Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(Ladina @ 2012 10 05, 18:47)
Naudojam Maritą dar visai nedaug, kol kas nesiskundžiu. Vienintelis dalykas,kurio nebuvau apgalvojus,tai vežimo dydis mašinoje. Nu labai jau didelis,jei mažesnė būtų mašina,tai net nežinau kaip jis tilptų g.gif  Kaip jūs bagažinėje talpinat vežimą? Aš suskleidžiu važiuoklę,tada ant viršaus vėl įstatau lopšį į tas pačias "skyles",nes pirmą kartą vyras sudėjo bet kaip,tai į važiuoklę apsibraižė lopšio šonai (palei apačią). O sakykit- sportinę dalį galima kartu su važiuokle suskleist ar irgi reikia nuimti?

Sportinę dalį galima suskleisti, nuiminėt nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 05, 18:33)
Na, as vaziuokle susilankstydavau ir padeavau i bagazine, o lopsi i salona. Taip issaugojau vezima ir neturejom net menkiausiu ibrezimu.  mirksiukas.gif
O lankstyti vaziuokles nenuemus lopsio negalima.  schmoll.gif  Tada "sudrosit" vaziuokle, jos lankstymo mechanizma.

Tai į saloną būtų geriausia,bet yra kito vaiko kėdutė,tai tenka į bagažinę štabeliuot.
Aš ne apie lopšį,apie sportinę dalį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shupi @ 2012 10 06, 10:16)
Sportinę dalį galima suskleisti, nuiminėt nereikia 4u.gif

nu tai liuks,bus paprasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2012 10 09, 09:30)
Tai į saloną būtų geriausia,bet yra kito vaiko kėdutė,tai tenka į bagažinę štabeliuot.
Aš ne apie lopšį,apie sportinę dalį mirksiukas.gif

Jep, su tuo sudejimu i automobili sunkiau, ko gero daugelis is musu susidureme su tuo... ax.gif Bet mes juk MAMOS, sugalvosim ka nors. mirksiukas.gif
Butent del to teko keisti automobili... ax.gif Nes pas mums reikejo Marita susitalpinti ir dar 3 autokedutes. doh.gif
Atsakyti
Čia truputį ne į temą,bet noriu pasipasakot savo "bajerį" su Marita doh.gif Sūnus gimė rugpjūtį,o aš vežimą nusipirkau balandį.Pirkau iš Vaikams.eu parduotuvės ir kadangi dar buvo daug laiko,tai prašiau,kad būtų dėžėje,neišpakuotas. Nenorėjo man su dėže parduot,sakė,kad žmonės nemoka gražiai išsipakuot ir suplėšo odinius lopšius. Prisižadėjau,kad nusuplėšysiu biggrin.gif Tai parsivežiau,pasidėjom ir išsipakavau,kai vaikui buvo 10 dienų. Nusuplėšiau cool.gif Dėlioju,dėlioju tas dalis ir vos negavau infarkto- nė vieno rato nėra blink.gif Maniau pienas iš to streso dings doh.gif Ieškau Kauno parduotuvės telefono- nėra,uždaryta remontui doh.gif Skambinu į Vilnių... Tai atsiliepė labai šaunus vyrukas,pasijuokė,kad to dar nėra buvę ir kitą dieną per kurjerį atsiuntė ratus thumbup.gif Paskui skambinau padėkot,tai dar pašnekėjom,jam buvo labai keista,kad vežimą taip anksti nusipirkau. Nugi ūkiška moteriškė esu,nieko paskutiniam momentui nepalieku tongue.gif
O moralas būtų toks- nepirkit katės maiše,arba vežimo dėžėje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2012 10 10, 13:45)
Čia truputį ne į temą,bet noriu pasipasakot savo "bajerį" su Marita doh.gif Sūnus gimė rugpjūtį,o aš vežimą nusipirkau balandį.Pirkau iš Vaikams.eu parduotuvės ir kadangi dar buvo daug laiko,tai prašiau,kad būtų dėžėje,neišpakuotas. Nenorėjo man su dėže parduot,sakė,kad žmonės nemoka gražiai išsipakuot ir suplėšo odinius lopšius. Prisižadėjau,kad nusuplėšysiu biggrin.gif  Tai parsivežiau,pasidėjom ir išsipakavau,kai vaikui buvo 10 dienų. Nusuplėšiau  cool.gif Dėlioju,dėlioju tas dalis ir vos negavau infarkto- nė vieno rato nėra  blink.gif Maniau pienas iš to streso dings doh.gif Ieškau Kauno parduotuvės telefono- nėra,uždaryta remontui  doh.gif  Skambinu į Vilnių... Tai atsiliepė labai šaunus vyrukas,pasijuokė,kad to dar nėra buvę ir kitą dieną per kurjerį atsiuntė ratus thumbup.gif Paskui skambinau padėkot,tai dar pašnekėjom,jam buvo labai keista,kad vežimą taip anksti nusipirkau. Nugi ūkiška moteriškė esu,nieko paskutiniam momentui nepalieku tongue.gif
O moralas būtų toks- nepirkit katės maiše,arba vežimo dėžėje tongue.gif

