Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(Joliuke @ 2012 08 31, 18:47)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Aš irgi gundausi įsigyti šį vežimėlį, tik man iškilo klausimas dėl sportinės dalies aukščio reguliavimo. AR yra ten kokia rankenėlė, kurią paspaudus pasikeičia padėtis ar diržiukai. Dukrytei turėjom su diržiukais, tai žiemą, su gulinčiu vaiku neįmanoma pakelti buvo. Nenorėčiau tokio dar kart doh.gif
Ir dar, gal žinote ar galima kur Lenkijoje tiesiogiai iš gamintojo nusipirkti. GAl pigiau būtų g.gif

Kaip suprasti "aukscio reguliavimo"? Maritoje yra paprasciausi sedimoji dalis, kuri pasidaro i gulima. Zinoma, ta sedimoji dalis dedasi tiek i viena, tiek i kita puse, o vaikutis pritvirtinamas saugos dirziukais. Kadangi maniske nemego ir nemegsta iki siol buti prisegta dirzais per petukus, tai segdavome tik per juosmeni.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 09 01, 21:49)
Kaip suprasti "aukscio reguliavimo"? Maritoje yra paprasciausi sedimoji dalis, kuri pasidaro i gulima. Zinoma, ta sedimoji dalis dedasi tiek i viena, tiek i kita puse, o vaikutis pritvirtinamas saugos dirziukais. Kadangi maniske nemego ir nemegsta iki siol buti prisegta dirzais per petukus, tai segdavome tik per juosmeni.

TAi man įdomu, kaip iš gulimos padėties (sportinuke) pasidaro sėdima? Aš turėjau lenkišką V coss. Visai lyg ir nieko vežimukas buvo, bet ten sportinuke, kad padaryti iš gulimos padėties į sėdimą reikėjo už nugaros suimti tokias virveles, jas pakelti, ir tada užveršti. kas su gulinčiu vaiku buvo labai sunku padaryti. Kituose važimuose yra metalinis įtaisas, kurį pakėlus, nesunkiai keliasi ir vežimo nugarėlė. tai ir noriu paklausti ar ten metalinis įtaisas ar virvelės. Tikiuosi, aiškiai suformulavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 09 03, 17:06)
TAi man įdomu, kaip iš gulimos padėties (sportinuke) pasidaro sėdima? Aš turėjau lenkišką V coss. Visai lyg ir nieko vežimukas buvo, bet ten sportinuke, kad padaryti iš gulimos padėties į sėdimą reikėjo už nugaros suimti tokias virveles, jas pakelti, ir tada užveršti. kas su gulinčiu vaiku buvo labai sunku padaryti. Kituose važimuose yra metalinis įtaisas, kurį pakėlus, nesunkiai keliasi ir vežimo nugarėlė. tai ir noriu paklausti ar ten metalinis įtaisas ar virvelės. Tikiuosi, aiškiai suformulavau 4u.gif

Metalinis įtaisas, patrauki tokią rankenėlę ir pakeli arba nuleidi be problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 09 03, 16:06)

Kaip ir minejo Shupi, Maritoje nugareles padetis reguliuojasi metaline rankenele. mirksiukas.gif
Nors va, dabar turi X-Lander Xa'12 su virvutemis ir kuo puikiausiai viska susireguliuoju, bet kokioj "stadijoj" esanciu vaiku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shupi @ 2012 09 03, 19:25)
Metalinis įtaisas, patrauki tokią rankenėlę ir pakeli arba nuleidi be problemų 4u.gif

Dėkui už atsakymą. dabar beliko išsimatuoti ar tilps į mūsų liftą ir važiuoti pirkti 4u.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 09 04, 07:31)
Kaip ir minejo Shupi, Maritoje nugareles padetis reguliuojasi metaline rankenele.  mirksiukas.gif
Nors va, dabar turi X-Lander Xa'12 su virvutemis ir kuo puikiausiai viska susireguliuoju, bet kokioj "stadijoj" esanciu vaiku.  biggrin.gif

Aš su tais šniureliais nesusitvarkiau niekaip doh.gif GAL x landeri kitokia technologija ir nesunku suimti, bet V crosse, tai ne kas. Arba aš nemokėjau doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi marita ir atsakys,ar telpa sie vezimukai i tuos mazus liftus ? O gal zinot vaziuokles ismatavimus? Nes dairomes buto ir visur kur patinka butas buna tas siauras mazas liftas tai ir mastau ar tilps ar teks laiptais tampyt...Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Domina mane šis modeliukas http://www.viskasvai...?product_id=699 čia kaip suprantu balta dirbtinė odytė? Įdomu ar sunku tą odą prižiūrėti? Netrūkinėja žiemą? Nešalta vaikučiui ant tos odos žiemos metu? Prašom pasidalinti nuomonėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 09 13, 15:21)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Domina mane šis modeliukas http://www.viskasvai...?product_id=699 čia kaip suprantu balta dirbtinė odytė? Įdomu ar sunku tą odą prižiūrėti? Netrūkinėja žiemą? Nešalta vaikučiui ant tos odos žiemos metu? Prašom pasidalinti nuomonėm 4u.gif

