Išploviau visas dalis skalbimo mašinoje, viskas super. Ačiū patarusioms.
Dar man vienas klausimas iškilo: nuėmus lopšį, vienu paspaudimu susideda važiuoklė. Ar ji turėtų užsifiksuot? Neužfiksuotą sunku nešti.
QUOTE(bambyze @ 2013 02 26, 15:26)
Išploviau visas dalis skalbimo mašinoje, viskas super. Ačiū patarusioms.
Dar man vienas klausimas iškilo: nuėmus lopšį, vienu paspaudimu susideda važiuoklė. Ar ji turėtų užsifiksuot? Neužfiksuotą sunku nešti.
Nea, neuzsifiksuoja As perkisdavau ranka po rankena (is priesingos puses, nei susiskleidzia ratai) ir paimdavau uz tinklelio krasto tada. Nu net nezinau kaip paaiskint - zodziu gaudavosi,kad viena ranka laikau ir rankena, ir ta krasta, ir tada lengvai viena ranka nesdavau,nes jie nesiskesdavo. Nu pati skaitau ir juokas ima, kaip surasiau, bet nezinau, kaip isaiskint
QUOTE(D*L*K @ 2013 02 26, 15:58)
Nea, neuzsifiksuoja As perkisdavau ranka po rankena (is priesingos puses, nei susiskleidzia ratai) ir paimdavau uz tinklelio krasto tada. Nu net nezinau kaip paaiskint - zodziu gaudavosi,kad viena ranka laikau ir rankena, ir ta krasta, ir tada lengvai viena ranka nesdavau,nes jie nesiskesdavo. Nu pati skaitau ir juokas ima, kaip surasiau, bet nezinau, kaip isaiskint
Ačiū - kai labai reikalinga info, supranti ir ne pačius aiškiausius dalykus
QUOTE(bambyze @ 2013 02 26, 20:49)
Ačiū - kai labai reikalinga info, supranti ir ne pačius aiškiausius dalykus
svarbu padetu bent kiek as ant tiek ta musu Marita pamilau, kad visiems minusams iseitis atradau
QUOTE(D*Lu*K @ 2013 02 25, 13:58)
Dar viena mintis ir patarimas - norint maksimaliai isnaudoti Maritos ratu privalumus, jie turi buti neissileide..t.y.juos reikia pilnai pripusti(bent karta per ziema, mums kolkas reikejo juos pusti tik karta) , tuomet vezimas vaziuoja kur kas geriau. Galbut del to ta mineta mamyte taip susiplukus ir keliavo su vezimu - jei oras is ratu isejes, faktas kad vaziuoti per sniega bus ypac sunku
Dviratis pilnom padangom ir geriau waziuoja :-)
QUOTE(Garbana84 @ 2013 03 01, 15:09)
Sveikos, merginos ir as jungiuosi i siu vezimeliu kluba
Norejau pasiteirauti tu, kurioms jau teko naudotis juo. Kai ziuriu skelbimus dazniausiai pardavineja be auto keduciu, o kokias autokedutes naudojat? ar galima ir kitas kokias uzdeti ant sio vežimėlio rėmo ar tik Roan autokeduciu modeli?
Norejau pasiteirauti tu, kurioms jau teko naudotis juo. Kai ziuriu skelbimus dazniausiai pardavineja be auto keduciu, o kokias autokedutes naudojat? ar galima ir kitas kokias uzdeti ant sio vežimėlio rėmo ar tik Roan autokeduciu modeli?
