Radau internete skelbimų kas Šiauliuose prekiauja, arba veža į kitus miestus už 30lt, bet vistiek 750+30 lt, gan padori kaina, o jei internetu užsisakyti tai vien vežimas virš 800 lt +prekės pristatymas, tuo labiau kad nuo vežimo svorio kiek skaičiau ir kaina pristatymo skirias. Nebent užgaudžius akciją kokią. Nes jei tarkim nusiperkam iš el.parduotuvės su garantija, bet tarkim mūsų mieste jie netvarko, vėl grūstis į kitą miestą vežt kad tvarkytų tai neapsimoka. Na bet irgi reikia iki galo išsiaiškinti.
QUOTE(ikona @ 2012 12 30, 12:57)
Radau internete skelbimų kas Šiauliuose prekiauja, arba veža į kitus miestus už 30lt, bet vistiek 750+30 lt, gan padori kaina, o jei internetu užsisakyti tai vien vežimas virš 800 lt +prekės pristatymas, tuo labiau kad nuo vežimo svorio kiek skaičiau ir kaina pristatymo skirias. Nebent užgaudžius akciją kokią. Nes jei tarkim nusiperkam iš el.parduotuvės su garantija, bet tarkim mūsų mieste jie netvarko, vėl grūstis į kitą miestą vežt kad tvarkytų tai neapsimoka. Na bet irgi reikia iki galo išsiaiškinti.
O tarkim ka darytumete, jei nusipirkus be garantijos, po keliu menesiu paaiskeja, kad vezimelis su defektu, ar gedimas koks ir reikia tos garantijos. Kas tada?
El. parduotuvese nepriklausomai nuo svorio, vezimeliams jau nustatyta tam tikra suma siuntimui. Be to, manau, galima ir susitarti del siuntimo kainos. Mes kai pirkome is vaikams.eu paduotuves, uz siuntima temokejom tik 10lt.
Papildyta:
O dabar el. parduotuveje www.viskavaikams.lt siuntimas nemokamai
Na mum dar vežimui per anksti, po kokių porą mėnesių tik žadam pirkti. Sakau gal reikėtų užklausti pačioj inter parduotuvėj kaip su garantija jeigu mūsų mieste jie neprekiauja, gal sakau kažkur vistiek tvarko
QUOTE(murmur @ 2012 12 28, 14:30)
Man tai butent misko takeliuose to manevringumo ir reikia, manevringi ratukai apvaziuoja kiekviena sakni medzio, o su nmanevringais reiks arba stumti ir kratyti vaika per kliutis vaziuojant arba kilnoti kas antram zingsnyje.
va cia tai nesutinku su jumis kaip tik su besisukiojanciais ratais sunku vaziuot ir per misko takelius ir per visokius apledejusius keliukus. mes marita nuo lapkricio naudojom tai jokiu vargu nebuvo niekad del pravaziavimo
kitam leliukui turbut ziuresiuos roan marita prestige, man tiek 14coliu ratai tai tik kazin ar jie tokie pat praktiski kaip ir yprastiniai maritos? nejau niekas dar neturi naujojo modeliuko butu idomu isgirst nuomones.
QUOTE(ikona @ 2012 12 30, 15:10)
Na mum dar vežimui per anksti, po kokių porą mėnesių tik žadam pirkti. Sakau gal reikėtų užklausti pačioj inter parduotuvėj kaip su garantija jeigu mūsų mieste jie neprekiauja, gal sakau kažkur vistiek tvarko
Beabejo, ko gero geriausia butu pasiskambinti i el. parduotuve ir pakalbeti asmeniskai, ka jie sako del tos garantijos.
Papildyta:
QUOTE(vanesa9 @ 2012 12 30, 17:07)
va cia tai nesutinku su jumis kaip tik su besisukiojanciais ratais sunku vaziuot ir per misko takelius ir per visokius apledejusius keliukus. mes marita nuo lapkricio naudojom tai jokiu vargu nebuvo niekad del pravaziavimo
kitam leliukui turbut ziuresiuos roan marita prestige, man tiek 14coliu ratai tai tik kazin ar jie tokie pat praktiski kaip ir yprastiniai maritos? nejau niekas dar neturi naujojo modeliuko butu idomu isgirst nuomones.
