Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(Aushrita @ 2012 09 14, 15:54)
Hm,katina tai turim,ir tikiu kad laipiotu i vidu,nebent laikyti uzdaryta kambary  g.gif

Tai vat, jei turit katina, tada jau viskas kebliau... mirksiukas.gif Puikiai zinot, kur tik jie neuzsilipa, gali buti, kad ir i vezimeli nores nagus pagalasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 09 14, 17:56)
Tai vat, jei turit katina, tada jau viskas kebliau...  mirksiukas.gif  Puikiai zinot, kur tik jie neuzsilipa, gali buti, kad ir i vezimeli nores nagus pagalasti.  smile.gif

Na taip bet lopsio nuo zemes nepasieks,o ilipes i vidu isores neapibraizys juk g.gif O ir lipti jam niekas neleis,kad ir kokia spalva galiausiai isigysiu,mano katinas labai seriasi tai vien del to neleisiu
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 14, 19:41)
Na taip bet lopsio nuo zemes nepasieks,o ilipes i vidu isores neapibraizys juk  g.gif O ir lipti jam niekas neleis,kad ir kokia spalva galiausiai isigysiu,mano katinas labai seriasi tai vien del to neleisiu

Na, Jus geriau zinote, koks Jusu katinas. mirksiukas.gif Pvz, mano sesuo turi katina, tai jam nera neiveikiamu kliuciu... biggrin.gif
Bet siaip jei katinas ne trukdis, tai manyciau liux dalykas tas eko odos modeliukas.
Atsakyti
Sveiki visoms! Turejome toki vezemeli, dabar stovi garaze, laukia eiles kai bus antras. Parduoti gaila. Superinis vezimelys thumbup.gif thumbup.gif Net kito nenoreciau. REKOMEDUOJU! Juokiu problemu neturejau. Ir i lifta telpa, ir nuleisti ir pakelti labai lengvai, nors sveria 15kg. Bet amartizatoriu pagalba net nesijaucia tas svoris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zaj4onka*: 04 spalio 2012 - 17:29
QUOTE(*Zaj4onka* @ 2012 10 04, 18:27)
Sveiki visoms! Turejome toki vezemeli, dabar stovi garaze, laukia eiles kai bus antras. Parduoti gaila. Superinis vezimelys  thumbup.gif  thumbup.gif  Net kito nenoreciau. REKOMEDUOJU! Juokiu problemu neturejau. Ir i lifta telpa, ir nuleisti ir pakelti labai lengvai, nors sveria 15kg. Bet amartizatoriu pagalba net nesijaucia tas svoris  4u.gif

Na man teks is antro auksto tampyt,nemanau kad jis lengvas,galvoju pradziai vaziuokle nest tada lopsi,juk dar vaiko svoris,bus sunku viska nunest vienu kartu,nebent kas pades,bet nestovesi juk laiptinej laukdama kol koks zmogus lips laiptais biggrin.gif
Atsakyti
Naudojam Maritą dar visai nedaug, kol kas nesiskundžiu. Vienintelis dalykas,kurio nebuvau apgalvojus,tai vežimo dydis mašinoje. Nu labai jau didelis,jei mažesnė būtų mašina,tai net nežinau kaip jis tilptų g.gif Kaip jūs bagažinėje talpinat vežimą? Aš suskleidžiu važiuoklę,tada ant viršaus vėl įstatau lopšį į tas pačias "skyles",nes pirmą kartą vyras sudėjo bet kaip,tai į važiuoklę apsibraižė lopšio šonai (palei apačią). O sakykit- sportinę dalį galima kartu su važiuokle suskleist ar irgi reikia nuimti?

Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2012 10 05, 17:47)
Naudojam Maritą dar visai nedaug, kol kas nesiskundžiu. Vienintelis dalykas,kurio nebuvau apgalvojus,tai vežimo dydis mašinoje. Nu labai jau didelis,jei mažesnė būtų mašina,tai net nežinau kaip jis tilptų g.gif  Kaip jūs bagažinėje talpinat vežimą? Aš suskleidžiu važiuoklę,tada ant viršaus vėl įstatau lopšį į tas pačias "skyles",nes pirmą kartą vyras sudėjo bet kaip,tai į važiuoklę apsibraižė lopšio šonai (palei apačią). O sakykit- sportinę dalį galima kartu su važiuokle suskleist ar irgi reikia nuimti?

