QUOTE(invisible_shadow @ 2009 04 19, 02:21)
Turiu tokią bėdą... Iš namų niekur negaliu išeiti nepasidaziusi,bet norėčiau šio bjauraus įpročio atsikratyi Jei tai būtų tik tušas ir blizgesys lūpoms-problemos tame nematyčiau,bet KASDIEN(!) aš būtinai pasidažau su:
-Krempura
-Brondzine pudra
-Maskuojamuoju pieštuku
-Šešėlių pagrindu
-Pilkos spalvos šešėliais
-Blizgiais šviesios spalvos šešėliais
-Antakių pieštuku
-Pilku akių pieštuku
-Bespalviu blakstienų tušu
-Juodu blakstienų tušu
-Lūpų pieštuku
-Lūpų balzamu
-Lūpų blizgsiu
Nematant kaip toks Jūsų makiažas atrodo, neįmanoma gerai vertinti, bet mano nuomone, jei Jūs jaučiatės gerai, priemonės neerzina odos ir toks Jūsų kasdieninis makiažas neatrodo kaip vakarinis, tada viskas

. Svarbiausia, kad viskas su saiku ir atrodo skoningai
QUOTE(aukle333 @ 2009 04 14, 15:23)
Ir pačiai man prastai.
Aš dar jauna. Naudoju tik tušą ir kreminę pudrą.
Esu visu 100 % už natūralumą, bet niekaip negaliu atsisakyti blakstienų tušo.
Kai pabandai vieną kartą visi giria, nes kažkas naujo, vis po truputėlį ir vsio.
Kai pasirodau be jo draugai klausinėja kodėl neišsimiegojau, ar blogai jaučiuosi. Tai sekančią dieną vėl tepuosi, o blakstienos jau nubluko į savaitę po vieną iškrenta bijau išvis be jų likti. Kreminė pudra man netrukdo, nes esu labai šviesi ir kai būnų be jos tai draugės sako: Išbalus kaip pernykštis šuns š.... ;D
Tai vat gal gas turit kokių patarimų kaip atsikratyti to blakstienų tušo...?

Beje, problema didžiausia kai reikia tą makiažą nusivalyti. Mano oda labai jautri makiažo valikliams, tik stipriau patrinu iškart griaužt pradeda ir parausta. Dar juolabiau kai užsidedu skystą makiažo pravedimą, tai nusivalyt neįmanoma. Atsikeliu ryte su pajuodusiomis akimis ir paakiais tai einu antrą kartą valytis prieš tepant nauja Make up'ą
Iškyla klausimas-kodėl pudra netrukdo, o tušas trukdo?
Nesuprantu kam jo reikia atsikratyti? Tušas yra pati paprasčiausia kosmetikos priemonė ir paryškinti blakstienas nėra nieko blogo. Žinoma, jei naudojate tušus, kurių kaina 10 Lt galbūt ir kenkiate sau.
Dėl valymo, tai Jums tiesiog teikėtų atrasti sau tinkantį akių makiažo valiklį jautrioms akims ir viskas bus
QUOTE(witchcraft @ 2009 05 07, 12:21)

nuo kada dažymasis yra bjaurus įprotis?

Suprantu, kad nereikia dienai vakarinio makiažo, bet atsiprašant jeigu mano oda nėra pati nuostabiausia, tai ką man eit į viešumą su visais paraudimais, spuogeliais ir tt?

Ir jeigu mano oda yra labai šviesi, negalima panaudoti vos vos skaistalų ar bronzanto, kad neatrodyčiau kaip lavonas? Būna dienų, kai visiškai nesidažau, bet labai retai, nes tai yra ir mano hobi ir mano įprotis ir taip aš daug geriau jaučiuosi..

Jei kažkam tai-blogis, "bjaurus įprotis" ar pan tai tegu meta visas priemones į šiukšliadėžę vos nusipirkus