Įkraunama...
Įkraunama...

Roan Marita IV tema

QUOTE(Shupi @ 2012 05 22, 09:09)
Kas dėl vaikučio patogumo, tai bent lopšys tikrai labai labai, nes labai erdvus, nes teko išbandyt Quiny(ar kaip rašos) tai tame lopšy mano 2 mėn lėlytė nė rankyčių ištiesti į šonus negali schmoll.gif
Na aš gal mama savanaudė, bet jei gyvenčiau bute tai tikrai nesirinkčiau šio vežimo smile.gif

Na, kiekvienam skirtingai atrodo... mirksiukas.gif As rinkciausi, kad ir bute gyvenciau. smile.gif Aisku, tik ne penktame aukste... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 08, 19:39)
Puikiai isivaizduoju.  mirksiukas.gif  Na, o jei nezadete nesiotis vezimelio i namus, tai manau, tikrai nebus ir rupesciu su juo.  smile.gif
Mes gyvename nuosavame name, bet laiptu irgi yra, tai vezima ir dar 3 vaikus kuo puikiausiai isivesdavau.  biggrin.gif  Jei laiptais zemyn, tai ant priekiniu dvieju ratu, labai atsargiai, letai ir lengvai nusileisdavom zemyn. O jei i virsu, tai po gi, su prieiniais 2 ratais uzsitemdavau ir su visu leliuku i virsu...letai ramiai ir atsargiai. Mano mazyle miegodavo ir net neprabusdavo.  biggrin.gif

As su savo dukryte tokiu budu nuvazuodavome is 3 auksto be jokio vargo thumbup.gif O dukryte irgi net nepabusdavo.

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 13, 17:13)
Sie vezimeliai kaip ir daugelis dabartineje rinkoje - lenku gamybos, bet kokybe tikrai gera. O del ugio...na, priklausomai ka reiskia "aukstas"?  smile.gif  Manau, jei ne 2m, tai tiks tikrai.  smile.gif  Rankena reguliuojasi dviem pozicjom auksciau-zemiau. O ant saligatviu netgi labai lengva uzvaziuoti, kadangi vezimelis dideliais ratais ir stabilus.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Turiu klausimuką Maritų gerbėjoms smile.gif

Pas mane sportinuke vaikiukas kai vežioju stačioje, pusiau stačioje padėtyje atrodo kaip suglebęs net tada, kai prisegtas su diržais., gal kažką ne taip darau? Kai pataisau viskas ok, bet po 5 min. vėl viskas per naują doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 05 30, 08:49)
Turiu klausimuką Maritų gerbėjoms smile.gif

Pas mane sportinuke vaikiukas kai vežioju stačioje, pusiau stačioje padėtyje atrodo kaip suglebęs net tada, kai prisegtas su diržais., gal kažką ne taip darau? Kai pataisau viskas ok, bet po 5 min. vėl viskas per naują  doh.gif

O kokio amziaus Jusu vaikutis?
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 30, 09:52)
O kokio amziaus Jusu vaikutis?

11 mėn. kai ne vežime sėdi sau kuo gražiausiai ir tiesiai, o ten ...
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 05 30, 09:07)
11 mėn. kai ne vežime sėdi sau kuo gražiausiai ir tiesiai, o ten ...

O gal dirzai per daug itempti ir jam petukus verzia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 30, 10:43)
O gal dirzai per daug itempti ir jam petukus verzia...  g.gif

Būtent, kad ne ...viduriukas sakyčiau.
Atsakyti
Na, sunku tada man ka ir pasakyti, nes maniske, tai tiesiai sededavo. ax.gif Aisku, nebuvo, kaip smilga, juk visgi vaikas, pavargsta ir pan, bet visa laika susmukusi nesededavo.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Turiu klausimėlį. įsigijau Roan 2in1, bet dabar sumasčiau, kad reiktų ir automobilinės kėdutės. Kaži ar būna atskirai pirkti roan autokėdučių? O gal ant rėmo galima tvirtinti ir kitokios firmos? Ir kaži kokios tos kėdutės? Ar patogios vaikučiui? mane domintų kėdutės 0-13 kg.? Ačiū už pasidalijimą patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2012 06 05, 09:44)
Sveikos mamytės. Turiu klausimėlį. įsigijau Roan 2in1, bet dabar sumasčiau, kad reiktų ir automobilinės kėdutės. Kaži ar būna atskirai pirkti roan autokėdučių? O gal ant rėmo galima tvirtinti ir kitokios firmos? Ir kaži kokios tos kėdutės? Ar patogios vaikučiui? mane domintų kėdutės 0-13 kg.? Ačiū už pasidalijimą patirtimi  4u.gif

Aš turiu roan kėdutę, jas beje gamina jei neklystu italai, o ne lenkai. Šiaip tai ji mane pilnai tenkina, patogiai užsideda, dukrytei joje išvis labai patinka, nežinau, kaip ten jos saugumo įvertinimas, bet aš patenkinta smile.gif o pirkti būna jų atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2012 06 05, 08:44)
Sveikos mamytės. Turiu klausimėlį. įsigijau Roan 2in1, bet dabar sumasčiau, kad reiktų ir automobilinės kėdutės. Kaži ar būna atskirai pirkti roan autokėdučių? O gal ant rėmo galima tvirtinti ir kitokios firmos? Ir kaži kokios tos kėdutės? Ar patogios vaikučiui? mane domintų kėdutės 0-13 kg.? Ačiū už pasidalijimą patirtimi  4u.gif

Roan automobiliniu keduciu buna pirkti atskirai. Mes irgi ja turejom nusipirke, bet man asmeniskai visikai nepatiko, kaip mano mazule joje gulejo. schmoll.gif Labai jau gili. doh.gif Todel teko pirkti sepc. paminkstinima, neuzteko ten esamu. Bet galiausiai vistiek ja pardaviau ir nusipirkau Maxi-Cosi Cabrio Fix, nes erzino siaubigai, kai vaikas, atrodo, taip nepatogiai sedi.
Atsakyti
kazi o turguose pardavineja 3in1 ar tik 2in1 g.gif kaina tai zinau apie 800 lt cool.gif
Atsakyti