Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(ikona @ 2013 03 11, 17:23)
Gal kas turėjot sl-02 spalvos vežimą? Čia būtų galima pažėt http://www.roan.pl/index1.php?p=kol  Kaip medžiagytė? Nepanaši į džinsinę?

I dzinsine ji visai nepanasi. schmoll.gif Tik tiek, kad vasara gali buti karsta leliukui, nes spalva tamsi, traukia karsti... g.gif
Atsakyti
Aš kažkur komentarą buvau paskaičiusi, kad džinsinė... Na nėra labai jau tamsi spalva. Man mėlyna atrodo tamsesnė kurią daugelis mamyčių renkasi ....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 03 12, 11:51)
Aš kažkur komentarą buvau paskaičiusi, kad džinsinė... Na nėra labai jau tamsi spalva. Man mėlyna atrodo tamsesnė kurią daugelis mamyčių renkasi ....
user posted image

Na, anoje nuorodoje visiskai ne tokia medziagyte... schmoll.gif

Jusu imestoje foto yra SL-1, arba SL-2 modelio spalva, o anoje yra S-129
Viena i kita visiskai nepanasios. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 12 kovo 2013 - 11:14
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 12, 11:10)
Na, anoje nuorodoje visiskai ne tokia medziagyte...  schmoll.gif

Jusu imestoje foto yra SL-1, arba SL-2 modelio spalva, o anoje yra S-129
Viena i kita visiskai nepanasios.  schmoll.gif

Aš bandžiau dėt nuorodą kad atsiverstų ta spalva kurią norėjau parodyt, bet kažko neišėjo, todėl parašiau numeriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 03 12, 12:38)
Aš bandžiau dėt nuorodą kad atsiverstų ta spalva kurią norėjau parodyt, bet kažko neišėjo, todėl parašiau numeriuką  4u.gif

Na, tada ji atitinka dzinsine, tik viena tamsaus melynumo, o kita sviesesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 12 kovo 2013 - 11:52
Na va, sugalvojau parašyti į parduotuvę laišką, ir gavau atsakymą kad šiuo metu gamina nedžinsines, anksčiau tik buvo džinsinės thumbup.gif man labai patiko ši spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 03 12, 14:12)
Na va, sugalvojau parašyti į parduotuvę laišką, ir gavau atsakymą kad šiuo metu gamina nedžinsines, anksčiau tik buvo džinsinės  thumbup.gif man labai patiko ši spalva  thumbup.gif

Dabartines kolekcijos spalvos daug ivairesnes, grazesnes ir kokybiskesnes, tikrai yra is ko pasirinkti. mirksiukas.gif Svarbiausia, kad radot, kas patinka. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau kreiptis su tokiu klausimu, pas mane pagrindiniu duru plotis yra 70cm. smile.gif tai vezimelis Roan Marita tilptu pro duris? kiek skaiciau plotis yra 80 cm. bet is paziuros neatrodo toks platus gal as ne taip suprantu. blush2.gif Koks atstumas yra tarkim tarp priekiniu ratu, plotis su ratais. ax.gif Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
tai ilgis 80 cm lopšio biggrin.gif tilpsi tilpsi wink.gif mes ir į seną siaurą liftą telpam neišardę smile.gif
Atsakyti
Minusai-sunkus,gan griozdiskas biggrin.gif ,pradeda girgzdet siaubingai jau po menesio vazinejimo,nera kur daiktu isidet,koki nors maisa turi kist po vezimu biggrin.gif ,bent mums labai greitai nutruko rankenele viena tases,tai tiek
Pliusai grazus klasikinis vezimas lotuliukas.gif didelis lopsys,lingavimas,pravazumas
Tai va taip trumpai su jumoru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 13, 22:27)
Minusai-sunkus,gan griozdiskas  biggrin.gif ,pradeda girgzdet siaubingai jau po menesio vazinejimo,nera kur daiktu isidet,koki nors maisa turi kist po vezimu  biggrin.gif ,bent mums labai greitai nutruko rankenele viena tases,tai tiek
Pliusai grazus klasikinis vezimas  lotuliukas.gif didelis lopsys,lingavimas,pravazumas
Tai va taip trumpai su jumoru  4u.gif

Girgzdejimas tai jau anoks cia minusas smile.gif mum ir buvo pradejes pacioj pradzioj girgzdet, vyras papurske ratus (lygiai tuo paciu skysciu, kaip ir girgzdancias duris, galima naudot ir alieju) ir viskas - bedos kaip nebuta. Net po daugiau nei metu naudojimo ta beda nebegrizo smile.gif o tases rankenele - tai jau nepasiseke tiesiog su ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 13, 22:27)
Minusai-sunkus,gan griozdiskas  biggrin.gif ,pradeda girgzdet siaubingai jau po menesio vazinejimo,nera kur daiktu isidet,koki nors maisa turi kist po vezimu  biggrin.gif ,bent mums labai greitai nutruko rankenele viena tases,tai tiek
Pliusai grazus klasikinis vezimas  lotuliukas.gif didelis lopsys,lingavimas,pravazumas
Tai va taip trumpai su jumoru  4u.gif

Griozdiskas, kaip Jus sakote todel, nes jis klasikinis, juk pries renkantis ir perkant matete, kad ne sportinio tipo vezimelis. biggrin.gif Nejaugi pastebejote, kai pradejot vazinetis? biggrin.gif
Girgzdejimas, tai ne problema ir ne beda...daugiau maziau kazkiek visi vezimai pradeda girgzeti, nes patenka ir purvo, ir smelio, ir t.t. Tam yra puikus dalykas, kaip WD, jo papurskus dingsta visos bedos ir daugiau nesikartoja. Be to, kiekviena vezimeli visad profilaktiskai reikia isvalyti, visgi tai technika...
Na, o rankine...nezinau, kokius akmenis ten veziojot. biggrin.gif As triju vaiku "smutkes" susikraudavau, ko tik neprikisdavau, budavo visa issiputusi, bet nenutruko rankena. O jei ir nutruko, juk ne beda, nuneskite i siuvykla, pora siuliu padarys ir vel bus kaip nauja. mirksiukas.gif
Atsakyti