Ziuriu Marita tobuleja tik spalvu paleteje Geriau jau technine prasme tobuletu!
Tasytej vezuos tik maisteli vaikui,na gal koks kilograms gaunas bet ne daugiau Kazkaip siule prairo sone ir staigiai nutruko,nepastebejau net kaip Jau pataise siuvykloj tik sutrumpejo labai tas uzkabinimas
Del girgzdejimo tai taip,patepem tuo vd40 ir nebegirgzda bet sakau kad butent maritos vaziuokle linkusi labai greit pradet girgzdet,zodziu tokia jau liga ju
Del griozdo ,zinau ir maciau kai pirkau,sakau tik kad viena pati neuztempiu,bet cia jau mano problema kad tokio uzsinorejau vezimo
Del girgzdejimo tai taip,patepem tuo vd40 ir nebegirgzda bet sakau kad butent maritos vaziuokle linkusi labai greit pradet girgzdet,zodziu tokia jau liga ju
Del griozdo ,zinau ir maciau kai pirkau,sakau tik kad viena pati neuztempiu,bet cia jau mano problema kad tokio uzsinorejau vezimo
QUOTE(Ksesanko @ 2013 03 14, 15:00)
Na, o ka ten techniskai labai jau patobulinsi... Nebent rankena galetu tureti daugiau padeciu ir uzdangalas ant lopsiuko galetu buti ilgesnis, kad daugiau uzdengtu lopsio "kiauryme". O daugiau ne labai kazka patobulinsi klasikai. Svorio irgi nesumazinsi, juk tai klasikinis vezimelis.
QUOTE(Ksesanko @ 2013 03 14, 15:00)
O kokius techninius trukumus norite tobulinti?
wd40 nėra skirtas tepimui - tinka valymui, o tepimui naudokite sintetine alyva
Pasiziurekite Emmaljunga vezimeli.Patobulinimu ui kiek dar galima padaryti Galetu ir Maritos inzineriai daugiau pamastyti, pasnipineti:) Idomu ar jie patys nauduoja savo produkcija??? Jei buciau zmona, tai as savo vyrui patarciau ka patobulint, jei patiems nekyla minciu Kai rinkausi klasikini vezimeli, tai apziurejau ir Marita ir Emmaljunga. As gi ne kvakstelejusi permoketi tiek pinigu, jei vezimeliai veinodi. Po detalios abieju vezimeliu apziuros pasirinkimas buvo aiskus
Lopsio uzdejimas ant remo, lopsio dugnas, imontuotas tinklas nuo odu, is sonu patogios imontuotos rankenos lopsio nesimui. Su medziaginemis nesti tragedija. Pats remas ir ratai galetu buti kokybiskesni. cia tik keli. Apie sportine dali as jau nekalbu maritos tragiska....
Kokie laimingi zmones, kurie pasiziuri i viena vezimeli ir toliau nesidairo. Ir jiems viskas grazu ir tinka ir jie sventai tiki, kad geresniu tikrai nera
Lopsio uzdejimas ant remo, lopsio dugnas, imontuotas tinklas nuo odu, is sonu patogios imontuotos rankenos lopsio nesimui. Su medziaginemis nesti tragedija. Pats remas ir ratai galetu buti kokybiskesni. cia tik keli. Apie sportine dali as jau nekalbu maritos tragiska....
