Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(rasajura @ 2012 01 03, 15:46)
Zaroj viskas labai grazu, kol ant pakabu kaba. Cia pas mus, turbut, pradejo vest viskas kas brokuota, nes tikrai kokybe labai prasta. Suaugusiems irgi tragiskai nepatogus rubai ir vaizdo nera

Nu nereikia,Vokietijoje ir Zara prasta kokybe ax.gif
Atsakyti
aisku, koks medvilninis rubas dar ne taip greit nusinesioja, bet jei megztuko sudetis viskoze 100%, tai tikrai neturetu kainuot 99Lt rolleyes.gif. parduoda, kaip uz gera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 03 sausio 2012 - 15:17
QUOTE(sol-nuska @ 2012 01 02, 09:17)
Man Zaros rubeliai ir labai patinka, bet kokybes atveju ir pora karteliu pakliuvau  doh.gif
Dar vasara dukrai pirkau treningiuka, tai kelnyciu viena koja platesne nei kita. o modeliukas toks aptemtos su galuose ivertom gumytem. Kadangi pirkau biskiuka didesnes, tai galai pasmuke nesimate labai, tai ir nenesiau grazint.

Na tai dabar pirkdama viska labai apziurineju.  biggrin.gif

nu cia tai geras..... doh.gif reiks atidziai ziuret rolleyes.gif
Papildyta:
kas gali pakomentuoti megztuku ir dzemperiu sudeti zara ir kt firmu? neismanau kaip pagal sudeti zet, turiu pora akriliniu ne zaros-tai baisuliniai kaip cia kas rase-bumbuliniai lotuliukas.gif o pastebejau jei dzemperis su polyesteriu-tai irgi bumbuluojas-nors brangiu neeesu pirkus, gal kas patars? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 03 sausio 2012 - 23:01
Anksciau pirkau vaikam rubelius is Zaros, bet dabar uz tokia kaina, galima simta sykiu grazesniu rasti (cia turejau omenyje mergaiciu rubelius). Berniukui pirkus kelniu, bet kokybe nepatiko, velvetiniu kelnyciu keliai issimuse (mazdaug po kokiu 2 savaiciu devejimo), tas velvetas pabalo kazkaip unsure.gif , vienu zodziu, kelnes pasidare, kaip is skuduryno uz kelis Lt pirktos. Bliuskes trikotazines, marskinukai gerai nesiojasi.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 01 03, 23:59)
kas gali pakomentuoti megztuku ir dzemperiu sudeti zara ir kt firmu? neismanau kaip pagal sudeti zet, turiu pora akriliniu ne zaros-tai baisuliniai

akrilo pirkimas tai pinigų metimas į balą smile.gif gerai yra medvilnė, vilna su šiek tiek sintetikos - 10, 15 proc, 20... Nesenai "atradau" sudėtį megztukų megztų gan stambiai, kuriuos galima plaut skalbimo mašinoj ir nesusibumbuluoja, kaip nauji thumbup.gif Vieną tokį turiu iš Zaros, kitus du iš H&M. Sudėtis yra 50 medvilnė, 25 viskozė, 20 nailonas, 5 angoros vilna.

o šiaip aš UCB fanė biggrin.gif dabar išpardavimai, tai kainos nerealios, lyginant su kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 01 07, 12:44)
akrilo pirkimas tai pinigų metimas į balą smile.gif gerai yra medvilnė, vilna su šiek tiek sintetikos - 10, 15 proc, 20... Nesenai "atradau" sudėtį megztukų megztų gan stambiai, kuriuos galima plaut skalbimo mašinoj ir nesusibumbuluoja, kaip nauji thumbup.gif Vieną tokį turiu iš Zaros, kitus du iš H&M. Sudėtis yra 50 medvilnė, 25 viskozė, 20 nailonas, 5 angoros vilna. 

o šiaip aš UCB fanė biggrin.gif dabar išpardavimai, tai kainos nerealios, lyginant su kokybe thumbup.gif

koki is zaros turit? gal foto arba nuorodele? o kaip sintetika rasos? o kokia nuomone apie dzemperius-treningus?
Papildyta:
as irgi dabar tirineju sudeti-zaroj daug sudetyje akrilo buna... unsure.gif o hm retai toki atrasi su akrilu. Bet idomu kaip zaros treningai pagal sudeti ir kokybe-pciupinejau viena tai pasirode toks polyesterinis wacko.gif
Papildyta:
o gal kuri pati perkat hm ir butu galima prisijungti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 01 07, 13:04)
koki is zaros turit? gal foto arba nuorodele? o kaip sintetika rasos? o kokia nuomone apie dzemperius-treningus?

toks mano megztukas mirksiukas.gif

sintetika tai poliamidas, akrilas, nailonas, poliesteris...

