Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(linarija @ 2012 07 27, 08:59)
Ar parduotuvėje parduodami Roan Marita tik su lopšine dalimi?
Turint omeny spalvas įdomu  kaip vežimėlio dalis kur yra lopšiukas - balta dirbtinė oda?

Aš irgi labai norėjau TIK lopšio, nes sportinuką turėjome nuo vyresnėlio... Dėl to kreipėmės net tiesiogiai į gamintojus, tačiau jie atsakė, kad vien lopšio įsigyti negalima verysad.gif
Atsakyti
labas busimoms ir esamoms mamytems smile.gif

domiuosi Roan Marita vezimeliu.. labai jau daug temu prikuret doh.gif

klausiu tiesiai, gal kuri zinote, ar Roan Maria lopsys tvirtinasi automobilyje, kaip autokedute? ar taip pritvirtintame lopsyje automobilyje galima vezti mazyli?
Atsakyti
QUOTE(tinike @ 2012 08 07, 19:47)
labas busimoms ir esamoms mamytems smile.gif

domiuosi Roan Marita vezimeliu.. labai jau daug temu prikuret  doh.gif

klausiu tiesiai, gal kuri zinote, ar Roan Maria lopsys tvirtinasi automobilyje, kaip autokedute? ar taip pritvirtintame lopsyje automobilyje galima vezti mazyli?

Roan marita nesitvirtina, lopsyje vezti mazylio negalima, labai nesaugu.. labai nedaug lopsiuku tvirtinasi auto.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinike @ 2012 08 07, 19:47)
domiuosi Roan Marita vezimeliu.. labai jau daug temu prikuret  doh.gif

Ach ir tu ieskai sio vezimo biggrin.gif Teks pirkti auto kedute nes lopsys tikrai nesitvirtina,o jei ir tvirtintusi as nevezciau taip nes isskristu lauk is to lopsio lelius jeigu smugis stiprus butu...
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 07, 22:13)
Ach ir tu ieskai sio vezimo  biggrin.gif  Teks pirkti auto kedute nes lopsys tikrai nesitvirtina,o jei ir tvirtintusi as nevezciau taip nes isskristu lauk is to lopsio lelius jeigu smugis stiprus butu...

taigi ieskau, ieskau.. mielas man tas vezimas, nors tu ka.... ir kaina zmoniska thumbup.gif
kedute siaip ar taip pirksim... bet man, keliu paru mazylis taip negraziai atrodo kedutej.. norisi kad jis graziai lopsyje guletu..

o tie lopsiai, kurie tvirtinasi automobilyje, viduje neturi saugos dirzu mazyliui? kazkodel isivaizdavau, kad tvirtinasi lopsys, ir kudikis lopsyje.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinike: 08 rugpjūčio 2012 - 08:46
QUOTE(tinike @ 2012 08 08, 08:45)
taigi ieskau, ieskau.. mielas man tas vezimas, nors tu ka.... ir kaina zmoniska  thumbup.gif
kedute siaip ar taip pirksim... bet man, keliu paru mazylis taip negraziai atrodo kedutej.. norisi kad jis graziai lopsyje guletu..

o tie lopsiai, kurie tvirtinasi automobilyje, viduje neturi saugos dirzu mazyliui? kazkodel isivaizdavau, kad tvirtinasi lopsys, ir kudikis lopsyje..  g.gif

Lopsiai, kurie tvirtinasi automobilyje, turi spec. tvirtinimo dirzus. mirksiukas.gif
Jane Matrix lopsys puikiausiai gali tarnauti ir kaip lopsys, ir kaip kedute. mirksiukas.gif Patys buvom specialiai nusipirke si lopsi-kedute ir tvirtindavome automobilyje pirmus du men. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 08 08, 13:03)
Lopsiai, kurie tvirtinasi automobilyje, turi spec. tvirtinimo dirzus.  mirksiukas.gif 
Jane Matrix lopsys puikiausiai gali tarnauti ir kaip lopsys, ir kaip kedute.  mirksiukas.gif  Patys buvom specialiai nusipirke si lopsi-kedute ir tvirtindavome automobilyje pirmus du men.  ax.gif

reikes pasidometi ir siuo variantu... nors zinodama save, tikriausiai nedaug kur ir vazinesiu su kudikeliu.. manau palauksim truputi smile.gif bet grizti is gn vistiek teks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinike @ 2012 08 08, 13:15)
reikes pasidometi ir siuo variantu... nors zinodama save, tikriausiai nedaug kur ir vazinesiu su kudikeliu.. manau palauksim truputi smile.gif bet grizti is gn vistiek teks biggrin.gif

As tai desiu i maritos kedute,ir parsivezimui ir siaips kur vaziuoti,na juk jos pritaikytos nuo pat gimimo.... Visi deda ir nieko tiems leliams nenutinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 08, 13:39)
As tai desiu i maritos kedute,ir parsivezimui ir siaips kur vaziuoti,na juk jos pritaikytos nuo pat gimimo.... Visi deda ir nieko tiems leliams nenutinka  biggrin.gif

tu man padedi apsispresti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 08, 12:39)
As tai desiu i maritos kedute,ir parsivezimui ir siaips kur vaziuoti,na juk jos pritaikytos nuo pat gimimo.... Visi deda ir nieko tiems leliams nenutinka  biggrin.gif

O mes nedejom i Maritos kedute, nes siaubingai gili. doh.gif Nors ir ketvirta leliuka auginam, bet tokios gilios kedute man ziauriai nepatinka. schmoll.gif Ir nemanau, kad tai yra gerai, nors ir neva pritaikytos nuo gimimo. Buvom dasipirke spec. paminkstinima, bet ir tai man ji kazkokia nepatogi ta kedute atrode, todel nusipirkom nauja Maxi-Cosi Cabrio Fix. O va si, tai tikrai liuxiska ir patogi. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Aš irgi gundausi įsigyti šį vežimėlį, tik man iškilo klausimas dėl sportinės dalies aukščio reguliavimo. AR yra ten kokia rankenėlė, kurią paspaudus pasikeičia padėtis ar diržiukai. Dukrytei turėjom su diržiukais, tai žiemą, su gulinčiu vaiku neįmanoma pakelti buvo. Nenorėčiau tokio dar kart doh.gif
Ir dar, gal žinote ar galima kur Lenkijoje tiesiogiai iš gamintojo nusipirkti. GAl pigiau būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinike @ 2012 08 08, 13:43)
tu man padedi apsispresti  thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 08 08, 17:01)
O mes nedejom i Maritos kedute, nes siaubingai gili.  doh.gif Nors ir ketvirta leliuka auginam, bet tokios gilios kedute man ziauriai nepatinka.  schmoll.gif  Ir nemanau, kad tai yra gerai, nors ir neva pritaikytos nuo gimimo.  Buvom dasipirke spec. paminkstinima, bet ir tai man ji kazkokia nepatogi ta kedute atrode, todel nusipirkom nauja Maxi-Cosi Cabrio Fix. O va si, tai tikrai liuxiska ir patogi.  thumbup.gif

Na pasidomesiu ir maxi cosi 4u.gif Nors kai maritos kedute maciau nepasirode man ji gilesne uz kitas smile.gif
Atsakyti