Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

turiu priklausomybe 2 daiktams: christina cover kremui r blizgesiui lupoms wub.gif siaip siuksliu nenesu (ta daro MB), bet jeigu ir reiketu, tai butinai su christina kremu ir blizgesiu ant lupu biggrin.gif
apie priklausomybe pirkti kosmetika jau nekalbu biggrin.gif ji ir taip pas mane bujoja, nepagydoma, nepataisoma ir beviltiskas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 11 26, 14:29)
man lygiai tas patc. paprastą eilinę darbo dieną nenaudoju visiškai nieko- nei pudros, nei skastalų, nei tušo- nieko. bet jau pirkti visokiausius veido dekoratyvinius grožiukus  tai ojojj  kaip megstu. Vyras jau užmetinėja, kad liga puola  lotuliukas.gif

O as tai negaleciau eiti i darba visai nepasidaziu. Ir nelaikau tai priklausomybe. Nu privalau nors tusu pasidazyti. Man tai tas pats- kas tvarkingai apsirengti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 11 26, 21:48)
Man tai tas pats- kas tvarkingai apsirengti. ax.gif

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
jei tureciau idealia veido oda - galeciau tik tusu pereit per blakstienas ir lupu blizgesiu per lupas.... biggrin.gif bet, deja, reikia ir kremines pudros, kad sulygint veido spalvos nelygumus, uzmaskuot viena kita spuogeli, raudoni, reikia skaistalu ir taip toliau. Nelaikau tai priklausomybe mirksiukas.gif
neperku be proto makiazo priemoniu - neturiu n seseliu, pudru, skaistalu, tusu ir tt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 27 lapkričio 2008 - 18:57
Na..
As irgi neturiu priklausomybes , galiu laisvai iseiti i lauka nepasidaziusi...
O kai i koki baliu, tai seseliai,tusas,lupdazis, jokios krem pudros ir skaistalu 4u.gif
Strazdaneliu daug, tai spuogeliu ir nesimato blush2.gif
Atsakyti
Neturiu tokios priklausomybes,daug dazniau bunu visai nepasidazius,nei pasidazius.Man svarbu svarus grazus plaukai,sutvarkyti antakiai,nagai sutvarkyti ir lupos vazelinu pateptos . smile.gif Ir komplimentu sulaukiu. blush2.gif .Kai pasidazau,tai pazistamu,kolegiu akys issipucia ir pasipila klausimai"pasidaziuuuuuuuuuuuuuusss???????Kazkaip keistai atrodai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 28 lapkričio 2008 - 01:52
as tai negaliu ne kojos kelt is namu be blakstienu tuso blush2.gif priklausomybe tongue.gif
Atsakyti
Pas mane priklausomybė labai įdomi - dažaus retai, bet einu, o akys raibsta nuo šešėlių ir blizgesių ir perku ko reikia ir ko nereikia doh.gif
Atsakyti
O as iseiama is namu turiu patept zanukus ir nosyte skysta pura.. doh.gif 4u.gif butent tik zanukus ir nosyte.. 4u.gif pura labai prisitaiko prie odos, tai net nesimato kad kitur netepta..kaip tik susivienodina veido spalva 4u.gif nu cia gal durnai skamba, bet man taip yra.. ax.gif poto su tusu pasidazau, blizgesiu..ir akis su judu piestuku, virsutini voka 4u.gif aisku jei i solika vaziuoju, tai nieko nedazau.. 4u.gif
Atsakyti
Galiu iseiti is namu nepasidazius, bet jauciuosi kaip nuoga doh.gif
ir purvina doh.gif ir...ir... zodziu labai sh.. jauciuosi biggrin.gif Tai vadinama priklausomybe?
Mmm, nemanau. Noriu is namu iseiti grazi, tvarkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 01, 15:07)
Galiu iseiti is namu nepasidazius, bet jauciuosi kaip nuoga doh.gif
ir purvina doh.gif ir...ir...

Man atrodo kaip tik su makijazu, jei jis netinkamai padarytas galima jaustis ir atrodyt purvinai negu be jo.. kai svarus veidukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 28, 00:20)
Na..
As irgi neturiu priklausomybes , galiu laisvai iseiti i lauka nepasidaziusi...
O kai i koki baliu, tai seseliai,tusas,lupdazis, jokios krem pudros ir skaistalu  4u.gif
Strazdaneliu daug, tai spuogeliu ir nesimato  blush2.gif

turbut blakstienos tavo tamsios. as be nieko jauciuosi kaip popierius. cia manau nepasitikejimo savimi israiska.
Atsakyti