QUOTE(D*L*K @ 2013 03 20, 09:47)
Yra Kaune (nezinau, ar esat kaunietes ) tokia parduotuve (pradzioj parasiau, paskui sugalvojau, kad susilaikysiu nuo pavadinimo, kad neapkaltintu reklama ) ir jie tikrai turi Jusu nuziuretus vezimaicius. Manau, kad nemazai info galetu ir jie suteikt, nes naciau, kad vezimus netgi nuomoja (gal ir geras variantas, kai negali issirinkti ). O siaip man jis su Marita panasumu turi tik tiek, kad yra klasikinis Simpatiskas taip pat (kaip ir visi klasikiniai vezimai ), bet man Katjex nepatinka, kad daugokai uzdaras lopsys Aisku visiskai tvirtai vertint sunku, nes maciau tik foto ir praeinant pro sali, net neciupinejau, tad nuo daugiau komentaru tikrai susilaikysiu. Bet man susidare toks ispudis, kad pvz norint prieit prie vaikelio kad ir nosiuka patikrint, jau butinai reik uzklotuka lopsio atsegt, ar cia tik taip atrodo? Truputeli sviesos daugiau noretusi, atrodo, lopsyje Maritoj man tas tarpas toks kaip tik kaip tik atrode, nors irgi yra mamyciu, kurioms per didelis
ne kauniete, bet kai jau reiks teks nuvaziuoti apziuret prie progos
man uz marita nera grazesniu klasikiniu vezimeliu bet del dukros teks turbut issirinkti kita, nors butinai reiks ir marita jai duot pastumdyt, gal visai pavyks ir su auksta rankena