Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

QUOTE(Baltija @ 2006 03 29, 20:15)
žmonės bus įpratę matyti mane tokią visada, ir baliaus metu atrodysiu kasdieniškai, neypatingai. Todėl dabar naudoju tik toninį kremą ir tušą ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif turiu drauge, kuri kasdien sventiskai issidazo, o atejus i tikra svente, nei sis , nei tas.KAIP VISAD doh.gif
O as kasdien tik toniniu kremu ir antakius pasitvarkau spec.preimonem.dar tusu, bet retokai g.gif
Atsakyti
As turiu butinai pasipudruoti,nes kitaip atrodau visa isbalus ir pavargusi tokia..Naudoju kremine pudra bei skruostams skaistalus pagyvina veida ir jauciuosi labiau pasitempusi.Na o tusai,seseliai tik ypatingomis progomis..
Atsakyti
QUOTE(miduzza @ 2008 11 29, 10:14)
as tai negaliu ne kojos kelt is namu be blakstienu tuso  blush2.gif priklausomybe  tongue.gif

Va ir pas mane tas pats doh.gif nors tamsi esu ir kaip ir nereikia ryskinti ju labai,bet neiseinu be tuso rolleyes.gif
Atsakyti
Stengiuosi kuo natūraliau atrodyti, kuo mažiau dažytis, nevarginti veido.Vertinu natūralumą ax.gif
be krempudros is namu nei kojos nekeliu.
Atsakyti
Aš iš tų, turinčių priklausomybę makiažui. Be blaktienų tušo ir birios pudros į miestą-nė pro kur doh.gif blush2.gif
Atsakyti
mano priklausomybė dvigubai baisesnė- ne pačiam makiažui bet jo priemonems, o dažytis praktiškai nesidažau niekada: nei kasdieną nei kas savaitę, gal kartą į mėnesį doh.gif . Užmatau ką įdomaus ar gražaus- jau reikia. dabar kai truputį daugiau galiu sau leisti tai pirkinėju dior, chanel ir guerlain, o tas kaip žinia nėra pigiausias malonumas. bet man va ramiau kai žinau kad turiu. nesvarbu, kad nenaudoju. reikia gydyt galvą rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai periodais uzeina, anksciau daugiau dazydavaus siuo monentu net pudros nededu, tik tusas ir blizgis,na spuogelius uzmaskuoju, bet tai tikrai ne priklausomybe, nebent priklausomybe pirkti smile.gif
Atsakyti
Padengti veidą toniniu kremu ir kompaktine pudra man- būtinybė, nes oda problematiška, ne kaip atrodo. o visa kita-skaistalai, šešėliai, akių pieštukas, blizgesiai-jau nerealus pomėgis. nebūtinai reikia vengti visų šitų dalykų dieną- svarbu žinot, kaip juos saikingai naudoti 4u.gif
Atsakyti
man kuo maziau, tuo geriau. tusu perbraukiu ir skaistalais padengiu veida ir uztenka. stengiuosi atrodyti kuo naturaliau. brunette.gif
Atsakyti
be tuso ir krem pudros kazkaip net nesirodau viesumoje blush2.gif tik vasaros metu apsiriboju tik tusu ar is vis be jo ax.gif
Atsakyti
As neiseinu is namu be krem-pudros,akiu pravedimo ir blakstienu tuso,bet dazniausiai naudoju dar kompaktine,skaistalus,seselius,blzigi.Bet be sito isgyvenciau dar biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti