Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 12 23, 22:05)
Siandien buvau Oze , jau iskabinta pavasario kolekcija  biggrin.gif

o tai ispardavimas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 12 23, 23:16)
o tai ispardavimas buvo?

Oze - taip, issluotas visiskai, Gedimino prospekte ir Akropolyje vaikiskam skyriui dar net neprasidejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2012 12 22, 17:35)
Klaipedoj dar neprasidejo  4u.gif  as laukiu sale internetinej parduotuvej, nes parduotuvej neber musu norimu prekyciu  ax.gif

Tai jus cia laukiat Zara UK internetines parduotuves sale? ar yra ir LT internetine parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2012 12 26, 17:34)
Tai jus cia laukiat Zara UK internetines parduotuves sale? ar yra ir LT internetine parduotuve?

db perziurejau UK el parduotuve, tai ten jau ishsluota, o kada lt internetine parduotuvej ispardavimas prasides g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2012 12 26, 19:17)
db perziurejau UK el parduotuve, tai ten jau ishsluota, o kada lt internetine parduotuvej ispardavimas prasides  g.gif

O tai yra Zara Lt internetine parduotuve? As ten matau tik kainas surasytas, bet kazkaip neleidzia jokiu prekiu detis i krepseli, nei dydziu parinkti? Ar as kazko jau nesuprantu:-D
Atsakyti
SIANDIEN BUVAU AKROPOLY-NERA SALE doh.gif
Atsakyti
Skambinau ir aš šiandien į Kauno Zara, nuolaidų dar nėra, o ir paklausus ar prasidės iki nauju metu, nepasakė, liepė ateiti ir pasižiūrėti. Na aš neprivazinesiu su kudikiu tik dėl pasiziurejimu, merginos kai uzmatysit sale, brukstelkit cia :-D
Atsakyti
Turiu drauge Kauno Zaroje dirbancia, tai ji sake, kad ispardavimai 28 d. prasides thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emisele @ 2012 12 27, 12:13)
Turiu drauge Kauno Zaroje dirbancia, tai ji sake, kad ispardavimai 28 d. prasides  thumbup.gif

Aciu labai už info, vadinasi 28d. važiuojam mažiui pirkti grozybiu:-) :-)
Atsakyti
as kai klausiau sake nezino,turbut ne ta pati pardaveja ax.gif
Atsakyti
Zara UK internetines parduotuves sale prasidejo jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristoforuska @ 2012 12 27, 15:51)
Zara UK internetines parduotuves sale prasidejo jau thumbup.gif

BET TEN KAINOS NEZMONISKOS KAI KURIU RUBELIU IR JAU ISLUOTA rolleyes.gif
Atsakyti