QUOTE(jura14 @ 2011 08 18, 14:06)
norėčiau pasiteriauti ar makiažo pagrindas apsaugo odą nuo gatvės dulkių ir kito kenksmingo aplinkos poveikio kažkur skaičiau kad apsaugo o kaip jūs manote

?
žiūrint koks Jūsų makiažo pagrindas, jų yra ir anti-age'inių ir su filtrais įvairiais kaip spf, waterproof
IMHO, bet koks gruntas padeda fasadą apsaugoti nuo korozijos bei kitokio aplinkos poveikio

svarbu gruntas nebūtų per atšiaurus ar pan.

juk jų būna ir puoselėjančių, su hialuronais, reitinoliais, vit. C ir t.t. ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 03 29, 16:30)
Turiu tokią bėdą...

Iš namų niekur negaliu išeiti nepasidaziusi,bet norėčiau šio bjauraus įpročio atsikratyi

Jei tai būtų tik tušas ir blizgesys lūpoms-problemos tame nematyčiau,bet KASDIEN(!) aš būtinai pasidažau su:
-Krempura
-Brondzine pudra
-Maskuojamuoju pieštuku
-Šešėlių pagrindu
-Pilkos spalvos šešėliais
-Blizgiais šviesios spalvos šešėliais
-Antakių pieštuku
-Pilku akių pieštuku
-Bespalviu blakstienų tušu
-Juodu blakstienų tušu
-Lūpų pieštuku
-Lūpų balzamu
-Lūpų blizgsiu
Žinau,kad čia nesveikumo požymis,tad noriu šio įpročio atsikratyti.Bet kaip???Aplinkinius įpratinau prie savo "nupiešto" veidelio ir jei TIK šiek tiek pamažinu kosmetikos,visi pradeda klausti kas man atsitiko,gal sergu ar blogai jaučiuosi

Baisu net pagalvoti,ką jie pamanytų,jei mane pamatytų iš vis be makiažo

Man tik 20,vargsas mano veidukas,kas bus dar už 20 metų?
Paprotinkit mane
ramiakas
kad tiek daug privardinot - dar nereiškia, kad kelias val. sėdite prie veidrodžio - vien tik kur aš paraudoninau - tai tėra akių paryškinimas

o kad išvardinote viską ką naudojate, todėl ir pašiurpinote galbūt ką nors, jei būtumėte parašiusi - "Kiekvienai dienai veidą patepu krempudra, papildomai kur reikia pamaskuoju maskuokliu, viską užbaigiu su šiek tiek bronzato - kad veidukas įgautų sveiko vasariško gyvumo. Paryškinu akis bei antakius atitinkamai su šešėliais bei pieštukais, sudrėkintas lūpas balzamu apvedu jų kontūrą pieštuku (kad nereiktų naudoti papildomai lūpų dažų) ir kad suteikčiau putlesnių lūpų vaizdą - patepu blizgesiu, kurį įsimetų į rankinę ir kuris visada su manimi

"
-----
Ir taip - aš priklausoma nuo makiažo