Kokie laimingi zmones, kurie pasiziuri i viena vezimeli ir toliau nesidairo. Ir jiems viskas grazu ir tinka ir jie sventai tiki, kad geresniu tikrai nera
QUOTE(tapu-tapu @ 2013 03 15, 10:17)
wd40 nėra skirtas tepimui - tinka valymui, o tepimui naudokite sintetine alyva
WD skirtas viskam, alyva tikrai trumpam laikui padeda cirskejimui, o va, WD kitas reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2013 03 15, 15:25)
Pasiziurekite Emmaljunga vezimeli.Patobulinimu ui kiek dar galima padaryti Galetu ir Maritos inzineriai daugiau pamastyti, pasnipineti:) Idomu ar jie patys nauduoja savo produkcija??? Jei buciau zmona, tai as savo vyrui patarciau ka patobulint, jei patiems nekyla minciu Kai rinkausi klasikini vezimeli, tai apziurejau ir Marita ir Emmaljunga. As gi ne kvakstelejusi permoketi tiek pinigu, jei vezimeliai veinodi. Po detalios abieju vezimeliu apziuros pasirinkimas buvo aiskus
Bet Jus ir lyginat... Kur Maritos kaina, o kur Emmos. Mes ir patys si karta zadam Emmuka nauja pirkti, bet vyrui plaukai siausiasi, kai vis pamato kaina.
O kad vienodi, niekas ir nesako, juk ir gamintojai skiriasi, kaina skiriasi, tai viskas ir sudaro kainos, ir kokybes santyki. Bet pagal tokia kaina, kokybe tikrai gera, nera ko skustis Marita tikrai. Be to, kiekvienas renkasi pagal kisene, ir pagal nora. Vieni perka Emma, nes tai prabanga, kiti del pavadinimo ir t.t. Si karta mes patys pirksim todel , nes AS taip uzsinorejau, nesu turejusi, noriu ismeginti, bet nesu garantuota, kad realiai man jis taip patiks, kaip kad internete pamacius.
Ne visada "dairymasis" padeda, juk kiti neturi tokiu sumu. Emma su autokedute kainuoja apie 4200lt., o marita su kedute tik apie 1000lt., tai ko gero irgi daug ka pasako. Ir ne kiekvienas nori pirkti deveta vezima...man asmeniskai, nepatinka deveti, todel perku tik naujus, bet cia zmoniu asmeninis reikalas.
Jus tik pastumdet Marita parduotuveje, net nemeginote jo lauke, zolynuose ir t.t., tai kam tada lyginat. Juk nebutinai tas kas Jums patinka turi patikti kitam ir atvirksciai.
Taip kad, dairykites i sveikata...
QUOTE(Ksesanko @ 2013 03 15, 15:25)
Na Jus nekreskite juoku - siu vezimu negalima lyginti vien del kainos O jei jau vistik pradejote, tai galiu ir atsakyti: labai dziugu, kad Jums klausimu nekyla, moketi 1000 ar 4000, o man sioj vietoj norisi pasakyti, kad "as nekvaistelejusi, kad moketi uz vezima tokius pinigus" - taigi, tokiu epitetu nereikia - kiekvienam savo. Tema skirta ROAN MARITA vezimams , o ne proto ir pinigu santykiui aptarti... Del lopsio nesimo - ach, isgyvenau as ta lopsio nesimo medziaginemis rankenomis tragedija - gyva sveika likau, duok dieve tik tiek tragediju man gyvenime Del vezimo ardymo, sudejimo - paciai teko matyti, kiek su Emmuku dirbo ABU teveliai, kol viska sudeliojo i automobili ir pajudejo is vietos, as su Marita puikiai susidorojau viena. Ir ziurejimas i viena ar simta vezimu cia ne prie ko - dauguma ziuri pagal savo finansines galimybes. As nesakau, kad Emmukas blogas - taip, jis labai grazus, ir tikiu, kad geras.... Taciau Jus lyginate nesulyginamus! Kainu skirtumas viska sioje vietoje apsprendzia. Ir jei visai atvirai, tai siandien Emmuko nepirkciau vien del to, kad ju kaip pris...ta mieste, nors jie man ir labai grazus.
Taigi labiausiai norisi pritarti Tekanciai Saulei - gal nereiktu reiksti nuomones apie daikta, kuri 5min apziurejote parduotuveje?Tiesiog vardan susidomejusiu ir sau galinciu leisti butent siuos vezimelius mamyciu....Esu tikra, kad tik panaudojusios gali palikti vertingus patarimus, o firmu pasirinkima palikite kiekvieno galimybems...
