Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Raselija @ 2012 09 30, 19:33)
as pirkau Dubline, bet manau turetu buti ir Lietuvoje.Kailiukas nenusiima, tiesa sakant man cia vienintelis minusas  blush2.gif

idomu kaip jis atrodys isskalbus ax.gif niekad nieko nesu skalbus su kailiuku...

o kokio modelio striuke jus dedat ziema? siandien buvau parduotuvej ir ziurejau tas trumpasias... jos kaip ir rudenines... o man reikia kazkaip kombi susikomplektuot, nes turiu columbios, tai abiem per dideli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2012 09 30, 19:26)
+
o po kiek jie klaipedoj? kazkas sake, kad klp pati brangiausia beneton parduotuve lietuvoj smile.gif

dar ieskau tu "kvadraciukais susiuvelioti" striukiu rausvu S dydzio. vln jau seniai nera...

JO kailiukas nenusisega, kaina 229lt berods.
Pirkau tuos su kaspinukais tai po 179lt mokejau, o kitos mamos sake 159lt, tai kogero bus brangiau tikrai apie 20lt
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2012 09 30, 21:15)
idomu kaip jis atrodys isskalbus  ax.gif niekad nieko nesu skalbus su kailiuku...

o kokio modelio striuke jus dedat ziema? siandien buvau parduotuvej ir ziurejau tas trumpasias... jos kaip ir rudenines... o man reikia kazkaip kombi susikomplektuot, nes turiu columbios, tai abiem per dideli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nesu ir as skalbus, tai tikiuosi nenuslinks lotuliukas.gif

as visalaik (nors kiek cia tas visalaik lotuliukas.gif si dar tik trecia ziemine) perku kad dengtu ruriuka, kazkaip norisi man, kad ir jam silciau butu smile.gif o ir ne taip baisu, kad lauke atsises kurnors ar nereiks pergyvent kad pasilenkus nugaryte gali atsidengti, kai yra striuke ilgesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 30 rugsėjo 2012 - 22:50
QUOTE(Raselija @ 2012 09 30, 23:48)
nesu ir as skalbus, tai tikiuosi nenuslinks  lotuliukas.gif

as visalaik (nors kiek cia tas visalaik  lotuliukas.gif  si dar tik trecia ziemine) perku kad dengtu ruriuka, kazkaip norisi man, kad ir jam silciau butu  smile.gif  o ir ne taip baisu, kad lauke atsises kurnors ar nereiks pergyvent kad pasilenkus nugaryte gali atsidengti, kai yra striuke ilgesne.

man ir paltukai labai wub.gif didzioji dar i praeitu metu telpa. tik tiek kad darze jiem dukt neipatingai patogu. ar su rogem ant kalno... tai visgi reikia viso kombio dar prie ilgos striukes/paltuko. praeitamet buvo tokoios prailgintos striukes su kisenem ir dirzeliu, tai tokia turi mano mazoji... jai su praeitametiniu paltuku isvis nepatogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 09 30, 23:48)
nesu ir as skalbus, tai tikiuosi nenuslinks  lotuliukas.gif

as visalaik (nors kiek cia tas visalaik  lotuliukas.gif  si dar tik trecia ziemine) perku kad dengtu ruriuka, kazkaip norisi man, kad ir jam silciau butu  smile.gif  o ir ne taip baisu, kad lauke atsises kurnors ar nereiks pergyvent kad pasilenkus nugaryte gali atsidengti, kai yra striuke ilgesne.

Kazka esu turejus su kailiu, tai isskalbus graziai issukavau su tankiom sukom ir liuks. nuslinkt neturetu tikrai. zinoma gaila kad nenusiima, nes siaip ant tokia kaina paltuko labai jau pigus uzdetas
Atsakyti
Sveikos smile.gif norejau paklausti gal kuri savo miesto zaroj matet siuos dzinsiukus? nes Klaipedoj ju nera,o mes taip norim..... http://www.zara.com/.....0skinny jeans
Atsakyti
Gal kam idomu bus biggrin.gif

Nauja UCB Tween collectio Fall/Winter
Atsakyti

Gal kam idomu bus biggrin.gif

Nauja UCB Tween collectio Fall/Winter
[/quote]
thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri galit patarti del UCB kepures
jei vaiko galva apie 53 cm, koki dydi imti L(134-140 ) ar mazesni?
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 09 07, 08:01)
sveikos,
gal kuri zinot-matet kiek UCB parduotuvej  kainuoja tokia modeliuko striuke? pvz L dydzio? idomu ar ji  butu tinkama saltai ziemai ( apie -20ir siek tiek salciau  4u.gif  )

Kaune kainuoja pnsh 175lt; prie labai didelio salcio nemanau, kad vesciau i lauka, esam tureje pnsh striukyte, ji turi puku, bet ne 100%smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Labai grazios stirukytes o raudona kaip graziai ziurisi wub.gif o kombinzoniniu kelniu UCB buna?noretusi kazka pritaikyti prie striukiu unsure.gif
galima taikyti ne UCb kombikelnes, ypach prie UCB striukyciu tamsesniu spalvu,
pvz Spotty Otter kombikelnes, jos vienspalves ir itin legvutes+labai siltos(100% puku) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarimo. Nupirkom dukrytei UCB pūkinį paltuką. Norėjau paklausti kaip jūs juos skalbiat? Pūkai nesukrenta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 10 19, 18:17)
Sveikos, noriu patarimo. Nupirkom dukrytei UCB pūkinį paltuką. Norėjau paklausti kaip jūs juos skalbiat? Pūkai nesukrenta? ax.gif

Man sukrisdavo (paltukas-striukyte), skalbiau ant 30-40 laipsniu, o kai isdziudavo, tiesiog ispurtydavau gerai, ir vel normaliai smile.gif
Dabartines, naujos, dar nesu skalbusi, nes uzsidejom tik pora kartu smile.gif
Atsakyti