Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(spygliuke8 @ 2012 11 04, 15:28)
Viskas taip ir yra, pardavėjos nemelavo. Oze ir Akropolyje yra skirtingi šeimininkai šių parduotuvių. Oze labai anksti užsivežė žieminę pūkinių paltukų kolekciją, gal prieš tris-keturis mėnesius ir buvo gavę jau kelis papyldymus, bet viską jau išpirko. Mes buvome Oze gal daugiau nei prieš mėnesį, jau buvo likę tik mažo dydžio paltukai ir sakė, kad daugiau neužsakinės. O Akropolyje, tai tik prieš mėnesį kažkur užsivežė žieminius pūkinius paltukus, mes ten ir nusipirkome tokio dydžio, tik ten kitas savininkas ir šie paltukai kiek brangesni negu Oze, bet dar turėtų būti ir papildymas, todėl bandykit ten ieškoti  4u.gif

As savo mergaitei pukine striuke nupirkau gedo prospekte. Pilna dydziu bei spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birute.k @ 2012 11 05, 19:08)
O Panevezy jau irgi nera verysad.gif todel ir viliames,kad kas nors pasiulys ax.gif

siemet tokio modeliuko net nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2012 11 05, 20:47)
siemet tokio modeliuko net nebuvo sad.gif

tokio tipo buvo yra daug spalvu, dydziai irgi, iki 150 cm, musu smelio spalvos 160 cm (1 buvo)
user posted image
ilgas, siltas, faina wub.gif biggrin.gif

gal kas zino ir gali papasakoti kaip ten su nuolaida kortele?kokios salygos, kaip ja gauti?
Siandien pirkome palta virs 200 lt, pries 3 men buvo pirkinis virs 100 lt. Kaip skaicjuoja ji ten tos taskus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 05 lapkričio 2012 - 20:23
QUOTE(sirenita @ 2012 11 05, 21:11)
O gal zinot ar Kauno akropolyje yra? 4u.gif

Siandien buvau, lyg sviesiu kreminiu dar buvo, tik nezinau kokiu dydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2012 11 05, 22:33)
siu metu pardavinejami paltukai man asmeniskai nepatiko  schmoll.gif o sitas modeliukas nepakartojamas..

Tik as biski nesuprantu...a kom blogas siu metu modeliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 11 05, 23:59)

ne taip supratote.. siu metu modeliukas nera blogas.. tiesiog netinka mano mergytei modelis blush2.gif pvz maniske yra 133 ugio o sveria 21 kg biggrin.gif isivaizduokite kokio ji kudumo ( balerina ji ) ir visi ka ziurejome Zaros, UCB modeliukai ant jos makaluojasi, o sitas pernai metu kur mes turime super modelis tokioms kudenoms ( todel turejome du dydzius mazesni ir si ale sekanti dydi i prieki nupirkau, bet reikejo dar didesni pirkti ), pernai metu modelis per liemeni iliemenuotas grazei apspaudzia, i apacia pusta grazei ziurisi.. o siu metu modeliukai mums per platus doh.gif apsirengeme ir atrodeme baisei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2012 11 06, 00:17)
ne taip supratote.. siu metu modeliukas nera blogas.. tiesiog netinka mano

Dabar supratau mirksiukas.gif , a to mes vakar nusipirkome, tai ir galvoju, kas ten ne taip g.gif
Atsakyti
Pagalvojau apie savo panelytę 8 mėn.rolleyes.gif turim paltuką 82 dydžio, galvoju pamatuosiu, gal nebetilps, dar įliemenuotas, o ir nešiojam jau rūbus kaip metų vaikui tongue.gif bet viskas thumbup.gif ir stambesnėm, tikra "snieguročka" bus biggrin.gif
Atsakyti
Situ striukiu yra Kaune, Laisves al. Benettone visu saplvu ir visu dydziu. Ka tik buvau ir pirkau tokia baklazano spalvos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 11 06, 13:03)
Situ striukiu yra Kaune, Laisves al. Benettone visu saplvu ir visu dydziu. Ka tik buvau ir pirkau tokia baklazano spalvos  smile.gif
user posted image

Super modeliukas, labai esam patenkinti, ir grazu ir silta ir stilinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 11 05, 23:59)

Niekuo neblogas, turim ir dziaugiames, cia skonio reikalas. Kiekvienais metais kazkas keiciasi, nebent beneton pamate cia ta beribi vaju del tu pernyksciu paltu lotuliukas.gif sugalvotu pakartot pernyksciu paltu kolekcija lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(snaigege @ 2012 11 06, 12:40)
Super modeliukas, labai esam patenkinti, ir grazu ir silta ir stilinga mirksiukas.gif

Vat toki ir turim ir mums jis liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 11 06, 13:03)
Situ striukiu yra Kaune, Laisves al. Benettone visu saplvu ir visu dydziu. Ka tik buvau ir pirkau tokia baklazano spalvos  smile.gif
user posted image

Bet čia ne toks pat modelis, kaip pernai metų g.gif
Kokia šito kaina parduotuvėse?
Atsakyti