QUOTE(Ksesanko @ 2013 03 15, 14:25)
betkuris dizaino, medžiagų, spalvų gamos keitimas kainuoja
aš galiu sakyti, kad man labiau pagal kainą patinka auto nr1, bet gal galėtų jų gamintojai pašnipinėję auto nr2 ir pakeisti A, B ir C bet kainą tai palikti kokia yra
mums renkantis vežimėli svarbiausia buvo erdvė vaikui, pravažumas
dėl svorio - nemažas, bet pas mus liftas, nors ir siauras, bet įvažiuoti galima prisitaikius, o ir kelis laiptelius kai reikia užnešu neardžius
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 15, 15:37)
WD skirtas viskam, alyva tikrai trumpam laikui padeda cirskejimui, o va, WD kitas reikalas.
WD yra skirta atsukti surūdijusiems varžtams, valyti tepalams - tai antikorozinė priemonė, taip jos sudėtyje yra alyvos, bet tik tiek
QUOTE(tapu-tapu @ 2013 03 16, 11:09)
WD yra skirta atsukti surūdijusiems varžtams, valyti tepalams - tai antikorozinė priemonė, taip jos sudėtyje yra alyvos, bet tik tiek
Tikrai ne... Dalis tiesos yra, bet tik dalis...
WD-40 CITUOJU:
* Salina girgzdejima ir triuksma.
* Padeda uzvesti dregna varikli.
*Atpalaiduoja uzstrigusias dalis.
* Saugo nuo korozijos.
* Nuvalo tepalus ir bituma.
Taip kad...manyciau cia viskas tuo ir pasakyta.
[quote=tapu-tapu,2013 03 16, 11:09]
aš galiu sakyti, kad man labiau pagal kainą patinka auto nr1, bet gal galėtų jų gamintojai pašnipinėję auto nr2 ir pakeisti A, B ir C bet kainą tai palikti kokia yra
dėl svorio - nemažas, bet pas mus liftas, nors ir siauras, bet įvažiuoti galima prisitaikius, o ir kelis laiptelius kai reikia užnešu neardžius
Visiskai sutinku. Tiesiog esme ta, kad jei Marita aklai vytusi Emmuka visame kame, labai tiketina, kad ir kaina jos stipriai isaugtu. Elementaru, kad tuomet ir vartotoju Maritos sumazes, kadangi atkris didele dalis, kuri nebegales jos ipirkti. Taigi, net nera ka daug diskutuoti - vezimai nelyginami, nes skirti skirtingas galimybes turinciam vartotojui. Jei man ir antram vaikui reiktu rinktis, ar nauja Marita, ar naudota Emmuka, as neabejodama rinkciausi Marita. Jis savo kokybe visiskai mane tenkino, pilnai atitiko kaina - bene geriausias variantas norincioms klasikinio vezimo, bet negalincioms (ar nenorincioms!) jam leisti tukstanciu, mamytems.. Ir tai sakau be jokiu abejoniu, nes si vezima naudojau, o ne tik parduotuveje apziurejau...
Visiskai sutinku. Tiesiog esme ta, kad jei Marita aklai vytusi Emmuka visame kame, labai tiketina, kad ir kaina jos stipriai isaugtu. Elementaru, kad tuomet ir vartotoju Maritos sumazes, kadangi atkris didele dalis, kuri nebegales jos ipirkti. Taigi, net nera ka daug diskutuoti - vezimai nelyginami, nes skirti skirtingas galimybes turinciam vartotojui. Jei man ir antram vaikui reiktu rinktis, ar nauja Marita, ar naudota Emmuka, as neabejodama rinkciausi Marita. Jis savo kokybe visiskai mane tenkino, pilnai atitiko kaina - bene geriausias variantas norincioms klasikinio vezimo, bet negalincioms (ar nenorincioms!) jam leisti tukstanciu, mamytems.. Ir tai sakau be jokiu abejoniu, nes si vezima naudojau, o ne tik parduotuveje apziurejau...