Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

o jei zvelgtume dar giliau, tai tikra beautiful moteris ir miegodama turi graziai atrodyti - taigi isvada - pries nakti butinai atnaujinkite savo makiaza!!!!
brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 04 02, 16:14)
o jei zvelgtume dar giliau, tai tikra beautiful moteris ir miegodama turi graziai atrodyti - taigi isvada - pries nakti butinai atnaujinkite savo makiaza!!!!
brunette.gif

lotuliukas.gif
bet tikra beutiful moteris gali buti grazi ir savo naturalumu bigsmile.gif (pvz. kuri kur iseinant karts nuo karto reikia pabrezti mirksiukas.gif )

Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 04 02, 18:17)
lotuliukas.gif
bet tikra beutiful moteris gali buti grazi ir savo naturalumu  bigsmile.gif (pvz. kuri kur iseinant karts nuo karto reikia pabrezti  mirksiukas.gif )

apie koki naturaluma, gerbiamoji, kalbate, jei temos pradzioje isvardintas puikusis, priemoniu naturalumui pabrezti, sarasas?
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 03 29, 19:20)
brrr net nupurte kai perskaiciau visa sarasa:D:D:D:DD:biggrin.gif
isivaizduoju - lieka  sitiek issidaziusi mergina nakvoti pas vaikina. ryte jis ja pamato be dazu, paskui paaiskeja kad ir liemenukas buvo su silikono pagalvelem, nagai priklijuoti, dantu impalntai sustatyti:D:D:D ..biggrin.gif:D:D:D:D:D  tiesiog Sher beveik biggrin.gif

kazkur skaiciau :"jei vyras ryte pazvelges i savo moteri pagalvoja,kad ja myli,vadinasi myli is tiesu" wub.gif
tokiu atveju manau nakti reiketu paslapcia isslinkti,kad neisgaruotu jo nupiestoji drauge...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 02 balandžio 2006 - 18:41
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 03 balandžio 2006 - 11:53
nu dabar ir as skelsiu savo nuomone 4u.gif Kosmetika yra pačių žmonių kultūros padarinys, jau egipte dažydavosi..o kau jau kalbėti kad viduramžiais vyrai dažydavosi daugiau nei moterys..o sviesaus gymio moterys buvo grozio etalonas..Jai isvis nebutu kosmetikos moterys ir taip būtų grazios, nes niekas jų nebūtų mates kitaip..o dabar kadangi pasidazius atrodo graziau, tai jau nepasidazius negrazi..va tiesiog patys žmonės taip nusistatę..dabar laisvi laikai..kas nori dažosi daug, kas nori mažai..o kas nori ir išvis nesidažo, kiekvieno reikalas.. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
jetau, perskaiciau ta sarasiuka ir vos nuo sofkes nenukritau!! lotuliukas.gif o temos autorei dar tik 20 blink.gif tai dar gerai, invisible_shadow, kad pati susimastai, kaip gi ta tavo odyte po 20 meteliu atrodys unsure.gif as cia dabar turbut kaip is kokio akmens amziaus atkeliavus pasirodysiu, bet as apskritai nesidazau blush2.gif tik kartais seselius naudoju. tiesa, tusa naudoju beveik kiekviena diena rolleyes.gif na taip, turiu dievo dovana- lygia, sveika oda, uztat ir nesiruosiu jos gadinti visokiomis krem-, bronz- ir t.t. pudromis schmoll.gif schmoll.gif net per vestuves man visaziste tik siek tiek skruostus parausvino. sake, kad nemato reikalo manes tepliot mirksiukas.gif ir tikrai neatrodziau baisiai bigsmile.gif manau, kad senatveje tik dziaugsiuos, kad jaunysteje nekroviau spakliaus ant veido mirksiukas.gif
be to- jei invisible_shadow makiazas taip jau naturaliai atrodo, tai kam tada jo tiek daug tepti? blink.gif kazkaip keista, kad, norint atrodyti naturaliai, tiek daug visko naudoti reikia g.gif
a, dar- temos autore klause, kaip reiketu paslepti strazdanas. nu dabar tai jau tikrai visiskai is temos iskrisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif : esu strazdanota ir negaliu tuo atsidziaugti! thumbup.gif ir nei uz ka nesutikciau savo saules bucinuku paslepti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2006 04 03, 16:06)
jetau, perskaiciau ta sarasiuka ir vos nuo sofkes nenukritau!!  lotuliukas.gif o temos autorei dar tik 20  blink.gif tai dar gerai, invisible_shadow, kad pati susimastai, kaip gi ta tavo odyte po 20 meteliu atrodys  unsure.gif as cia dabar turbut kaip is kokio akmens amziaus atkeliavus pasirodysiu, bet as apskritai nesidazau  blush2.gif tik kartais seselius naudoju. tiesa, tusa naudoju beveik kiekviena diena  rolleyes.gif na taip, turiu dievo dovana- lygia, sveika oda, uztat ir nesiruosiu jos gadinti visokiomis krem-, bronz- ir t.t. pudromis  schmoll.gif  schmoll.gif net per vestuves man visaziste tik siek tiek skruostus parausvino. sake, kad nemato reikalo manes tepliot  mirksiukas.gif ir tikrai neatrodziau baisiai  bigsmile.gif manau, kad senatveje tik dziaugsiuos, kad jaunysteje nekroviau spakliaus ant veido  mirksiukas.gif
be to- jei invisible_shadow makiazas taip jau naturaliai atrodo, tai kam tada jo tiek daug tepti?  blink.gif kazkaip keista, kad, norint atrodyti naturaliai, tiek daug visko naudoti reikia  g.gif
a, dar- temos autore klause, kaip reiketu paslepti strazdanas. nu dabar tai jau tikrai visiskai is temos iskrisiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif : esu strazdanota ir negaliu tuo atsidziaugti!  thumbup.gif ir nei uz ka nesutikciau savo saules bucinuku paslepti  schmoll.gif

