Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 10, 11:54)
O del nesidazymo diena,kad ypatingomis progomis butu didesnis efektas,tai gal ir renkimes skarmalais, baisiai, o jau per baliu kaip pasirodysim  lotuliukas.gif

jau prajuokinai lotuliukas.gif

aš pati jau ilgą laiką pasidažau eidama iš namų, po truputį gerokai įgudau ir pakankamai greitai užsitepu lengvą makiažo pagrindą, užtvirtinu kompaktinės sluoksneliu, akis paryškinu tušu ir viską pabaigiu meteoritais. kai pasigražinu visuomet pasijaučiu tokia moteriškesnė, atrodo kad ir nuotaika geresnė pasidaro ir šypsotis labiau norisi bigsmile.gif nekalbu apie vakarinį makiažą, toks dienos metu man atrodo absurdiškai...
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 03 29, 16:30)
Turiu tokią bėdą... blush2.gif Iš namų niekur negaliu išeiti nepasidaziusi,bet norėčiau šio bjauraus įpročio atsikratyi ax.gif Jei tai būtų tik tušas ir blizgesys lūpoms-problemos tame nematyčiau,bet KASDIEN(!) aš būtinai pasidažau su:
-Krempura
-Brondzine pudra
-Maskuojamuoju pieštuku
-Šešėlių pagrindu
-Pilkos spalvos šešėliais
-Blizgiais šviesios spalvos šešėliais
-Antakių pieštuku
-Pilku akių pieštuku
-Bespalviu blakstienų tušu
-Juodu blakstienų tušu
-Lūpų pieštuku
-Lūpų balzamu
-Lūpų blizgsiu

Žinau,kad čia nesveikumo požymis,tad noriu šio įpročio atsikratyti.Bet kaip???Aplinkinius įpratinau prie savo "nupiešto" veidelio ir jei TIK šiek tiek pamažinu kosmetikos,visi pradeda klausti kas man atsitiko,gal sergu ar blogai jaučiuosi blink.gif Baisu net pagalvoti,ką jie pamanytų,jei mane pamatytų iš vis be makiažo lotuliukas.gif Man tik 20,vargsas mano veidukas,kas bus dar už 20 metų? blink.gif
Paprotinkit mane rolleyes.gif  blush2.gif

pradziai galetum atsisakyti:
bronzines pudros
maskuojamojo piestuko
seseliu pagrindo
seseliu
pilko akiu piestuko
bespalvio tuso
lupo piestuko
blizgi derint su balzamu 2in1, naturalesni, seseliu jei labai norisi kokia naturalia spalvyte, balta pvz.
Nemanau, kad butu didelis skirtumas, o ir veidelis pailsetu smile.gif
Atsakyti
O tai jau iki parduotuvės nubėgt ar šiukšlių išnešt, negali nesidažius? o kas ten matys g.gif
nesuprantu... schmoll.gif
aš dažausi, nes man patinka tas procesas ir rezultatas wub.gif
bet taip pat sėkmingai, galiu ir nesidažyti ir tokių dienų būna daug, o ypač vasarą...
drastiškas variantas ( bet nežinau ar veiksmingas ), būtų išmesti visas priemones, išskyrus tušą ir blizgesį, pamatysi po kurio laiko visko kitko ir nebereikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 05, 17:37)
drastiškas variantas ( bet nežinau ar veiksmingas ), būtų išmesti visas priemones, išskyrus tušą ir blizgesį, pamatysi po kurio laiko visko kitko ir nebereikės  mirksiukas.gif

Nemanau, kad reikėtų staiga viską mest lauk, taigi būna progų, kai galima daugiau pasidažyti.
Ar po to vėl iš naujo viską susipirkinėti, kai prireiks?Ar tiesiog pvz vakariniam makiažui naudoti tik tušą ir blizgesį?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 05 06, 10:38)
Nemanau, kad reikėtų staiga viską mest lauk, taigi būna progų, kai galima daugiau pasidažyti.
Ar po to vėl iš naujo viską susipirkinėti, kai prireiks?Ar tiesiog pvz vakariniam makiažui naudoti tik tušą ir blizgesį?

