Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(kysa000 @ 2012 11 26, 12:55)
Kur perkate Maritas?
Zinojau, kad prekiauja Vaikutis. Buvau uzsukusi, tai man pasake, kad jie nebeprekiauja, nes neapsimoka. ir Lietuvoje siais vezimeliais prekiaujama tik Gariunuose. Ar tai tiesa? Buvau beveik apsisprendusi del sito vezimelio. Bet jei pirkt Gariunuose, tai kaip garantija, kaip aptarnavimas, jei ko prireiktu ir t.t.
Gal kas pirkot nesenai ir zinot.
Aciu.

Tikrai netiesa pasake Jums. schmoll.gif Prekiauja ir internetineje parduotuveje, netgi nauju modeliuku yra atsirade. Stai, ziurekite cia: http://viskasvaikams...;product_id=114
O cia tie naujieji modeliukai: http://viskasvaikams...;product_id=116
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 11 26, 11:55)
Kur perkate Maritas?

Klaipedoje pirkau Vaikams.eu parduotuveje,ir tikrai ju internetinese parduotuvese yra,mergaite auksciau jau sudejo nuorodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 11 26, 13:34)
Klaipedoje pirkau Vaikams.eu parduotuveje,ir tikrai ju internetinese parduotuvese yra,mergaite auksciau jau sudejo nuorodas  smile.gif

aciu labai wink.gif
cia tik Vilniuje pasirodo neparduoda.
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 11 26, 16:46)
aciu labai wink.gif
cia tik Vilniuje pasirodo neparduoda.

Jo Vilniuje kiek maciau tik Gariunai ir teturi,gal ir su garantijom bet vistiek kazkaip nepatikima pirkt,geriau jau is parduotuves smile.gif
Atsakyti
Ką tik grįžome iš lauko ir negaliu atsidžiaugti, kad tokiu oru, kai sniego, kur nevalyta, beveik iki kelio, lb šauniai pasivažinėjome su Roan Marita vežimėliu smile.gif mes, tiesa, daugiau naudojame automobilinę kėdutę, kurią tvirtiname ant važiuoklės - dukrytei taip ir jaukiau ir įdomiau, nes mato aplinką. Ir dar vienas didžiulis Roan Maritos privalumas - tai lb maloni amortizacija, išvažiuojame dažniausiai pasivažinėti po miškus, tai mažytė nuo supimo iškart užmiega smile.gif na, gal jis yra sunkokas, bet kai tik pradedame važiuoti - belieka džiaugtis pasivaikščiojimų malonumu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mane šis vežimas irgi labai žavi, bet tik savo lopšiu. O vat sportinė dalis nepatinka, ar čia man nepatyrusiai akiai ir išvis vežimų neturėjusiai taip tik atrodo. Ar jie patogūs, kaip žiema jis tarnautu ar nėra labai atviras?
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 12 27, 15:26)
Sveikos, mane šis vežimas irgi labai žavi, bet tik savo lopšiu. O vat sportinė dalis nepatinka, ar čia man nepatyrusiai akiai ir išvis vežimų neturėjusiai taip tik atrodo. Ar jie patogūs, kaip žiema jis tarnautu ar nėra labai atviras?

Sis vezimelis ypac patogus ziemos sezonu, kadangi lopsys didelis, puiki amortizacija, lengvai pravaziuoja visais keliais keleliais. Su lopsiu Marita tikrai atrodo puikiai, na o su sportine dalimi trupuciuka sakyciau "griozdiskai", bet pravaziavimas nenukencia del to. mirksiukas.gif Ziema puikiai pravaziuosite ir netgi sauniai leliuka jame pasupsite. Atviras tikrai nera. Sakyciau puikus vezimelis, uz priimtina kaina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 27, 16:30)
Sis vezimelis ypac patogus ziemos sezonu, kadangi lopsys didelis, puiki amortizacija, lengvai pravaziuoja visais keliais keleliais. Su lopsiu Marita tikrai atrodo puikiai, na o su sportine dalimi trupuciuka sakyciau "griozdiskai", bet pravaziavimas nenukencia del to.  mirksiukas.gif  Ziema puikiai pravaziuosite ir netgi sauniai leliuka jame pasupsite. Atviras tikrai nera. Sakyciau puikus vezimelis, uz priimtina kaina.  mirksiukas.gif

Man labai aktuali žiema sportinė dalis, nes mažius gims gegužės pabaigoi, o į sportinę dalį kaip tik ant žiemos pereisim.
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 12 27, 17:56)
Man labai aktuali žiema sportinė dalis, nes mažius gims gegužės pabaigoi, o į sportinę dalį kaip tik ant žiemos pereisim.

Mano akim ziurint, tai sportine dalis tikrai patogi. Plati, erdvi ir ilga. Bent jau as nemaciau jokio nesandarumo. O be to, juk vistiek, vazinejant rudeni, ar ziema dedam koki tai vokeli, jei lietus, ar vejas, tada apsaugas. Man privalumas buvo tas, kad vaikutis galejo erdviai ir patogiai sedeti, bei man paciai nereikejo isirezus vezima stumti. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip su posukiais? Ar nereik norint pasukt vezima jo paspaust zemyn taip pakeliant prieki?
Ir ar komplektacijoje buna apsauga nuo lietaus, nuo uodu, nuo salcio uzdangalas vezimui ir sportinei daliai?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 12 27, 23:50)
O kaip su posukiais? Ar nereik norint pasukt vezima jo paspaust zemyn taip pakeliant prieki?
Ir ar komplektacijoje buna apsauga nuo lietaus, nuo uodu, nuo salcio uzdangalas vezimui ir sportinei daliai?

Jei Jus norite manevringo vezimelio, tada ne ten dairotes. Marita yra klasikinis vezimas. Priekiniai ratai nesisukioja, spustelti reikes zemyn, bet man asmeniskai tai labai lengvai "manevruodavosi".
Apsauga nuo lietaus, nuo uodu reikia pirkti atskirai, komplekte ju nera. Uzdangalai ant koju, tiek lopsiui, tiek sportiniai daliai yra.
Atsakyti
Man tai butent misko takeliuose to manevringumo ir reikia, manevringi ratukai apvaziuoja kiekviena sakni medzio, o su nmanevringais reiks arba stumti ir kratyti vaika per kliutis vaziuojant arba kilnoti kas antram zingsnyje. Nebent Jusu miske asfaltuoti takeliai.

Ir del apsaugu tuomet minusas nemazas, netokia ir patraukli kaina gaunasi kai prie vezimo kainos pridedame adapteriu kedutei, autokedutes kaina ir dar apsaugas visas pirkt atskirai g.gif
Atsakyti