Pasirodo visokiausiu kuriozu buna. biggrin.gif Gera pamoka mums visiems, kaip reikia kiekviena daikta apziureti, kad ir ilgai dar nenaudosit. mirksiukas.gif
Mes irgi pirkome Marita is vaikams.eu balta odinuka, bet nesake, kad neissiimsime is dezes, suplesysime ir pan... ax.gif As manau, kad dezeje, kaip tik saugiau gabenti, bet koki daikta, ne tik vezimeli. mirksiukas.gif
Tai vat...nusipirkom ir iskart istraukem, susidejom, apziurejom aptyrinejom ir ramiai laukem lelytes...visa laika elgiuosi taip pat. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri galetu lopsio ploti pamatuoti, mane domina lopsia vidus, kiek ten leliukui vietos
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2012 10 23, 15:24)
Mergaites, gal kuri galetu lopsio ploti pamatuoti, mane domina lopsia vidus, kiek ten leliukui vietos

As dabar tiksliai nepasakysiu, bet kazkas apie 39cm. g.gif
Tikrai jame daug vietos, tiek is ilgio, tiek is plocio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, kur Vilniuje galima Maritas pastumdyti? Visus didžiuosius centrus lyg ir apvažiavom, o nemačiau niekur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 27 spalio 2012 - 16:29
Vaikutyje, prie pasažo pas Juozapą arba Gariūnuose 4u.gif
Atsakyti
Mamytes noriu paklausti apie Roan Marita manevringuma. Kai reik pasukt pvz 90laipsniu kampu - vezima spaudziat zemyn kad pakiltu priekis ir pasukat?
Gyvenam name, vaikelis gims link vasaros, noreciau lopsinio vezimo bet abejoju del manevringumo. Esu turejus Tutis Premium tai jis labai lengvai valdosi, viena ranka galima stumti ir vairuoti.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 11 04, 09:17)
Mamytes noriu paklausti apie Roan Marita manevringuma. Kai reik pasukt pvz 90laipsniu kampu - vezima spaudziat zemyn kad pakiltu priekis ir pasukat?
Gyvenam name, vaikelis gims link vasaros, noreciau lopsinio vezimo bet abejoju del manevringumo. Esu turejus Tutis Premium tai jis labai lengvai valdosi, viena ranka galima stumti ir vairuoti.

Cia velgi...kaip kam ko gero. Mes irgi name gyvename, pirkome specialiai Marita del didelio lopsio ir supimo f-jos. Tai likom patenkinti. Stumti nesunku, linguojasi puikiai, lopsys didelis ir erdvus. Daugiausia vezimeliu vaziuodavau as pati, tai man atrodo, kad lengvai pasisukdavo tas priekis, nes juk gera amortizacija, smarkiai spausti ir lenkti nereikia... Apart svorio, kaip ir kazkokiu daugiau minusu neradom. Bet kadangi, kai nuosavas kiemas, tai svoris mums nebuvo aktualus ir neisgasdino. smile.gif
Atsakyti
Kur perkate Maritas?
Zinojau, kad prekiauja Vaikutis. Buvau uzsukusi, tai man pasake, kad jie nebeprekiauja, nes neapsimoka. ir Lietuvoje siais vezimeliais prekiaujama tik Gariunuose. Ar tai tiesa? Buvau beveik apsisprendusi del sito vezimelio. Bet jei pirkt Gariunuose, tai kaip garantija, kaip aptarnavimas, jei ko prireiktu ir t.t.
Gal kas pirkot nesenai ir zinot.
Aciu.
Atsakyti