Na gal čia ir per drastiška viską išmesti g.gif bet jei žmogus kitaip nesugeba atsispirti tam įpročiui...tada galima surinkt nelabai reikalingas priemones ir išvežt, pvz., mamai ar draugėm ax.gif ir kad neduotų, kol atsikratys to bjauraus įpročio mirksiukas.gif
o kai po ranka nebus visų tų NEBŪTINŲ kosmetikos priemonių, tai ir įprotis maliavotis su laiku praeis, o po to nė nereiks jų, nebent retkarčiais, ypatingomis progomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 07, 10:24)
Na gal čia ir per drastiška viską išmesti  g.gif bet jei žmogus kitaip nesugeba atsispirti tam įpročiui...tada galima surinkt nelabai reikalingas priemones ir išvežt, pvz., mamai ar draugėm  ax.gif ir kad neduotų, kol atsikratys to bjauraus įpročio  mirksiukas.gif
o kai po ranka nebus visų tų NEBŪTINŲ kosmetikos priemonių, tai ir įprotis maliavotis su laiku praeis, o po to nė nereiks jų, nebent retkarčiais, ypatingomis progomis  rolleyes.gif

blink.gif nuo kada dažymasis yra bjaurus įprotis? blink.gif Suprantu, kad nereikia dienai vakarinio makiažo, bet atsiprašant jeigu mano oda nėra pati nuostabiausia, tai ką man eit į viešumą su visais paraudimais, spuogeliais ir tt? doh.gif Ir jeigu mano oda yra labai šviesi, negalima panaudoti vos vos skaistalų ar bronzanto, kad neatrodyčiau kaip lavonas? Būna dienų, kai visiškai nesidažau, bet labai retai, nes tai yra ir mano hobi ir mano įprotis ir taip aš daug geriau jaučiuosi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 05 07, 11:21)
blink.gif nuo kada dažymasis yra bjaurus įprotis?  blink.gif Suprantu, kad nereikia dienai vakarinio makiažo, bet atsiprašant jeigu mano oda nėra pati nuostabiausia, tai ką man eit į viešumą su visais paraudimais, spuogeliais ir tt?  doh.gif Ir jeigu mano oda yra labai šviesi, negalima panaudoti vos vos skaistalų ar bronzanto, kad neatrodyčiau kaip lavonas? Būna dienų, kai visiškai nesidažau, bet labai retai, nes tai yra ir mano hobi ir mano įprotis ir taip aš daug geriau jaučiuosi.. doh.gif

drinks_cheers.gif
kai dažnai dažaisi iš tiesų yra paprasčiau greitai susisukti, nes igundi viską per kelias minutes užtepti ax.gif nėra taip kad sėdi prieš veidrodį porą valandų, kad duonos nusipirkti nueitum... aš laisvai (neiversdama per galą iš skubėjimo) spėju per 10-15 minučių visą komplektą pasidaryti (pagrindas, maskavimas, užtvirtinimas, tušas, meteoritai), tai man joks čia baisumas tas dažymasis kaskart išeinant iš namų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 07, 14:24)
drinks_cheers.gif
kai dažnai dažaisi iš tiesų yra paprasčiau greitai susisukti, nes igundi viską per kelias minutes užtepti ax.gif nėra taip kad sėdi prieš veidrodį porą valandų, kad duonos nusipirkti nueitum... aš laisvai (neiversdama per galą iš skubėjimo) spėju per 10-15 minučių visą komplektą pasidaryti (pagrindas, maskavimas, užtvirtinimas, tušas, meteoritai), tai man joks čia baisumas tas dažymasis kaskart išeinant iš namų tongue.gif