Su Jumis visiskai sutinku, ta pati ir as sakiau. Bet ko gero, kas nera turejes vieno is siu vaziuokliu (besisukiojantys ratai ir nesisukiojantys dideli), negali konkreciai palyginti. Mes turejom ir tokius, ir tokius, tai likau prie tos nuomones, kad kliutis puikiausiai iveikia TIK dideli ratai, be jokiu manevriningumu.
Marita Prestige ir mane zavi, bet kazkodel mane ta balta ratu spalva trupuciuka nervina...
Sveikutes, as irgi susidomejau Marita vezimais, bet girdejau is keliu turinciu zmoniu, kad jie po keliu menesiu labai pradeda girgzdeti ir nieks nepadeda ir tai labai erzina Man cia pasake zmogus kuris turi ta vezima ir sake viskuo patenkinta, bet antra karta nepirktu vien del to slykstaus girgzdejimo, ir sake jos kaimyne pirko toki pati tai irgi ta pati problema Gal kuri jau ji ilgiau naudojate ir galite pasakyti ar tikrai cia pas juos visus taip pasidaro
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 01, 21:54)
Sveikutes, as irgi susidomejau Marita vezimais, bet girdejau is keliu turinciu zmoniu, kad jie po keliu menesiu labai pradeda girgzdeti ir nieks nepadeda ir tai labai erzina Man cia pasake zmogus kuris turi ta vezima ir sake viskuo patenkinta, bet antra karta nepirktu vien del to slykstaus girgzdejimo, ir sake jos kaimyne pirko toki pati tai irgi ta pati problema Gal kuri jau ji ilgiau naudojate ir galite pasakyti ar tikrai cia pas juos visus taip pasidaro
O as pasakysiu tik viena, kad kaip ir kiekviena daikta, masina ir t.t. reikia priziureti, taip kad vezimelis taip pat reikalauja prieziuros...jei nori kad vezimelis tyliai ramiai be jokiu girgzdejimu vaziuotu, kartkartemis ji reikia isvalyti ir sutepti su WD, tada dings visi girgzdejimai.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 01, 23:57)
O as pasakysiu tik viena, kad kaip ir kiekviena daikta, masina ir t.t. reikia priziureti, taip kad vezimelis taip pat reikalauja prieziuros...jei nori kad vezimelis tyliai ramiai be jokiu girgzdejimu vaziuotu, kartkartemis ji reikia isvalyti ir sutepti su WD, tada dings visi girgzdejimai.
Tai kiek suprantu pas siuos vezimus tikrai yra tokia problema As tai turejau su pirmu vezima ir tikrai nei karto jo niekuom netepiau ir jis man negirgzdejo, tai nemanau, kad cia nuo prieziuros priklauso, matyt toks jau modelis, kad pradeda girgzdeti
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 02, 09:26)
Tai kiek suprantu pas siuos vezimus tikrai yra tokia problema As tai turejau su pirmu vezima ir tikrai nei karto jo niekuom netepiau ir jis man negirgzdejo, tai nemanau, kad cia nuo prieziuros priklauso, matyt toks jau modelis, kad pradeda girgzdeti
MARITOS yra nuolat svyravima palaikantis vezimus, jis nuo bet kokio stipresnio judesnio svyruoja naturalu kad per laika atsiranda panasi beda, nes metalas ten tikrai ne plienas koks o su stabiliai stovinciais stumdomais vezimukais zinoma kad tokiu bedu neatsiras
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 02, 09:26)
Nezinau, ar cia kiekvieno Maritos problema. Mums tos problemos nebuvo, nes pirkom visiskai nauja. Gal kai perka devetus, tokie dalykai ir buna.
Bet nors ir nauja, vistiek priziurejom labai. Netgi Mazylio ratuose mums sake, kad kiekviena vezimeli reikia priziureti, nes kitaip jo tarnavimo laikas trumpeja.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 02, 14:10)
mes pirkom deveta ir tikrai niekas negirgzdejo net po musu naudojimo
QUOTE(vanesa9 @ 2013 01 02, 21:52)
mes pirkom deveta ir tikrai niekas negirgzdejo net po musu naudojimo
Na, vadinasi, tas girgzdejimas, kaip kuriems vezimeliams, gal cia taip pasitaike, gal purvo, ar smelio pateko ir tiek...bet juk cia ne beda.