QUOTE(sukute @ 2012 05 14, 12:02)
Mano lelius gime pavasari, tai as ji visa ziema dar lopsyje praveziojau, nes lopsy kazkaip jaukiau man pasirode miegot. Juolab, kad ten gali pasikelt tas nugariukas, jei atsibusdavo, tai pasodindavau lopsy ir taip grizdavom namo.
Jeigu siaip pasivazinet, tai, aisku, tada sportine dalis gal geriau.
O del sunkumo, tai ar taip, ar taip jis yra griozdas ir sunkus. Man ir vasara su keliu menesiu leliuku, kuris dar nesugeba galvos nulaikyt ir jo negali ant vienos rankos pasilaikyt, buvo ne ka lengviau tasyti ta vezima
Ir, jeigu, ziema vaziuot i lauka, kai yra sniego su sportinuku su mazais ratais, tai tikrai toli nenuvaziuosit, o sportinukai su dideliai ratais irgi yra sunkus.
Kas iesko lengvesnio vezimo, tai sis tikrai ner tas variantas. Na, o pravazumas jo isties puikus
As dar pridursiu...
Gerai, jei leliukas nori tiek ilgai gulet lopsyje...maniske pvz. jau nuo keturiu men. lopsi nebeisguledavo, reikejo jai keltis sestis, prasidejo zyzimai, verkimai ir pan.
O ir siaip, atrodo, kad ta nugareles padetis ne labai reikalinga, nes tarkim 5men. leliuka jau baisu taip paguldyti tarkim, kad ir pietu miegelio, nes jis keliasi, siekia kur isikibti, tai maza kas, o juk dirzu lopsyje nera...tai man saugiau, kai ugtelejes vaikiukas guli-sedi sportineje dalyje, o ne lopsyje...
Na, o siaip tai vezimas tikrai labai liuxiskas, neturejau ir neturiu jam jokiu priekaistu.