Na, as vaziuokle susilankstydavau ir padeavau i bagazine, o lopsi i salona. Taip issaugojau vezima ir neturejom net menkiausiu ibrezimu. mirksiukas.gif
O lankstyti vaziuokles nenuemus lopsio negalima. schmoll.gif Tada "sudrosit" vaziuokle, jos lankstymo mechanizma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 05 spalio 2012 - 18:34
QUOTE(Aushrita @ 2012 10 04, 21:43)
Na man teks is antro auksto tampyt,nemanau kad jis lengvas,galvoju pradziai vaziuokle nest tada lopsi,juk dar vaiko svoris,bus sunku viska nunest vienu kartu,nebent kas pades,bet nestovesi juk laiptinej laukdama kol koks zmogus lips laiptais  biggrin.gif

Jei reiks tampyti vezima, tai geriau jau Maritos nepirkite, nes tikrai labai sunkus, uzsiknisite ir gailesites pirkusi 4u.gif Na nebent vaziuokle laikysite automobilyje, o nesite tik vaikuti su lopsiu, bet ir tai bus sunku, nes lopsys didziulis, nepatogus paimti, o jei imsite uz rankenu, tai labai nestabilu, galite leliuka pamesti 4u.gif ir dar beje nera labai patogu ideti lopsi i vaziuokle, nes reikia labai atitaikyti dedant, o jei dar lopsy leliukas tuo metu guli, tai isvis tada neisivaizduoju schmoll.gif
pati naudoju Marita jau su antru vaiku ir galiu pasakyti, kad man tai nomalus geras vezimelis, bet as gyvenu name ir laiptais jo tasyti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 05, 19:42)
Jei reiks tampyti vezima, tai geriau jau Maritos nepirkite, nes tikrai labai sunkus, uzsiknisite ir gailesites pirkusi  4u.gif Na nebent vaziuokle laikysite automobilyje, o  nesite tik vaikuti su lopsiu, bet ir tai bus sunku, nes lopsys didziulis, nepatogus paimti, o jei imsite uz rankenu, tai labai nestabilu, galite leliuka pamesti  4u.gif ir dar beje nera labai patogu ideti lopsi i vaziuokle, nes reikia labai atitaikyti dedant, o jei dar lopsy leliukas tuo metu guli, tai isvis tada neisivaizduoju  schmoll.gif
pati naudoju Marita jau su antru vaiku ir galiu pasakyti, kad man tai nomalus geras vezimelis, bet as gyvenu name ir laiptais jo tasyti nereikia  biggrin.gif

Kad man tik sitas vezimas limpa prie sirdies,nezinau nezinau,teks tada nesti vaziuokle o paskui lopsi,o ji nesti reik ne uz rankenu o visa lopsi paemus,mum taip parduotuvej parode g.gif Arba eit i lauka tada kai bus kas pades nunesti,tetukas arba kaimynu paprasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 10 05, 19:53)
Kad man tik sitas vezimas limpa prie sirdies,nezinau nezinau,teks tada nesti vaziuokle o paskui lopsi,o ji nesti reik ne uz rankenu o visa lopsi paemus,mum taip parduotuvej parode  g.gif Arba eit i lauka tada kai bus kas pades nunesti,tetukas arba kaimynu paprasyt  g.gif

As suprantu, kad vezimukas mielas wub.gif siulau dar parduotuveje pabandyti ideti vaziuokle i lopsi (tik idekite i ji dar koki 6 kg daikta), tai bent jau isivaizduosite ar susitvarkysit kai lopsyje leliukas gules 4u.gif o buti priklausomai nuo kazko, kas pades vezima isnest, tai irgi nekas doh.gif na nebent turite galimybe vaziuokle laikyti lauke masinoje ar laiptines apacioje g.gif arba migdysite mazyli tiesiog balkone, o pasivaikscioti eisite, kai yra kas padeda isnesti g.gif
Atsakyti
Kol vaikas buvo mažas pradžiai nunešdavau važiuoklę, po to kūdikį su lopšiu. O kai paaugo ir dabar pradžiai nunešu visą vežimą, po to vaiką, atitinkamai ir į viršų. Labai retais atvejais nešu nešu vaiką, o po to vežimą per 3 kartus. Veiksmas vyksta 3a... Viskas priklauso nuo fizinio pasiruošimo... Man asmeniškai ne tiek sunku, kiek nepatogus gabaritai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 05, 20:27)
As suprantu, kad vezimukas mielas  wub.gif siulau dar  parduotuveje pabandyti ideti vaziuokle i lopsi (tik idekite i ji dar koki 6  kg daikta), tai bent jau isivaizduosite ar susitvarkysit kai lopsyje leliukas gules  4u.gif  o buti priklausomai nuo kazko, kas pades vezima isnest, tai irgi nekas  doh.gif na nebent turite galimybe vaziuokle laikyti lauke masinoje ar laiptines apacioje  g.gif arba migdysite mazyli tiesiog balkone, o pasivaikscioti eisite, kai yra kas padeda isnesti  g.gif

Kad negaliu kilnoti deja,tai to realaus svorio ir nezinau... Na galimybe laikyti masinoje yra bet neaisku ar tilps i mazaja mano mazdute biggrin.gif
As dabar mastau pirma nesti vezima tada vaika,geriausias variantas pokolkas,arba bandyti su visu vezimu ir vaiku po laipteli letai nusitarabanint zemyn biggrin.gif
Pas mane 2 ausktas,ne tiek ir daug g.gif
Atsakyti