Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

QUOTE(crembriule @ 2009 11 17, 00:43)
jei galima rinktis kada noriu būti graži- ypatingom progom ar kasdien, tai renkuos kasdien biggrin.gif  biggrin.gif  ko čia taupyt tą grožį mirksiukas.gif  šiaip dažaus ne dėl to, kad "kažką sutiksiu", aš moteris- mano nuotaika tiesiogiai proporcinga mano išvaizdai rolleyes.gif  galiu nueit į parduotuvę nesidažius, bet dažniausiai pasidažau ir būdama namuose, ypač kai žiema, aplink niūru viskas, tai nors pati noriu sau graži būt mirksiukas.gif

sutinku su tavim, ir as taip darau 4u.gif
Atsakyti
siaip as dazausi beveik visada i darba, nes dirbu darba kur sutinku daug zmoniu, turiu bendrauti su klientais todel labiaiu savim pasitikiu, kai esu pasidaziusi.man keista kai merginos nezino kas yra pylingas ar paklausia kas tas lancome? manau moteriai nors minimalus makiazas butinas. esame siaures tipo tauta, musu bruozai genetiskai nera ryskus, kai kokiu pietieciu.todel pasiryskinti megstu. man labai grazu, kai priemones vos matosi tipo naturaliai grazi.bet kartais pasikraunu ir daugiau , nuo laiko, vietos ir progos tai labiausiai priklauso.
Atsakyti
Kiekvienai dienai mano makiažas gan paprastas. Užmaskuoju kokius paraudimus ar paakius pajuodusius, tušas ir blizgis. Kartais ir krempudrą naudoju, kai nuotaikos yra. O vakarinis makiažas tai jau daugiau reikalaujantis kosmetikos priemonių,
Atsakyti
Paskaičiau šitą temą ir taip juokinga pasidarė .Kol makiažas bus siprantamas tik kaip ,,pasiteplioju pudros ir dar kažkaip pasimaliavoju, o senatvėje tai dažysiuosi, tai kažkaip nekaip .Aš pati naudoju turbūt daug kosmetikos ir beveik kiekvieną dieną, bet pvz. pudrą sunaudoju maždau per metus laiko, skaistalus- pirkau prieš metus ir pusės dar turbūt nesunaudoju , tai manau, kad aš visko tiesiog naudoju labai mažai ,todėl atrodau labai natūraliai O skystu akių pravedimu dėl nuolatinės praktikos moku pravesti tokią ploną liniją, kad ji susilieja su blakstienomis ir jos atrodo daug tankesnės ,tušo taip pat gumulais nedažau .Tiesiog aš manau, kad mokėti dažytis yra menas, ir jis dar reikalauja ir nuolatinės praktikos -turi atrasti tinkančias spalvas, išmokti pabrėžti gražiausius veido bruožus. Aš pati dažymosi nesuprantu kaip maskavimo , odos problemas reikia gydytis visai kitais būdais , tiesiog tinkamai pasidažius galima išryškinti pačius gražiausius bruožus. o toks požiūris, kad dieną nesidažau, kad per balius būčiau graži man pirmiausia ir asocijuojasi su varvančiom pudrom per vakarėlius ir vadinamais tinko sluoksniais- aš niekaip netikiu, kad jei moteris nemoka pasidaryti dieninio makiažo, tai ji mokės pasidaryti ir vakarinį. Tiesiog tos kalbos apie baisias užkemšančias pudras reiškia ne ką kitą, kaip nemokėjimą rūpintis savo oda ir nežinojimu, ko jai reikia.
Atsakyti
Sveikutes, as domiuosi kosmetinemis priemonemis, bet ne kaip profesionale, o kaip mergina, kuri nori ismokti pasidazyti graziai. Man patinka ryte pakilus pasidazyti, tai nera man kancia, ar kokia prievole. Taip kartais buna, kad isbegu nepasidazius, ar bunu namie nesidazius, bet tik tuomet, kai slubuoja sveikata biggrin.gif Manau kiekviena mergina turi moketi pasidazyti, nes tuomet kai pati sau patiksi tai patiksi ir aplinkiniams 4u.gif Jauciuosi labiau pasitikinti savimi, kai esu "susitvarkiusi", o i ta "susitvarkiusi" ieina ne tik apsirengusi, nusipraususi, susisukavusi, bet ir pasidaziusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 11 24, 00:19)
o toks požiūris, kad dieną nesidažau, kad per balius būčiau graži man pirmiausia ir asocijuojasi su varvančiom pudrom per vakarėlius  ir vadinamais tinko sluoksniais- aš niekaip netikiu, kad jei moteris nemoka pasidaryti dieninio makiažo, tai ji mokės pasidaryti ir vakarinį.