Mes turim originalia ir kedute, tai geriausias variantas. Tikrai yra kazkokios, kurias galima pritaikyti, (firmos neivardinsiu dabar, nebuvo aktualu, tai ir neisiminiau) bet girdejau, kad jas vistik buna sunkoka uzdeti ant ratu, tad jei daznai tektu, gal nelabai patogu. Bet nedrisciau sakyt, kad iseiciu nera Roan Marita originaliai kedutei dedu dideliausia pliusa uz erdvuma, patoguma ir lengvuma
QUOTE(vanesa9 @ 2013 02 23, 21:10)
na ir koks yra analogiskas bet gerokai lengvesnis?? dar neteko matyt tokio
man ir idomu ko ji ten suplukus buvo nes jo stumt nereikia,pats vaziuoja. o va su mazais ratukais mamytes kai varo per pusnis tai gaila man ju
man ir idomu ko ji ten suplukus buvo nes jo stumt nereikia,pats vaziuoja. o va su mazais ratukais mamytes kai varo per pusnis tai gaila man ju
Kad ir klasikinis Mamas and Papas. Didelis lopšys, dideli pripučiami ratai ir aliuminio rėmas. Čia kaip su dviračiu - pamėginkit pavažiuoti metalo rėmu ir aliuminio, abu lyguma važiuoja puikiai, bet jei reik į kalniuką, ar pasinešti, tai skirtumas akivaizdus. ir kaip matau dalis turinti šiuos vežimėlius pripažįsta, kad jie yra sunkūs. Man jis ir tuščias pasirodė nelengvas, gal aš labai silpna . Na bet ne visi gyvena ketvirtame aukšte ir važinėja kalvotomis vietovėmis, o galų gale jei tinka tai ir gerai . Čia mano nuomonė, gal ji kam nors pasitarnaus renkantis vežimą.
QUOTE(Miuzetė @ 2013 03 02, 15:36)
Kad ir klasikinis Mamas and Papas. Didelis lopšys, dideli pripučiami ratai ir aliuminio rėmas. Čia kaip su dviračiu - pamėginkit pavažiuoti metalo rėmu ir aliuminio, abu lyguma važiuoja puikiai, bet jei reik į kalniuką, ar pasinešti, tai skirtumas akivaizdus. ir kaip matau dalis turinti šiuos vežimėlius pripažįsta, kad jie yra sunkūs. Man jis ir tuščias pasirodė nelengvas, gal aš labai silpna . Na bet ne visi gyvena ketvirtame aukšte ir važinėja kalvotomis vietovėmis, o galų gale jei tinka tai ir gerai . Čia mano nuomonė, gal ji kam nors pasitarnaus renkantis vežimą.
Del ketvirto auksto ir nemazo svorio - tikrai sutinku taciau del kalvotu vietoviu - vienareiksmiskai nesutinku su Jusu pasisakymu. Ir manau, kad sioje vietoje, jei juo nesinaudojote, del savo nuomones tikra buti negalite vezimas yra ypatingai gerai pravazus ir vienas is geriausiu variantu turint nekokybiskus kelius aplink - as del to esu simtu procentu tikra, nes vezimu vazinejau ne tik "kalvotom vietovem", bet ir dideliausias pusnis dvi ziemas iveikem be vargo, bei visokius teslynus pavasari Tiesiog dar karteli prasau, jei galite, neklaidinkite mamyciu sioje vietoje, nes tai pakankamai svarbi sio vezimo savybe - jei pati jo panasiomis salygomis nenaudojote, nesakykite, kad jis joms netinkamas matyta "suplukusi" mamyte (kurios suplukimas - visdar neaiski aplinkybe besinaudojancioms siuo vezimu ) dar nera rodiklis tokiems teiginiams
QUOTE(Miuzetė @ 2013 03 02, 14:36)
na palyginkim: "didelis" lopsys - 73 cm vidiniai ismatavimai, didesniu lopsiu ju nesu macius, bet gal yra jau nauju, didesniu?? tai yra net 7 cm mazesnis lopsys nei maritos. lopsio svoris 7 kg, remas klasikinis lengviausias ju 9 kg. bendroj sumoj 16 kg. na ir kuom jis lengvesnis?
klasikinio vezimelio nera lengvo jokio! jei labiausiai aktualu vezimelio svoris,i klasikinius neturetu ziureti mamos.
QUOTE(Miuzetė @ 2013 03 02, 15:36)
MP lopsys tikrai ne didesnis uz Maritos. Taip pat, jis nera nei lengvesnis, nei geriau vaziuojantis...kai tenka palyginti, tai pamatai kas yra kas...o spelioti neverta...ismeginkite realiai abu, tada bus aiskiau.
Gal kas turėjot sl-02 spalvos vežimą? Čia būtų galima pažėt http://www.roan.pl/index1.php?p=kol Kaip medžiagytė? Nepanaši į džinsinę?