Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

stengiuosi mazinti dekoratyvines kosmetikos naudojima kasdien ax.gif anksciau budavo kasdien seseliai, akiu piestukas, tusas, blizgis, pudra, egipto zeme..o pvz siandien naudojau tik paakiu maskuokli, akiu piestuka ir egipto zeme biggrin.gif man atrodo cia mazai, nes apzvelgus kosmetikos krepseliu tema atrodo, kad kitos dazosi laaabai daug biggrin.gif
Atsakyti
Tušas ir blizgis lūpoms man tiesiog privalomi, o mineralinė pudra ir skaitalai tepami tik retkarčiais, kai gera nuotaika. Šešėliai tik ypatingais atvėjais, einant į balių ar į klubą. O va kas rytą išsiplauti galva būtina. Kitaip jaučiuosi nešvari, nors ir plaukai atrodo gerai.
Atsakyti
Pas mane tai privalumas, bent menkiausias sluoksnis pudrytes, ar tai kremuko su spalva, jei neidegus, nes nekenciu baltos spalvos savo odos, nes isryskeja odos defektai: tamsesni paakiai, rausvesnes demeles vietomis ir kas be ko tusas, nes mano blakstienos posvieses. Daugiau gali nieko ir nereiket mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupsia @ 2009 04 08, 22:52)
kitos dazosi laaabai daug  biggrin.gif

as tai nesuprantu kaipta kosmetika isbaigt kol nepasibaige galiojimo laikas su tokiais kiekiais g.gif as turiu 4 blizgius ir tai galvos skausmas kaip sunaudoti, o ne ismest apypilnius doh.gif
Atsakyti
As tai kasdien naudoju tusa, akiu piestuka, lupu balzama [ne bespalvi] ir dar kartais pudra. wink.gif Neturi nei noro, nei laiko visaip kitaip cackintis biggrin.gif
Atsakyti
as sirgau sia liga.... siaubas nu niekur is namu be makijazo.... pries naujus metus man pasibaige pudra ir nusipirkau sausio men is body shopo pudra...nu ji man ziauriai netiko..labai negraziai atrode veidas... o pinigeliu neturejau jau isigyti kita...tai taip ir pradejau gyvent be pudros...ir iki dbr neturiu jokios thumbup.gif tik paakiu maskuokli.... dar naudoju tusa ir skaistalus... viskas.... veidas zymiai isgrazejo... skaistesnis pasidare.... porai neuzkimsti.... spuogu beveik neturiu... vienas kitas 1 mm dydzio kur nors atsiras ir viskas.... taip kad labai dziaugiuosi kad tiek metu sirgdama priklausomybe nuo kosmetikos...taip kazkaip lengvai issigydziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Keista tema unsure.gif
Susidare vaizdas, kad didzioji dalis nelabai nutuokia apie makiaza doh.gif Koks skirtumas kiek priemoniu naudoji, svarbu ne buteliuku skaicius ant lentyneles, o vaizdas, kaip veidas atrodo. Jei makiazas puikiai atliktas, jus net nematysit kosmetikos ant veido, o tik grazu vaizda. Ir tai nereiskia, kad be makiazo bus jau baisu - man atrodo visiskai naturalus noras paryskinti grozi, paslepti trukumus... aisku, sunkiai suprantama, kai makiazas daromas ir poilsiaujant su palapine, ar einant isnesti siuksliu biggrin.gif , bet jei randama laiko pasitvarkyti einant i darba - puiku ax.gif
Beje, labiausiai prajuokino mintis, kad nesidazykim kasdien, nes sventeje busim negrazios lotuliukas.gif tai juk tam skirtas vakarinis makiazas, kuris LABAI skiriasi nuo dieninio.

Atsakyti
Man asmeniskai visiskai nepasidazius mergina neatrodo graziai, kad ir kokia daili butu. Na minimalus makiazas butinas (turiu omeny-tusas, lupdazis ar blizgis, lengva krempudra ar kremukas ir sausa pudra). Vakarui galima ir pasidailinti viska kruopsciau, ryskiau.
Nematau jokios cia temos autores ligos, jei kaimo gludumoj gyvenciau tai gal ir be tuso apsieiciau ir tai ne bigsmile.gif Norisi bent minimaliai ir sau buti graziai bigsmile.gif
Atsakyti
O as manau, kad visu pirma reik mylet save - tuomet ir trukumu bereikalingu nesusigalvosi!