HM užsakinėja tarpininkės čia supermamoje wink.gif bet čia jau ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 01 07, 10:44)

as irgi..dukrai viska perku is UCB.
Zinoma ne viskas kokybiska ir man patinka..buna ir skystaliuku.
Kainos realios tik per ispardavimus,o taip tai daugumos per aukstos cool.gif
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2012 01 03, 14:13)
girdejau, kaip karta ZAROS dizaineriai, kur iskabinimus reguliuoja, kalbejosi tarpusavy, kad vaikisku rubeliu savikaina 1-3 eurai, tai nereikia tiketis, kad apsivilksi daugiau, kaip viena karta... rolleyes.gif

nieko keista.
Mes Kanaruose buvome UCB parduotuvese..ten jos suskirstytos...vienos ispardavimines parduotuves,kitos su naujomis kolekcijomis...tai pateiksiu konkrecius pavyzdzius ka pirkau ir lyginausi.
Pvs mergaitiskos palaidines,kurios pas mus nuo 29,99lt,ten kainuoja 1-2-3 eurus(ispardavimineje parduotuveje)suknele dukrai pirkau-cia ji kainuoja pas mus 129lt,ten mokejau apie 50lt(cia parduotuveje kur naujos kolekcijos)drauges vaikui megztuka nupirkau pas mus virs 200lt(jei neklystu 229lt,bet grizusi nuejau ir dar pasitikrinau kaina,tikrai buvo virs 200lt) ten sumokejau apie 52-60lt ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 07, 15:06)
ir t.t. ir t.t.

oho unsure.gif akivaizdus skirtumas... aš buvau Italijos, Prancūzijos, Vokietijos UCB, na, kur būnu, ten užeinu, negaliu kitaip lotuliukas.gif tai kainos panašios į mūsiškes, tik kai kurie rūbai padėti pas mus kaip nauja kolekcija, ten jau būna išpardaviminėm kainom.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 01 07, 14:09)
toks mano megztukas mirksiukas.gif

sintetika tai poliamidas, akrilas, nailonas, poliesteris...

HM užsakinėja tarpininkės čia supermamoje wink.gif bet čia jau ne į temą biggrin.gif

biski ne i tema su tuo hm, bet tostarpininkes tiek uzgrustos-kad neimanoma uzsisakyt, puse uzsakymu net neperziurejusios trina lauk rolleyes.gif be to nesisekia 7val kad nupirkt kol yra prekiu-tai sakau gal cia yra tu kurios pacios uzsisako blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 01 07, 13:25)
oho unsure.gif akivaizdus skirtumas... aš buvau Italijos, Prancūzijos, Vokietijos UCB, na, kur būnu, ten užeinu, negaliu kitaip lotuliukas.gif tai kainos panašios į mūsiškes, tik kai  kurie rūbai padėti pas mus kaip nauja kolekcija, ten jau būna išpardaviminėm kainom.

Matote Kanaruose pvm proc mazesnis..pas mus 21,o ten 5......ir bent jau Tenerifeje tai apsipirkimui rojus....geru firmu isparduotuviu begales,o kainos jose tikrai geros,tikrai daug geresnes nei kitose Europos miestuos.Ir ne tik rubai ten pigesni mirksiukas.gif
Mes praeitais(jau praeitais metais skaitosi biggrin.gif ) tai apsipirkome mazai,nes lagaminuose vietos nebebuvo,bet siais metais ten vel ruosiames keliauti,tai mes i prieki skrendant net lagaminu nesiruosiame imti,tik su rankiniu bagazu,o ten vietoje viska susipirksime ir apsipirkti planuojame blush2.gif
Atsakyti
įdomu pasidarė, kada Kauno UCB išsidėlios pavasarinę/vasarinę kolekciją g.gif
Atsakyti