.
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 08 16, 20:53)
atsiuskit man vaidyle@gmail.com arba eikit per part.lt nuotrauku ikelimas ir is kompiuterio ikelkit ten apacioj dydi pasirinkti kokiu 640 ir nukopinkit nuoroda forumui 4u.gif

Issiunciau jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MalboroT @ 2012 08 16, 22:57)
Issiunciau jums smile.gif

Prasom 4u.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2012 08 16, 22:56)
todel, kad siu pardziu yra skirtingi savininkai.

Vat kaip net nezinojau ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 16 rugpjūčio 2012 - 21:02
[quote=ŠANTEL,2012 08 16, 21:03]
Aciu kad ikelet. Toki pat kaip pas Jumis tik kitos spalvos nuprkom, Klaipedoje, 199lt, taip pat XS dydis, atrodo lygiai taip pat kaip ant Jusu dukrytes, kur rodet nuotrauka, bet man nieka baisaus, rankoves uzsuksiu ir ilgiau panesiosim, beto iki ziemos dar 3 men. smile.gif Dviem metam ir pirkau smile.gif Labai dar patiko striukes uz 129lt, kur mergaite reklamuoja zalios spalvos, tokios storos, manau ziema galima nesioti, tik kad trumpos. 4u.gif
Atsakyti
[quote=MalboroT,2012 08 16, 23:05]
[quote=ŠANTEL,2012 08 16, 21:03]
Aciu kad ikelet. Toki pat kaip pas Jumis tik kitos spalvos nuprkom, Klaipedoje, 199lt, taip pat XS dydis, atrodo lygiai taip pat kaip ant Jusu dukrytes, kur rodet nuotrauka, bet man nieka baisaus, rankoves uzsuksiu ir ilgiau panesiosim, beto iki ziemos dar 3 men. smile.gif Dviem metam ir pirkau smile.gif Labai dar patiko striukes uz 129lt, kur mergaite reklamuoja zalios spalvos, tokios storos, manau ziema galima nesioti, tik kad trumpos. 4u.gif
[/quote]
Nu jo as irgi nekeisiu dydzio nieko labai ten perdidele neatrodo ,as kazkaip kitu net nemaciau biggrin.gif ,nes akcentavausi ties tuo su kaspinais paltu ir situo bet su kaspinais su kailiu man ant mergytes labai pasirode nekaip atrodantis bet aisku kievieno skonis skirtyngas ir tas kailis jau labai negrazus blush2.gif bet aisku praitu metu modeliukai grazesni tikrai turejom 90cm bet kad jau mums mazas buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 16 rugpjūčio 2012 - 21:10
laba, o kaip tie rudi paltukai is ucb puslapio, niekas neziurejo, nepirko, gal galit kazka pasakyt apie juos?
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 08 16, 21:08)
Nu jo as irgi nekeisiu dydzio nieko labai ten perdidele neatrodo ,as kazkaip kitu net nemaciau biggrin.gif  ,nes akcentavausi ties tuo su kaspinais paltu ir situo bet su kaspinais su kailiu man ant mergytes labai pasirode nekaip atrodantis bet aisku kievieno skonis skirtyngas ir tas kailis jau labai negrazus  blush2.gif bet aisku praitu metu modeliukai grazesni tikrai turejom 90cm bet kad jau mums mazas buvo doh.gif

O mums labai patiko, ir ant dukrytes XS dydzio atrode kaip tik, keista. Bet 2 minusai: Sutinki, del kailiuko, nenorejau jo, jei butu naturalus kitas reikalas, o antra nera uztraukruko apsaugeles. Ir kakliukas matosi. O sitas kuri nupirkom, kaip ir pas Jumis, kakliukas apsaugtas taip, kad salykelio nereikia, ypac jei darzelyj, mamos nebus patikrinti, ar uzdetas salykelis ar ne smile.gif Aciu Jums uz bendravima. Mano dukryte jau miego nori smile.gif Einam i lova. Iki rytojaus smile.gif Labanaktis visoms mamytems ir vaikuciams smile.gif 4u.gif
Atsakyti
va ikelsiu ka radau kokiu modeliuku siu metu
pukiniu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kai kuriu modeliuku spalvu didesni pasirinkimai bet jau nekeliau visu biggrin.gif
Papildyta:
nepukines
user posted image
sita nerealei graziu spalvyciu ,laabai ryskiu,melynos,geltonos,zalios
mes zalia isigijom 159 lt nepukine ji wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 16 rugpjūčio 2012 - 21:18
o man gražuoliai tie pirmieji,tik va,kad didesnėm mergytem,jie nekaip žiūrisi,kaip striukytes praiilgintos
Atsakyti
QUOTE(mintaute @ 2012 08 16, 21:26)
o man gražuoliai tie pirmieji,tik va,kad didesnėm mergytem,jie nekaip žiūrisi,kaip striukytes praiilgintos

Ir man smile.gif Del to ir nupirkom toki. Yra ir mazu skyriuj ir dideliu mergaiciu skyriuj tokiu. Na visu skoniai skiriasi, bet istikruju labai daug razaus, kad tik kainos nemazos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 08 16, 20:50)
Bet kaip idomei kad visur tos kainos skiriasi tu paltu,oze jau yra pvz nauja visa kolekcija o akropoli tai dar beveik nieko ner dar ispardavimai,ir tai oze iskeltu melynos spalvos kai ejom pirkt nebuvo iskelta net pati pardavejos zuklausiau gal turi kitu spalvu tik tada isnese

Oze jau beveik visi S ir M dydziai ispirktos nepukiniu tokiu (liko geltonos spalvos tik)
user posted image
ir pukinuku tokiu ne visi dydziai yra
user posted image

Atsakyti