QUOTE(Ciocia @ 2012 03 06, 09:36)
Tiesa tikroji
1. BŪTINA ve-imą apžiūrint į lopšį įkelti svorio ir patampyti vežimą kai jis jau su svoriu, kad pajusti jo tikrąjį"manevringumą" Nes kol vežimas tuščias, tai jisai tikrai manevringas pasirodė, o kai jau su vaiku pradėjau vėžintis, tai prasikeikiau ne tas žodis. Kadangi vaikas kai jau svėrė apie 7 kg plius vaiko daiktai po vežimu, plius pats vežimas, svoris jau nemenkas gavosi, o ratai važiuoja tik tiesiai, todėl norit pasisukti su šuo tanku tekdavo atsigulti ant vežimėlio rankenos ir jį paskti visu korpusu. Jis gerai važiuojant tik tiesiai, bet jei norėsit pasisukioti, tai ačiū nereikia. Nzn koodel taip yra, nes tuom tarpu teko pastumdyti Emaljungą tokio tipo, tai manevravosi žymii lengviau, kaip dabar galvoju, gal kad Emos ratai ne tokie sasyskiniai ir platesni, tai ir manevruojasi lengviau.
2. Sportinė dalis Maritos kažkos nesusipratimas . Aš aprdaviau visiškai naują, nei kart ir nepabandytą sportinę dalį.
3. Nu jau vežimo lopšio tvirtinimo dalis prie rėmo, tai pripjaudavo kaskart. Gal tai nekelia problemų aukštesnėms, bet man su 165 cm, buvo sudėtingoka įtaikyti tuos kaištukos, o jau su vaiku tai apskritai neįmanoma....
4. Mano pastebėjimu idealus vežimas migdymui lauke ir pasivėžinimams tiesiai, bet aktyviai šeimai na jau ne...
1. BŪTINA ve-imą apžiūrint į lopšį įkelti svorio ir patampyti vežimą kai jis jau su svoriu, kad pajusti jo tikrąjį"manevringumą" Nes kol vežimas tuščias, tai jisai tikrai manevringas pasirodė, o kai jau su vaiku pradėjau vėžintis, tai prasikeikiau ne tas žodis. Kadangi vaikas kai jau svėrė apie 7 kg plius vaiko daiktai po vežimu, plius pats vežimas, svoris jau nemenkas gavosi, o ratai važiuoja tik tiesiai, todėl norit pasisukti su šuo tanku tekdavo atsigulti ant vežimėlio rankenos ir jį paskti visu korpusu. Jis gerai važiuojant tik tiesiai, bet jei norėsit pasisukioti, tai ačiū nereikia. Nzn koodel taip yra, nes tuom tarpu teko pastumdyti Emaljungą tokio tipo, tai manevravosi žymii lengviau, kaip dabar galvoju, gal kad Emos ratai ne tokie sasyskiniai ir platesni, tai ir manevruojasi lengviau.
2. Sportinė dalis Maritos kažkos nesusipratimas . Aš aprdaviau visiškai naują, nei kart ir nepabandytą sportinę dalį.
3. Nu jau vežimo lopšio tvirtinimo dalis prie rėmo, tai pripjaudavo kaskart. Gal tai nekelia problemų aukštesnėms, bet man su 165 cm, buvo sudėtingoka įtaikyti tuos kaištukos, o jau su vaiku tai apskritai neįmanoma....
4. Mano pastebėjimu idealus vežimas migdymui lauke ir pasivėžinimams tiesiai, bet aktyviai šeimai na jau ne...
Na, nepasakyciau, kad cia tikraoji tiesa...
Visoms atrodo skirtingai...as asmeniskai turejusi N vezimu ir sis buvo vienas is sunkiausiu, bet tai nesudare man absoliuciai jokiu problemu. Mano manymu, siuolaikines mamos per daug opios. Mano mazoji ne is smulkiuju, o irgi ir daigtus susidedavau ir dar i parduotuve uzsukdavau gera maisa prekiu parsivezdavau ir ne kiek nematau as cia problemos. Puikiai vaziuoja, puiki amortizacija, nereikia kratytis kaip su kokiu barskaliuku. Uz Emma tikrai nera prastesnis, paciai teko pastumdyti tiek Duo Combi, tiek Mondial, taip kad skirtumo nepajutau nei tarp manevriningumo, nei tarp svorio. Aisku, jeigu lyginant Cerox, tai jau visai kas kita, jis manevriningesnis, nes ratai sukiokiojasi, bet ir kieciau vaziuoja, bei svoris irgi atsakantas.
O kas liecia lopsi, nu irgi nemaciau tame jokios problemos, as irgi nepasakyciau ka aukstesne uz Jus vos 167cm ir kuo puikiausiai lopsi itvirtindavau. O be to, kam ji pastoviai kazkur tampytis, jis neskirtas vaikelio nesiojimui.
Mano manymi, sis vezimus tikrai geras ir patogus, tik tiek kad svoris nemazas, bet kam svoris ne kliutis, manyciau variantas geras. Sportine dalis kaip kam, man ji pasirode ganetinai normali, nesiskundziu...juk negali buti vien tik pliusai, visi vezimai turi savu minusu, tai po gi ir Marita.
Tik man labai idomu suzinoti, ka reiktu rinktis aktyviai seimai su mazu kudikeliu, gal koki MC sketuka?