Yra ir paneliu, kurios nesidaziusios graziai atrodo, pritariu kitoms mergaitems. O yra ir tokiu, kurioms ir kosmetika nepadeda blush2.gif nu bet ka padarysi - visokiu yra, visokiu reik 4u.gif

as asmeniskai naudoju krem-pudra Acnecolor (nuo spuogeliu) ir tai ne kasdien ir tusa. kai buna nuotaika - tai ir pilnai "apsimakijazinu" (pasidarau sau mazyte svente) tongue.gif

Atsakyti
Na niekada neinu i darba be makijazo,pritariu Kristelai,kad kiekviena moteris turetu stengtis isryskint savo grozi ir kiek imanoma paslept trukumus.... Man nesidazanti moteris keista, nesirupinanti savim atrodo.. Visai nebutina prisidazyti kaip lelei,kas labai populiaru, bet neisivaizduoju saves darbe be pudros,tuso,lupu blizgesio..... Jei turit grazia oda-valio,bet tas netrukdo pasiryskint blakstienas, pblizgint lupas, na kiekviena individualiai ziuri ka ryskint,o ka slept..
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 09, 18:56)
Keista tema unsure.gif
Susidare vaizdas, kad didzioji dalis nelabai nutuokia apie makiaza doh.gif  Koks skirtumas kiek priemoniu naudoji, svarbu ne buteliuku skaicius ant lentyneles, o vaizdas, kaip veidas atrodo. Jei makiazas puikiai atliktas, jus net nematysit kosmetikos ant veido, o tik grazu vaizda. Ir tai nereiskia, kad be makiazo bus jau baisu - man atrodo visiskai naturalus noras paryskinti grozi, paslepti trukumus...  aisku, sunkiai suprantama, kai makiazas daromas ir poilsiaujant su palapine, ar einant isnesti siuksliu biggrin.gif , bet jei randama laiko pasitvarkyti einant i darba - puiku ax.gif
Beje, labiausiai prajuokino mintis, kad nesidazykim kasdien, nes sventeje busim negrazios lotuliukas.gif tai juk tam skirtas vakarinis makiazas, kuris LABAI skiriasi nuo dieninio.

QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 10, 12:34)
Na niekada neinu i darba be makijazo,pritariu Kristelai,kad kiekviena moteris turetu stengtis isryskint savo grozi ir kiek imanoma paslept trukumus.... Man nesidazanti moteris keista, nesirupinanti savim atrodo.. Visai nebutina prisidazyti kaip lelei,kas labai populiaru, bet neisivaizduoju saves darbe be pudros,tuso,lupu blizgesio..... Jei turit grazia oda-valio,bet tas netrukdo pasiryskint blakstienas, pblizgint lupas, na kiekviena individualiai ziuri ka ryskint,o ka slept..

Pritariu abiem visu 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O del nesidazymo diena,kad ypatingomis progomis butu didesnis efektas,tai gal ir renkimes skarmalais, baisiai, o jau per baliu kaip pasirodysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pačiai man prastai.
Aš dar jauna. Naudoju tik tušą ir kreminę pudrą.
Esu visu 100 % už natūralumą, bet niekaip negaliu atsisakyti blakstienų tušo.
Kai pabandai vieną kartą visi giria, nes kažkas naujo, vis po truputėlį ir vsio.
Kai pasirodau be jo draugai klausinėja kodėl neišsimiegojau, ar blogai jaučiuosi. Tai sekančią dieną vėl tepuosi, o blakstienos jau nubluko į savaitę po vieną iškrenta bijau išvis be jų likti. Kreminė pudra man netrukdo, nes esu labai šviesi ir kai būnų be jos tai draugės sako: Išbalus kaip pernykštis šuns š.... ;D
Tai vat gal gas turit kokių patarimų kaip atsikratyti to blakstienų tušo...? unsure.gif
Beje, problema didžiausia kai reikia tą makiažą nusivalyti. Mano oda labai jautri makiažo valikliams, tik stipriau patrinu iškart griaužt pradeda ir parausta. Dar juolabiau kai užsidedu skystą makiažo pravedimą, tai nusivalyt neįmanoma. Atsikeliu ryte su pajuodusiomis akimis ir paakiais tai einu antrą kartą valytis prieš tepant nauja Make up'ą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukle333: 14 balandžio 2009 - 14:29