As tai neimciau baltos spalvos ziemai,juk nepraktiska,oda nusivalo girdejau paprastom dregnom servetelem,bet gali atsirasti ir neisimamu demiu...O paskui sunku parduoti buis 4u.gif Na bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 13, 21:39)
As tai neimciau baltos spalvos ziemai,juk nepraktiska,oda nusivalo girdejau paprastom dregnom servetelem,bet gali atsirasti ir neisimamu demiu...O paskui sunku parduoti buis  4u.gif Na bet cia tik mano nuomone  4u.gif

Tikra nesamone... schmoll.gif Galiu pasakyti, kad praktiskesnio dalyko uz balta oda, ar balta audini nesu turejusi. Ji praktiska ir puikiai valosi. Be to, viena didziausiu pliusu, neblunka. tongue.gif
Patys turejom balta Marita su baltu audinuku ir eko oda. Nu pasakiska...niekas niekur nenubluko, nei lopsys, nei sportine dalis nepakeite spalvos, eko oda valesi puikiausiai, o skalbimas paciu paprasciausias. Taip kad patarciau rinktis ta balta spalva ir nedvejoti, nes prieziura yra laabai lengva! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fiorella @ 2012 09 13, 14:21)

Labai grazus modeliukas! wub.gif Del tos eko odos nesirupinkite, ji ziema netrukineja tikrai, nes yra pritaikyta musu orams, o ir valosi kuo puikiausiai. mirksiukas.gif O viduje lopsio, juk ne oda, o toks pats normalus medvilninis audinukas ir ciuzinukas, kaip ir visuose (arba daugelyje) vezimeliu. mirksiukas.gif Leliukas tiikrai nesusals. schmoll.gif
Patys turejom balta Marita su eko oda. Pirkom nauja ir be galo buvom patenkinti. Tai galiu tik pasidziaugti, kad prieziura lengva, plaunasi ir valosi lengvai, lopsys ervus ir rieda pasakiskai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 09 14, 09:15)
Patys turejom balta Marita su baltu audinuku ir eko oda. Nu pasakiska...

Bet tai gal ne ziema naudojote? Na as neisivaizduoju vistiek,juk lietus,sniegas unsure.gif Mane balta oda irgi vilioja bet vien del teplumo galvoju kita spalva imti,mat taip pat zadu pirkti marita g.gif
O kuom valet tada?
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 14, 10:14)
Bet tai gal ne ziema naudojote? Na as neisivaizduoju vistiek,juk lietus,sniegas  unsure.gif Mane balta oda irgi vilioja bet vien del teplumo galvoju kita spalva imti,mat taip pat zadu pirkti marita  g.gif
O kuom valet tada?

Naudojom ir ziema. mirksiukas.gif Na ir kas tas lietus, sniegas...juk tam yra skirtos apsaugos nuo krituliu. Juk nevaziuojama i lauka, kai pila lietus kaip is kibiro, arba sninga siaubingai. O jei vaziuoji, tai bet kokiu atveju, jau maukslini apsaugas. Mes kiek pravazinejom, anei jokiu nusiskundimu neturiu. schmoll.gif Jei katinu neturit, tai oda butu pats tas. mirksiukas.gif O valem paprastu dregnu skudureliu ir tiek. Jei dregnas skudurelis netenkina, yra spec. priemones eko odai valyti ir baigta dilema. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 09 14, 13:27)
Naudojom ir ziema.  mirksiukas.gif  Na ir kas tas lietus, sniegas...juk tam yra skirtos apsaugos nuo krituliu. Juk nevaziuojama i lauka, kai pila lietus kaip is kibiro, arba sninga siaubingai. O jei vaziuoji, tai bet kokiu atveju, jau maukslini apsaugas. Mes kiek pravazinejom, anei jokiu nusiskundimu neturiu.  schmoll.gif  Jei katinu neturit, tai oda butu pats tas.  mirksiukas.gif  O valem paprastu dregnu skudureliu ir tiek. Jei dregnas skudurelis netenkina, yra spec. priemones eko odai valyti ir baigta dilema.  mirksiukas.gif

Hm,katina tai turim,ir tikiu kad laipiotu i vidu,nebent laikyti uzdaryta kambary g.gif
Atsakyti