Va kokį gavau atsakymą dėl garantijos : sugedus vežimėliui, pirkėjas pats pristato (savo sąskaita) pardavėjo nurodytu adresu.
Tai manau man ta garantija neapsimoka nes vien vežti į kitą miestą kainuos tiek pat, ką pas vietinius meistriukus sumokėsiu jei kas vežimui atsitiks...
QUOTE(ikona @ 2013 01 03, 13:12)
Va kokį gavau atsakymą dėl garantijos : sugedus vežimėliui, pirkėjas pats pristato (savo sąskaita) pardavėjo nurodytu adresu.
Tai manau man ta garantija neapsimoka nes vien vežti į kitą miestą kainuos tiek pat, ką pas vietinius meistriukus sumokėsiu jei kas vežimui atsitiks...
Na, Jus geriau zinote, kaip Jums patogiau.
As tai kolkas savo marita patenkinta,ypac kad ta supimo funkcija yra,mano dukra kai labai nerami buna labai padeda tas supavimas,o ir miega placiai tam lopsy,ziuresim kaip vezimas lauke tarnaus,dar kolkas nebuvome,bet manau per bet koki sniega pravaziuosim
QUOTE(Aushrita @ 2013 01 03, 17:26)
As tai kolkas savo marita patenkinta,ypac kad ta supimo funkcija yra,mano dukra kai labai nerami buna labai padeda tas supavimas,o ir miega placiai tam lopsy,ziuresim kaip vezimas lauke tarnaus,dar kolkas nebuvome,bet manau per bet koki sniega pravaziuosim
O kuri Marita modeliuka pirkote, Roan Marita, ar Roan Marita Prestige.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 03, 19:31)
O kuri Marita modeliuka pirkote, Roan Marita, ar Roan Marita Prestige.
Prestige,su tais ratais galingais
QUOTE(Aushrita @ 2013 01 03, 22:19)
Prestige,su tais ratais galingais
Paprastas Marita labai minkstai vaziuoja ir supasi, o Prestige ko gero is vis super supavimas.
Na tai gerai, kad cia merginos parasete, kad ne visi tie vezimai girgzda, nes kuo toliau tuo labiau gundausi sita vezima pirkti
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 04, 09:26)
Na tai gerai, kad cia merginos parasete, kad ne visi tie vezimai girgzda, nes kuo toliau tuo labiau gundausi sita vezima pirkti
Tikrai ne visiems, gal taip tik pasitaike. O ir tas girgzdejimas greitai panaikinamas.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 04, 01:46)
Paprastas Marita labai minkstai vaziuoja ir supasi, o Prestige ko gero is vis super supavimas.
Tai jau tikrai,vaika is vezimo net galima netycia isskraidint besupant bet maximalios galios niekad nenaudoju
QUOTE(Aushrita @ 2013 01 04, 16:49)
Tai jau tikrai,vaika is vezimo net galima netycia isskraidint besupant bet maximalios galios niekad nenaudoju
Idomu, ar Prestige modeliukas daug aukstesnis uz paprastaji Marita?
Noriu paklausti, ar Roan Marita telpa i devynaukscio (sena statyba) lifta?
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 04, 20:07)
Idomu, ar Prestige modeliukas daug aukstesnis uz paprastaji Marita?
Tikrai daug aukstesne,as net issigandau kai man ji atveze,negalvojau kad tokia karieta bus (as norejau su mazais tais ratais bet vyrui labiau patiko su dideliais ratais,tai partempe toki )
Del lifto,galit pamatuot,maritos plotis 80 cm,is ilgio dabar nepamenu kiek,galit paziureti roan.pl puslapy viskas parasyta