QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 28, 23:08)
Na o as galvoju, kas cia blogo jei tikrai nuosirdziai rekomenduoji asmeni, kuris tikrai labai profesionaliai ir gerai dirba, ismano savo darba. Taip tik kitiems padedi, gali zmogui patarti. Nera mano gydytoja giminaite, bet as jau kokius 4 metus pas ja lankausi ir tikrai savo draugams ir pazistamiems ja rekomenduoju. Dabar dar 2 draugus pas ja uzrsasiau, nes zinau, kad ji tikrai padarys savo darba gerai ir kaip pasientai jie nebus nuvilti. Del tokiu dalyku butinai reikia pasitarti ir gauti rekomendaciju, nes nuo nesveiku dantu labai daug ligu gali prasideti.
Tai aš irgi daug kam rekomendavau ir mano mama rekomendavo savo kolegėms, ir tikrai žmes liko patenkinti. Man gydytojas irgi niekas, tiesiog šią firmą radau internete ieškodama protezisto. Rašiau el. laiškus į visas klinikas ir vbisi gyrėsi savo technologijom, kurios gali viską; o šis gydytojas mane pakvietė konsultacijai, nes kiekvienas atvejis yra individualus, todėl jį ir pasirinkau.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.