Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 10, 12:54)
O del nesidazymo diena,kad ypatingomis progomis butu didesnis efektas,tai gal ir renkimes skarmalais, baisiai, o jau per baliu kaip pasirodysim  lotuliukas.gif

biggrin.gif cha,geras! ekstremalus pokyciai butu tada tikrai..
Atsakyti
turiu drauge,kuri del elergijos nesidazo. tai kai jau buna diiidelee svnte tada tik save palepna makiazu:) oij kokia tada grazi visiems buna:)
Atsakyti
na as irgi labai daug dazausi - bet neikad neatrodau prisimaliavojus, labiaua gal net naturaliai sakyciau - svarbu graziai pasidazyt, saikingai, ir neatrodys vulgariai - o kiiek priemoniu tai cia niekis, as ir daugiau i sarasa ideciau.
Atsakyti
Hm... na kodel gi jei jau daug priemoniu isvardyta, tai reiskia kad veidas katastrofiskai atrodo ir yra nesaikingai primaliavotas?
Pavyzdziui as taip pat naudoju daug priemoniu kas dien..
Makiazo baze, maskuojamas piestukas, pudra, sausa puda, broza,
seseliu pagrindas, seseliai, tusas, antakiu piestukas, blizgis..
Bet visa tai naudoju labai saikingai.
Oda tada atrodo nepriekaistingai,
Seselius naudoju kuno spalvos atspalvius.. rusvus..
blizgis - permatomas.
Galutinis rezultatas - labai naturalus, gaivus makiazas smile.gif
Nesvarbu kiek priemoniu yra naudojama - svarbu saikas, ir tinkamai parinkti spalvas.
Manau, kiekviena save gerbianti panele/moteris, turi graziai atrodyti, net ir i norfa batono einant pirkti [kaip cia kazkuri sake..]
Juk nezinai ka ten sutiksi, ir kaip pakryps viskas unsure.gif
Tai vat.. mano nuomone tokia blush2.gif
Atsakyti
nesu priklausoma, nedaug dazausi, taciau jei prireiktu iseiti i parduotuve, tusu akis tikrai pasidazyciau... ax.gif
Atsakyti
Neturiu priklausomybes tikrai,laisvom dienom kai nereik niekur eiti jokiu makiazu ax.gif ..i parduotuve tikrai ramiai galiu eiti nepasidazius..grazus bruozai kompensuoja viska biggrin.gif o ir siaip krempudru kuo maziau naudoju,i vakarini tik makiaza ivedu ja... investuoju daugiau i grazios sveikos odos prieziura ir viskas ciki thumbup.gif
o kasdiena tai tusas,seseliai ir lupu blizgis.
Atsakyti
Aš irgi galiu laisvai į parduotuvę nueiti be makiažo, bet pasidažius jaučiuos geriau...nors niekad nekompleksuoju del grožio smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad aš tokios priklausomybės neturiu smile.gif Nemėgstu dažytis nors tu ką biggrin.gif Nebent per šventes 4u.gif
Atsakyti
As tusu dazaus tik tada kai bunu jau su krempudra, nes kitaip graziau sau atrodau be tuso smile.gif O krempudra ir visa kita dekoratyvine kosmetika naudoju mazadaug 4 kartus i menesi g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pries kazkur einant, butinai turiu pasidazyti blakstienas ir pateplioti veida kremine pudra smile.gif . na ir dar neryskus blizgis lupoms.
Atsakyti
Visur eidama nors truputi pasidazau, siaip megstu graziai pasidazyti ir i paskaitas eidama, ir i parduotuve...zinoma, tai nebuna vakarinis makiazas biggrin.gif o esant progai pasidazau dar graziau, ryskiau ir tikrai komplimentu sulaukiu...manau nesamone nesidazyti vien todel, kad atejus sventei visi nustebtu: "oj kokia grazi"..nesidazant ir nesipraktikuojant kasdien, nemanau, kad kazkas grazaus iseis ir sventei atejus, tada belieka prasyti kad padazytu drauges smile.gif na zinoma, ir paryskintos blakstienos jau atgaivina veida, bet argi tai sventinis makiazas... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 16 lapkričio 2009 - 16:02
jei galima rinktis kada noriu būti graži- ypatingom progom ar kasdien, tai renkuos kasdien biggrin.gif biggrin.gif ko čia taupyt tą grožį mirksiukas.gif šiaip dažaus ne dėl to, kad "kažką sutiksiu", aš moteris- mano nuotaika tiesiogiai proporcinga mano išvaizdai rolleyes.gif galiu nueit į parduotuvę nesidažius, bet dažniausiai pasidažau ir būdama namuose, ypač kai žiema, aplink niūru viskas, tai nors pati noriu sau graži būt mirksiukas.gif
Atsakyti