Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(murmur @ 2012 12 28, 15:30)
Man tai butent misko takeliuose to manevringumo ir reikia, manevringi ratukai apvaziuoja kiekviena sakni medzio, o su nmanevringais reiks arba stumti ir kratyti vaika per kliutis vaziuojant arba kilnoti kas antram zingsnyje. Nebent Jusu miske asfaltuoti takeliai.

Ir del apsaugu tuomet minusas nemazas, netokia ir patraukli kaina gaunasi kai prie vezimo kainos pridedame adapteriu kedutei, autokedutes kaina ir dar apsaugas visas pirkt atskirai  g.gif

Na, kiek man yra teke vazineti misko takeliais ir visais nelygumais, tai manevringi priekiniai ratai, kaip tik sunkiau tokiuose salygose. mirksiukas.gif Dideli ratai kur kas lengviau pravaziuos visur, nei priekiniai mazesni, bet manevringi. Patys dabar turime X-lander XA'12 vezimelis tikrai patogus ir minkstas, bet va, vaziuoti pamiske, misku vistiek sunkiau nei su visais dideliais ratais. mirksiukas.gif

O kas liecia kaina, tai as sakyciau gana padori ji. mirksiukas.gif Nebent tada pirti dar brangesni, kur jau bus apsaugos nuo lietaus. O tinklelio nuo uodu niekur nebuna, apart Emmuku. g.gif
Papildyta:
Tiesa, Maritos kedutei adapteriu nereikia, ji be ju iskart tvirtinasi ant vaziuokles. mirksiukas.gif Todel cia jau pliusas, kaip sakant, susitaupo. mirksiukas.gif Na, o bendra kaina su autokedute, vezimeliu, apsaugom lopsiui ir sportinei dalei, bei apsaugom nuo uodu, gaunasi kazkur apie 1250lt., tai ne taip jau daug. Uz tokia kaina ne kazka nupirktumete. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 28 gruodžio 2012 - 18:30
Pas Zippy tikrai buna ir nuo uodu ir nuo lietaus ir kojom uzklotai silti, uzsikamso vaikas kad vejo nei gramelis neprapucia.

Turejau Zippio analoga buvau patenkinta. Dabar kogero bandysiu Xlander XA, imciau Marita jei butu ji pilnos komplektacijos ir manevringa. Parduotuvej kokioj nuvaziavus irgi jauciu nelabai sukioti ja tarp lentynu smagu g.gif Keliu vezimu tureti vienam vaikui negaliu sau leisti, reikia rasti kompromisa kazkoki smile.gif

Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 12 28, 19:37)
Pas Zippy tikrai buna ir nuo uodu ir nuo lietaus ir kojom uzklotai silti, uzsikamso vaikas kad vejo nei gramelis neprapucia.

Turejau Zippio analoga buvau patenkinta. Dabar kogero bandysiu Xlander XA, imciau Marita jei butu ji pilnos komplektacijos ir manevringa. Parduotuvej kokioj nuvaziavus irgi jauciu nelabai sukioti ja tarp lentynu smagu  g.gif  Keliu vezimu tureti vienam vaikui negaliu sau leisti, reikia rasti kompromisa kazkoki smile.gif

Na, cia Jums geriau zinoti, ko reikia ir ko norisi. mirksiukas.gif
Man asmeniskai, Zippiu sportine dalis labai prasta. schmoll.gif Bet cia vel...ko gero skonio reikalas. smile.gif O ir kaina Zippiu didesne, bet manau jis tiek nevertas. ax.gif
O i parduotuve su mazu leliuku ne daznai juk vaziuojama. mirksiukas.gif Tai tikrai nera cia minusas. ax.gif
Atsakyti
Na as palikt nevisada turiu kam, dazniausiai su savim vaikus vezuosi. Kedute ant ratu ir i parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 12 28, 19:48)
Na as palikt nevisada turiu kam, dazniausiai su savim vaikus vezuosi. Kedute ant ratu ir i parduotuve smile.gif