Turetum dziaugtis, kad turi gera veido oda thumbup.gif Tikrai baltai pavydziu toms, kuriu veido oda lygi, skaisti ir atrodo gaivi. Tokiu atveju - pudra tik per sventes. Taciau kai paveldi nevisai tobula veido oda, tenka griebtis kosmetikos. Tau keista atrodo teptis pudra i r.t.t, Tu kitaip savo odos jau nebeisivaizduoji, todel ir sunku suprasti kitas merginas, moteris. As, pavyzdziui, visiskai nesuprantu "Dietu ir sporto" skyrelio, nesuprantu nieko, nei kaip, nei kodel reikia ta svori mesti, storuliukes man atrodo labai simpatiskos.. Tiesiog nesu susidurusi su tokia problema ir man netenka jos spresti, dometis sprendimo budais. Na, butent todel as ir nelendu i ta skyreli, nes neturiu ka pasakyti, o jei parasyciau, tik suerzinciau supermamytes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 03 balandžio 2006 - 14:31
as priklausoma nuo makiazo pagrindo... verysad.gif gamta nuosavo pagailejo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 03, 14:26)
Turetum dziaugtis, kad turi gera veido oda  thumbup.gif  Tikrai baltai pavydziu toms, kuriu veido oda lygi, skaisti ir atrodo gaivi. Tokiu atveju - pudra tik per sventes. Taciau kai paveldi nevisai tobula veido oda, tenka griebtis kosmetikos. Tau keista atrodo teptis pudra i r.t.t, Tu kitaip savo odos jau nebeisivaizduoji, todel ir sunku suprasti kitas merginas, moteris. As, pavyzdziui, visiskai nesuprantu "Dietu ir sporto" skyrelio, nesuprantu nieko, nei kaip, nei kodel reikia ta svori mesti, storuliukes man atrodo labai simpatiskos.. Tiesiog nesu susidurusi su tokia problema ir man netenka jos spresti, dometis sprendimo budais. Na, butent todel as ir nelendu i ta skyreli, nes neturiu ka pasakyti, o jei parasyciau, tik suerzinciau supermamytes..

oi, as tikrai nenorejau nieko suerzinti 4u.gif ir tikrai galiu suprasti, kad ne visos gali sau leisti ''nuogu'' veidu lakstyti blush2.gif man tik keista pasirode, kad temos autore tiek DAUG visko prisikrauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2006 04 03, 20:04)
oi, as tikrai nenorejau nieko suerzinti  4u.gif ir tikrai galiu suprasti, kad ne visos gali sau leisti ''nuogu'' veidu lakstyti  blush2.gif man tik keista pasirode, kad temos autore tiek DAUG visko prisikrauna  ax.gif

o man keista, kad kitoms, beveik daugumai, tai visai nekeista
Atsakyti
nu joooooo.... as tikrai suprantu, kad kai kurioms tos visos pudros reikalingos, bet ar nera taip, kad dauguma moteru ''pripratina'' savo veido oda ir smegenine prie spakliu? g.gif kazkaip nesitiki, kad 20-metes oda gali buti tokia suknista, kad reiketu tiek visko krauti ant jos schmoll.gif be to- kuo daugiau krauni, tuo labiau suknisi. kodel neuztenka vienos rusies pudros ir vienos rusies seseliu? blink.gif va to tai nesuprantu schmoll.gif o paskui taip ir gaunasi, kad net paciai baisu i save be makiazo paziuret.
Atsakyti