Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(Shupi @ 2012 06 05, 09:50)
Aš turiu roan kėdutę, jas beje gamina jei neklystu italai, o ne lenkai. Šiaip tai ji mane pilnai tenkina, patogiai užsideda, dukrytei joje išvis labai patinka, nežinau, kaip ten jos saugumo įvertinimas, bet aš patenkinta smile.gif  o pirkti būna jų atskirai 4u.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 06 05, 10:01)
Roan automobiliniu keduciu buna pirkti atskirai. Mes irgi ja turejom nusipirke, bet man asmeniskai visikai nepatiko, kaip mano mazule joje gulejo.  schmoll.gif  Labai jau gili.  doh.gif  Todel teko pirkti sepc. paminkstinima, neuzteko ten esamu. Bet galiausiai vistiek ja pardaviau ir nusipirkau Maxi-Cosi Cabrio Fix, nes erzino siaubigai, kai vaikas, atrodo, taip nepatogiai sedi.

Ačiū už pasidalijimą patirtimi 4u.gif , šiaip aš ir dukrytei turiu maxi cosi, tai tikrai super kėdutė, tai va šito labiausiai ir bijau, kad gali būti per gili doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2012 06 05, 16:24)
kazi o turguose pardavineja 3in1 ar tik 2in1  g.gif kaina tai zinau apie 800 lt  cool.gif

bent jau klaipedoj pirkau 2 in 1 uz 750 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natera @ 2012 06 06, 16:26)
bent jau klaipedoj pirkau 2 in 1 uz 750 mirksiukas.gif

Zemaitijos turguj klausiau sake 800 su oda ir 780 medziaga smile.gif ale paklaust kiek daliu nesugalvojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(amellija @ 2012 06 05, 16:40)
Ačiū už pasidalijimą patirtimi  4u.gif , šiaip aš ir dukrytei turiu maxi cosi, tai tikrai super kėdutė, tai va šito labiausiai ir bijau, kad gali būti per gili  doh.gif

o kodel blogai gilesne? blink.gif man kaip tik saugiau atrodo..
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2012 06 06, 17:51)
Zemaitijos turguj klausiau sake 800 su oda ir 780 medziaga  smile.gif  ale paklaust kiek daliu nesugalvojau  doh.gif
Papildyta:

o kodel blogai gilesne?  blink.gif man kaip tik saugiau atrodo..

Kedutes gilumas visiskai nesudaro saugumo. schmoll.gif Sauguma duoda aukti sonai-galvytes apsauga, o ne gili poilsio padetis.
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2012 06 06, 18:51)
Zemaitijos turguj klausiau sake 800 su oda ir 780 medziaga  smile.gif  ale paklaust kiek daliu nesugalvojau  doh.gif
Papildyta:

o kodel blogai gilesne?  blink.gif man kaip tik saugiau atrodo..

Kai būna gili kėdutė vaikučiui, o ypač tokiam mažyčiui, tai tikrai labai nepatogiai vaikutis sėdi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2012 06 06, 18:51)

tikrai 2 dalys tebus, nes jei su kedute, apie 1000 su virsum kainuoja mirksiukas.gif domejausi visur pries menesi ax.gif
Atsakyti
Kedute kainuoja 360lt., tai faktas, kad tik dvieju daliu vezimelius pardavineja. O dar ir visos apsaugos-nuo lietaus, nuo uodu...yra taip pat parduodamos atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 06 07, 00:12)
Kedute kainuoja 360lt., tai faktas, kad tik dvieju daliu vezimelius pardavineja. O dar ir visos apsaugos-nuo lietaus, nuo uodu...yra taip pat parduodamos atskirai.

as bent jau uz apsaugas po 10 lt mokejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natera @ 2012 06 07, 08:28)
as bent jau uz apsaugas po 10 lt mokejau smile.gif

Jei pirkote ne originalias Maritos apsaugas, ar devetas, tai 10lt ir mokejot. Mes pirkom nauja Marita ir naujas jai priklausancias apsaugas, tai mokejom 50lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 07 birželio 2012 - 11:41
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 06 07, 12:41)
Jei pirkote ne originalias Maritos apsaugas, ar devetas, tai 10lt ir mokejot. Mes pirkom nauja Marita ir naujas jai priklausancias apsaugas, tai mokejom 50lt.

pirkau naujas smile.gif gavau uz savikaina, nes visa kraiteli is to paties pardavejo pirkau
Atsakyti
QUOTE(natera @ 2012 06 07, 17:54)
pirkau naujas smile.gif gavau uz savikaina, nes visa kraiteli is to paties pardavejo pirkau

Jeigu tos plonosios paprastutes, tai jos ir taip tekainuoja tik 20lt,. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 06 05, 09:01)
Roan automobiliniu keduciu buna pirkti atskirai. Mes irgi ja turejom nusipirke, bet man asmeniskai visikai nepatiko, kaip mano mazule joje gulejo.  schmoll.gif  Labai jau gili.  doh.gif  Todel teko pirkti sepc. paminkstinima, neuzteko ten esamu. Bet galiausiai vistiek ja pardaviau ir nusipirkau Maxi-Cosi Cabrio Fix, nes erzino siaubigai, kai vaikas, atrodo, taip nepatogiai sedi.

Mane irgi domina kokios dar auto kedutes tinka ant Roan remo? 4u.gif

O Maxi cosi kedutei reikia adapteriu? Jei taip tai kokiu?
Atsakyti