Puikiai Jus suprantu, nes pati turiu keturis padauzas, tai visaip yra teke verstis... smile.gif
Linkiu issirinkti pati tinkamiausia, patogiausia ir Jusu sirdziai mieliausia vezimeli. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 12 28, 19:48)

pasidomekit Tako Warrior variantu jei manevringumo reikia biggrin.gif erdvus labai lopsys, dideli ratai, priekis manevringas.. uz Zippy man tvirtesnis atrodo smile.gif
Atsakyti
Mes ir planuojame pirkti Roan Maritą. Tik be kėdutės, nes ant vežimo nežadu dėti, o į mašiną gausim kitokią. Ir žadu susisukti už 900lt, nes mačiau skelbimų per žmones kurie jas pardavinėja naujus. O su apsaugom nuo lietaus ar uodų nemanau kad daug atskirai kainuotų pirkti.
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2012 12 28, 23:20)
Mes ir planuojame pirkti Roan Maritą. Tik be kėdutės, nes ant vežimo nežadu dėti, o į mašiną gausim kitokią. Ir žadu susisukti už 900lt, nes mačiau skelbimų per žmones kurie jas pardavinėja naujus. O su apsaugom nuo lietaus ar uodų nemanau kad daug atskirai kainuotų pirkti.

Jei pirksite be autokedutes, tai vezimelis su apsaugom iki 900lt. ir kainuos Jums. mirksiukas.gif Va, tarkim cia: http://viskasvaikams...;product_id=114
Papildyta:

O va cia galite isigyti daug pigiau apsaugas nuo lietaus tiek lopsiui, tiek sportinei dalei mirksiukas.gif
http://www.vezimeliu...lietaus-lopsiuj
http://www.vezimeliu...uga-nuo-lietaus
Atsakyti
Labai ačiū už nuorodas. Yra internete kur naujus vežimus parduoda už 750 lt, bet dabar pagalvojau ar kažkiek dadėjus nusipirkt iš parduotuvės su garatija, ar nelabai jos prireiks. Nes vistiek kažkiek susitaupytų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2012 12 29, 12:26)
Labai ačiū už nuorodas. Yra internete kur naujus vežimus parduoda už 750 lt, bet dabar pagalvojau ar kažkiek dadėjus nusipirkt iš parduotuvės su garatija, ar nelabai jos prireiks. Nes vistiek kažkiek susitaupytų.  4u.gif

Taip, tikrai yra ir uz tiek. mirksiukas.gif Bet pvz. gerai, jei tame paciame mieste gyvenate, kur tuos vezimelius pardavineja, tai jei kazkas atsitiktu - pakeistu, ar sutvarkytu, o jei kitame mieste? Cia jau ko gero problema, nes nenuvaziuosi, o ir pardavejai jau netures noro "terliotis", na, kaip bebutu, ko gero daugiau problemu susidaro. mirksiukas.gif O kai jau perki is parduotuves, esi uztikrintas, kad reikalui esant visad sulauksi atsako ir pagalbos (bent jau as taip manau ax.gif )
O koks vezimelis paklius, tai cia o gero laimes dalykas. mirksiukas.gif As kai ne labai esu linkusi rizikuoti, tai visad perku is parduotuves. Bet yra zmoniu, kurie perka tik devetus ir kuo puikiausiai atvezina savo vaikucius. ax.gif
Atsakyti
Tai vat kad mano mieste nėra paduotuvių kad šiais vežimais prekiautų, tada būtų problema ir su ta garantija... Na čia dar reikėtų pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2012 12 29, 21:08)
Tai vat kad mano mieste nėra paduotuvių kad šiais  vežimais prekiautų, tada būtų problema ir su ta garantija... Na čia dar reikėtų pasidomėti.

O kad taip kasd pavieniai prekiautu Marita vezimeliais yra? Jei taip, tada aisku, gal ir patogiau butu...cia ko gero pagal kiekvieno nora, kaip kam... mirksiukas.gif
Mes patys pirkome is vaikams.eu, nors musu mieste ju irgi buvo, bet deja be garantinio, tai nesusigundem ir pirkome is el.parduotuves. Bet garantinio neprireike. mirksiukas.gif
Atsakyti