Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Raselija @ 2012 10 19, 23:22)
Man sukrisdavo (paltukas-striukyte), skalbiau ant 30-40 laipsniu, o kai isdziudavo, tiesiog ispurtydavau gerai, ir vel normaliai  smile.gif
Dabartines, naujos, dar nesu skalbusi, nes uzsidejom tik pora kartu  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas užmatėt kur dar tokių sijonukų RAUDONŲ, labai reiktų M dydžio 4u.gif 4u.gif iš bėdos ir S tiktų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 10 21, 13:36)
Gal kas užmatėt kur dar tokių sijonukų RAUDONŲ, labai reiktų M dydžio 4u.gif  4u.gif iš bėdos ir S tiktų biggrin.gif

Akropolyje nežiūrėjai? aš praeitą savaitę mačiau tokius sijonus buvo ir M ir S?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 22 spalio 2012 - 12:43
QUOTE(*Lina* @ 2012 10 22, 13:34)
Akropolyje  nežiūrėjai? aš praeitą savaitę mačiau tokius sijonus buvo ir M ir S?

ačiū, lėksiu pažiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2012 10 22, 13:34)
Akropolyje  nežiūrėjai? aš praeitą savaitę mačiau tokius sijonus buvo ir M ir S?

deja, raudonų nebuvo... šitie rudi tai kabėji keli 4u.gif
Atsakyti
O as maciau siu sijonuku Panevezyje Babilone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 29, 13:59)
O as maciau siu sijonuku Panevezyje Babilone mirksiukas.gif

perskambinau visur, Siaulius, Panevezi, Kauna, Vilnius issniukstinetas, Klaipedoj man ji pazadejo, bet ten buvo tik plonas glamzytas pusiau sintetinis... tokio man nereik, man reik storo su vilna ir raudono. Ar toki matete? g.gif
Atsakyti
Sveikos, neradau SM atskiros temos tai klausiu cia ax.gif
Pries pora men nusipirkom striuke ta su dviem eilem sagu, pirkau anksciau, kad butu dydziu ir spalvu pasirinkimas, bet uzsidejom tik pries pora dienu ir iskrito ta viena dekoratyvine saga doh.gif
Garantinis aisku pasibaiges, nes spintoj kabejo du men.
Patarkit ka tokiu atveju daryti?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 10 31, 10:39)
Sveikos, neradau SM atskiros temos tai klausiu cia  ax.gif
Pries pora men nusipirkom striuke ta su dviem eilem sagu, pirkau anksciau, kad butu dydziu ir spalvu pasirinkimas, bet uzsidejom tik pries pora dienu ir iskrito ta viena dekoratyvine saga  doh.gif 
Garantinis aisku pasibaiges, nes spintoj kabejo du men.
Patarkit ka tokiu atveju daryti?

Sveika,

mums irgi taip buvo, ir ne viena karta. Visais atvejais sutiko grazinti pinigus (tiek Oze, tiek Akropolyje). Tiesa, Oze reikejo ilgai laukt, 2 ar 3 savaites, kol skinny dzinsiukus ivertins ekspertas lotuliukas.gif Buvo ir toks atvejis, kai mums labiau reikejo striukytes, kuriai iskrito knopkyte, nei pinigu (nebebuvo dydziu), tai pardavejos pasikapste ir surado panasia knopkyte, kuria po to vezem ispausti smile.gif Jeigu tik turit ceki, manau, kad viskas vienaip ar kitaip issprendziama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2012 10 31, 10:48)
Sveika,

mums irgi taip buvo, ir ne viena karta. Visais atvejais sutiko grazinti pinigus (tiek Oze, tiek Akropolyje). Tiesa, Oze reikejo ilgai laukt, 2 ar 3 savaites, kol skinny dzinsiukus ivertins ekspertas lotuliukas.gif  Buvo ir toks atvejis, kai mums labiau reikejo striukytes, kuriai iskrito knopkyte, nei pinigu (nebebuvo dydziu), tai pardavejos pasikapste ir surado panasia knopkyte, kuria po to vezem ispausti smile.gif  Jeigu tik turit ceki, manau, kad viskas vienaip ar kitaip issprendziama drinks_cheers.gif

Kazin ar rasiu ceki, nes pirkau dar rugpjuti g.gif
O be cekio jauciu niekaip
Galiu nebent is banko israsa paimt
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 10 31, 10:54)
Kazin ar rasiu ceki, nes pirkau dar rugpjuti  g.gif
O be cekio jauciu niekaip
Galiu nebent is banko israsa paimt

Banko israsas turetu tikt, bet be jo, ir be ceki jau tikrai niekaip schmoll.gif Tuo labiau, jeigu noresit, kad grazintu pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2012 10 31, 11:06)
Banko israsas turetu tikt, bet be jo, ir be ceki jau tikrai niekaip schmoll.gif  Tuo labiau, jeigu noresit, kad grazintu pinigus.

jei mokėta kortele , banko išrašas tikrai tinka.
Atsakyti