Aš kiek pastebėjau, jei žmogus protingas ir nepratęs prie kasdienės kosmetikos (arba atpratęs), tai per vakarėlius, jei kokia "gudruolė" draugė nepridažo, nepersistengia su makiažu, nes tada menkiausi maskavimai ar šešėlių užtepimas atrodo kaip dideli pasikeitimai ir kažkas begalo nekasdieniško ir ypatingo. ax.gif
Atsakyti
manau ne tiek svarbu moketi graziai pasidazyt (nors tai svarbu), kiek svarbu moketi priziureti savo oda. wink.gif
Atsakyti
Visa laika galvojau, kad as esu vos ne vienintele negalinti be kosmetikos, bet dabar paskaiciusi kiek cia paneles/moterys naudoja priemoniu, kad pasidaryti makiaza (nesvarbu dienini ar vakarini) tai galvoju kad as dar labai cia naturaliai atrodau smile.gif
Iki parduotuves nesidaziusi nueiti galiu laisvai, bet ar jums taip nebuna, kad graziausiai apsirengus, pasimakliavojus kur nors iseini ir nieko nesutinki, niekas taves nemato, o va tik spek nosi iskist visa naturali (kai tikrai maziausiai nori sutikti koki pazystama) ir se tau, kad nori, visi atrodo tik ir tyko uz kokio kampo... doh.gif oi kaip sitai nervuoja g.gif kad maziau tu nervu butu, manau, kad reikia kasdien save priziureti, kad ir minimaliai pasidazyti, tada drasiai gali eiti i prieki ir nebijot sutikti kazka tai kely mirksiukas.gif
Seip nenaudoju daug kosmetikos, bet be ko neisgyvenciau tai be pudrytes smile.gif gal nebutina kasdien atrodyti nepriekaistingai, bet tvarkingai - butinai 4u.gif
Atsakyti
norėčiau pasiteriauti ar makiažo pagrindas apsaugo odą nuo gatvės dulkių ir kito kenksmingo aplinkos poveikio kažkur skaičiau kad apsaugo o kaip jūs manote smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jura14 @ 2011 08 18, 14:06)
norėčiau pasiteriauti ar makiažo pagrindas apsaugo odą nuo gatvės dulkių ir kito kenksmingo aplinkos poveikio kažkur skaičiau kad apsaugo o kaip jūs manote smile.gif ?

žiūrint koks Jūsų makiažo pagrindas, jų yra ir anti-age'inių ir su filtrais įvairiais kaip spf, waterproof
IMHO, bet koks gruntas padeda fasadą apsaugoti nuo korozijos bei kitokio aplinkos poveikio lotuliukas.gif svarbu gruntas nebūtų per atšiaurus ar pan. biggrin.gif juk jų būna ir puoselėjančių, su hialuronais, reitinoliais, vit. C ir t.t. ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 03 29, 16:30)
Turiu tokią bėdą... blush2.gif Iš namų niekur negaliu išeiti nepasidaziusi,bet norėčiau šio bjauraus įpročio atsikratyi ax.gif Jei tai būtų tik tušas ir blizgesys lūpoms-problemos tame nematyčiau,bet KASDIEN(!) aš būtinai pasidažau su:
-Krempura
-Brondzine pudra
-Maskuojamuoju pieštuku
-Šešėlių pagrindu
-Pilkos spalvos šešėliais
-Blizgiais šviesios spalvos šešėliais
-Antakių pieštuku
-Pilku akių pieštuku
-Bespalviu blakstienų tušu
-Juodu blakstienų tušu

-Lūpų pieštuku
-Lūpų balzamu
-Lūpų blizgsiu

Žinau,kad čia nesveikumo požymis,tad noriu šio įpročio atsikratyti.Bet kaip???Aplinkinius įpratinau prie savo "nupiešto" veidelio ir jei TIK šiek tiek pamažinu kosmetikos,visi pradeda klausti kas man atsitiko,gal sergu ar blogai jaučiuosi blink.gif Baisu net pagalvoti,ką jie pamanytų,jei mane pamatytų iš vis be makiažo lotuliukas.gif Man tik 20,vargsas mano veidukas,kas bus dar už 20 metų? blink.gif
Paprotinkit mane rolleyes.gif  blush2.gif

ramiakas irnesakyk.gif
kad tiek daug privardinot - dar nereiškia, kad kelias val. sėdite prie veidrodžio - vien tik kur aš paraudoninau - tai tėra akių paryškinimas tongue.gif o kad išvardinote viską ką naudojate, todėl ir pašiurpinote galbūt ką nors, jei būtumėte parašiusi - "Kiekvienai dienai veidą patepu krempudra, papildomai kur reikia pamaskuoju maskuokliu, viską užbaigiu su šiek tiek bronzato - kad veidukas įgautų sveiko vasariško gyvumo. Paryškinu akis bei antakius atitinkamai su šešėliais bei pieštukais, sudrėkintas lūpas balzamu apvedu jų kontūrą pieštuku (kad nereiktų naudoti papildomai lūpų dažų) ir kad suteikčiau putlesnių lūpų vaizdą - patepu blizgesiu, kurį įsimetų į rankinę ir kuris visada su manimi wub.gif "

-----
Ir taip - aš priklausoma nuo makiažo flirt.gif
Atsakyti
Oho, pries beveik 8 metus sukuriau sia tema bigsmile.gif Vis dar esu priklausoma nuo makiazo, tik priemones kitas jau naudoju, ir net nebemanau , kad cia per daug buvo. Siuo metu man pilnai kasdienai pakanaka : maskuoklio, mineralines pudros, bronzato, antakiu seseliu, tuso ir vazelino lupoms! ax.gif Manau, kad atrodau gan naturaliai, bet susitvarkiusi :4u
Atsakyti
Oho, merginos blink.gif Tai aš galima sakyti atsilikus... doh.gif Kasdienai naudoju tik akių tušą ir vazeliną 4u.gif Jei jau kokia proga- einu pas visažistę. Bet tai būna 2-3 kartus per metus, viskas.. g.gif Net nežinočiau ką su tiek priemonių daryti. Nors ir neturiu lygios odos, bet kažkaip neimu į galvą ir nemanau, kad pudra gelbės iš šuto reikalo.. 4u.gif
Atsakyti