Vat būtent čia mtyt nuo žmogaus prklauso, jei dažytis patinka tai ir liuks tada. Jei kam nepatinka dažytis tai ir nesidažykit, bet būkit malonios ir nesakykit, kad dažymasis yra bjaurus įprotis doh.gif Tos, kurios dažosi juk neliepia jums dažytis doh.gif Aš asmeniškai matau skirtumą, kai esu pasidažius- ryškesni, gaivesni bruožai, paslėpti trūkumai.. tai kodėl gi nesidažyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukle333 @ 2009 04 14, 16:23)
Ir pačiai man prastai.
Aš dar jauna. Naudoju tik tušą ir kreminę pudrą.
Esu visu 100 % už natūralumą, bet niekaip negaliu atsisakyti blakstienų tušo.
Kai pabandai vieną kartą visi giria, nes kažkas naujo, vis po truputėlį ir vsio.
Kai pasirodau be jo draugai klausinėja kodėl neišsimiegojau, ar blogai jaučiuosi. Tai sekančią dieną vėl tepuosi, o blakstienos jau nubluko į savaitę po vieną iškrenta bijau išvis be jų likti. Kreminė pudra man netrukdo, nes esu labai šviesi ir kai būnų be jos tai draugės sako: Išbalus kaip pernykštis šuns š.... ;D
Tai vat gal gas turit kokių patarimų kaip atsikratyti to blakstienų tušo...?  unsure.gif
Beje, problema didžiausia kai reikia tą makiažą nusivalyti. Mano oda labai jautri makiažo valikliams, tik stipriau patrinu iškart griaužt pradeda ir parausta. Dar juolabiau kai užsidedu skystą makiažo pravedimą, tai nusivalyt neįmanoma. Atsikeliu ryte su pajuodusiomis akimis ir paakiais tai einu antrą kartą valytis prieš tepant nauja Make up'ą  lotuliukas.gif

nusidazyk cheminiu budu blakstienas, atsikratysi tuso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 05 07, 17:17)
Vat būtent čia mtyt nuo žmogaus prklauso, jei dažytis patinka tai ir liuks tada. Jei kam nepatinka dažytis tai ir nesidažykit, bet būkit malonios ir nesakykit, kad dažymasis yra bjaurus įprotis  doh.gif Tos, kurios dažosi juk neliepia jums dažytis  doh.gif Aš asmeniškai matau skirtumą, kai esu pasidažius- ryškesni, gaivesni bruožai, paslėpti trūkumai..  tai kodėl gi nesidažyt  g.gif

Jei būtumėt paskaičius ankstesnį mano postą, tai žinotumėt, kad rašiau, jog pati DAŽAUSI ir man tas PATINKA tongue.gif
temos autorė juk prašė ją paprotinti, dėl dažymosi "nuo iki" ir taip kiekvieną dieną, o tai nėra geras įprotis, čia neina kalba apie tai ar dažytis, ar nesidažyti doh.gif
visai neįsiskaitot į tai kas parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2009 04 19, 02:21)
Turiu tokią bėdą...  Iš namų niekur negaliu išeiti nepasidaziusi,bet norėčiau šio bjauraus įpročio atsikratyi  Jei tai būtų tik tušas ir blizgesys lūpoms-problemos tame nematyčiau,bet KASDIEN(!) aš būtinai pasidažau su:
-Krempura
-Brondzine pudra
-Maskuojamuoju pieštuku
-Šešėlių pagrindu
-Pilkos spalvos šešėliais
-Blizgiais šviesios spalvos šešėliais
-Antakių pieštuku
-Pilku akių pieštuku
-Bespalviu blakstienų tušu
-Juodu blakstienų tušu
-Lūpų pieštuku
-Lūpų balzamu
-Lūpų blizgsiu

Nematant kaip toks Jūsų makiažas atrodo, neįmanoma gerai vertinti, bet mano nuomone, jei Jūs jaučiatės gerai, priemonės neerzina odos ir toks Jūsų kasdieninis makiažas neatrodo kaip vakarinis, tada viskas good.gif . Svarbiausia, kad viskas su saiku ir atrodo skoningai smile.gif

QUOTE(aukle333 @ 2009 04 14, 15:23)
Ir pačiai man prastai.
Aš dar jauna. Naudoju tik tušą ir kreminę pudrą.
Esu visu 100 % už natūralumą, bet niekaip negaliu atsisakyti blakstienų tušo.
Kai pabandai vieną kartą visi giria, nes kažkas naujo, vis po truputėlį ir vsio.
Kai pasirodau be jo draugai klausinėja kodėl neišsimiegojau, ar blogai jaučiuosi. Tai sekančią dieną vėl tepuosi, o blakstienos jau nubluko į savaitę po vieną iškrenta bijau išvis be jų likti. Kreminė pudra man netrukdo, nes esu labai šviesi ir kai būnų be jos tai draugės sako: Išbalus kaip pernykštis šuns š.... ;D
Tai vat gal gas turit kokių patarimų kaip atsikratyti to blakstienų tušo...?  unsure.gif
Beje, problema didžiausia kai reikia tą makiažą nusivalyti. Mano oda labai jautri makiažo valikliams, tik stipriau patrinu iškart griaužt pradeda ir parausta. Dar juolabiau kai užsidedu skystą makiažo pravedimą, tai nusivalyt neįmanoma. Atsikeliu ryte su pajuodusiomis akimis ir paakiais tai einu antrą kartą valytis prieš tepant nauja Make up'ą  lotuliukas.gif

Iškyla klausimas-kodėl pudra netrukdo, o tušas trukdo? g.gif
Nesuprantu kam jo reikia atsikratyti? Tušas yra pati paprasčiausia kosmetikos priemonė ir paryškinti blakstienas nėra nieko blogo. Žinoma, jei naudojate tušus, kurių kaina 10 Lt galbūt ir kenkiate sau.
Dėl valymo, tai Jums tiesiog teikėtų atrasti sau tinkantį akių makiažo valiklį jautrioms akims ir viskas bus good.gif

QUOTE(witchcraft @ 2009 05 07, 12:21)
blink.gif nuo kada dažymasis yra bjaurus įprotis?  blink.gif Suprantu, kad nereikia dienai vakarinio makiažo, bet atsiprašant jeigu mano oda nėra pati nuostabiausia, tai ką man eit į viešumą su visais paraudimais, spuogeliais ir tt?  doh.gif Ir jeigu mano oda yra labai šviesi, negalima panaudoti vos vos skaistalų ar bronzanto, kad neatrodyčiau kaip lavonas? Būna dienų, kai visiškai nesidažau, bet labai retai, nes tai yra ir mano hobi ir mano įprotis ir taip aš daug geriau jaučiuosi.. doh.gif

drinks_cheers.gif Jei kažkam tai-blogis, "bjaurus įprotis" ar pan tai tegu meta visas priemones į šiukšliadėžę vos nusipirkus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 07 gegužės 2009 - 20:35
Kažkada ir man buvo taip blush2.gif Pradėjau dažytis gal 13 metų,jau net nepasidažiusiai man duodavo bent 15 metų visi,mane kibino 17-18 metų vaikinai lotuliukas.gif jaučiausi tokia didele blush2.gif dabar kai pasižiūriu į 13-ikmetes,tai visos su vaikiškais veidukais biggrin.gif Bet nieko,praėjo man tas dažymosi periodas,pradėjau sportuot,o juk neisi sportuot prisidažius lotuliukas.gif Ir vis dažniau išeidavau su draugėm vakarais pasivaikščioti ir tiesiog patingėdavau pasidažyt - juk sutemus vis tiek mano šedevro niekas nepamatys lotuliukas.gif Taip bevaikščiodama susipažinau ir su vienu vaikinu,kuris mane kasdien vis girdavo už mano naturalumą,tai negi galėjau sugriaut vaikinuko svajas biggrin.gif Taip ir atpratau nuo per didelio potraukio dažams smile.gif
Atsakyti